Καλύτερη εποχή ο 21ος αιώνας αδελφέ. Όποιος ξέρει να κινηθεί σαν 20ρης χορταίνει πιτσιρίκες ως πιτσιρικάς ακόμα και να μην έχει φράγκα γιατί το σεξ είναι εύκολο και δεν τις έχει απωθημένο στα 40 και στα 50. Αυτό παλιά δε γινόταν. Θυμάμαι ιστορίες που μου έλεγε παλιό μου αφεντικό από τα 60s: οι πιο πολλές το φύλαγαν για το γαμπρό και οι πιτσιρικάδες την έβγαζαν κυρίως με πουτάνες μέχρι να φτιαχτούν επαγγελματικά και στα 35 πάρουν κάποια 10+ χρόνια μικρότερη. Δηλαδή έπαιρναν μια 20άρα σαν 35ρηδες και μέχρι τότε χειροτεχνία, πουτάνες και ξεραϊλα. Για τον πούτσο εποχές.
Εντελώς άλλο πράγμα έγραψα bro. Ότι αν κάποια θέλει σώμα δε θα ψωνίσει fit 50ρη, θα ψωνίσει fit μικρότερο.
Ρε μπρο τα 60s ήταν 60 χρόνια πριν, εντελώς άλλο σύμπαν. Εγώ σου λέω για 90s (στα 80s ακομη χειρότερα).
Στα 90s μπορεί να υπήρχε σεξουαλική απελευθέρωση αλλά υπήρχε πολύ συντηρητισμός στους νέους. Οι περισσότερες φοιτήτριες ήθελαν σταθερή σχέση ,άλλες έψαχναν γαμπρό από Ιατρική και Νομική από το πρώτο έτος, γενικά το one night stand ήταν κάτι πολύ ενοχοποιημένο. Για αυτό τρέχαμε το καλοκαίρι στις τουρίστριες μαζικά.
Επίσης όταν δεν υπήρχαν social και dating apps, ήταν πιο δύσκολο να γνωρίσεις γκόμενες, έπρεπε να είσαι στις κατάλληλες παρέες.
Σήμερα είναι πολύ καλύτερα για τους πιτσιρικάδες. Και συνομήλικη βρίσκεις πιο εύκολα, και για σχέση, και μιλφάρα μπορείς να γνωρίσεις ,μέχρι και σε σουιγκεράδικο μπορείς να πας. Έχεις επιλογές, αρκεί να θέλεις και να μην είσαι όλη μέρα στο playstation.
Ακόμα και για εμάς τους μεγαλύτερους είναι καλύτερα τα πράγματα με τα dating apps και τα social. Και μην ακούσω καμιά μαλακία τώρα "οι γυναίκες σκέφτονται μονο το χρήμα" - πάντα έτσι ήταν ,στα 90s όλες αυτές οι μοντελέ γλάστρες που πήγαιναν στα club με τα ακριβά φορέματα ποιος τα αγόραζε νομίζετε;
Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι σήμερα δεν κρατάνε οι σχέσεις. Οι άνθρωποι χωρίζουμε με την παραμικρή αφορμή.