You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταϊάνα Ιγροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ήταν διόρθωση βασισμένη στους συνειρμούς…
Υ.Γ το web την έχει και με Υ και με Ι…η πλειονότητα με Ι …Το σωστό είναι με Ι..
Τι με Ι, τι με Υ…όπως και να έχει...
Δεν υπαρχει λαθος και σωστο
για τον αντρα που καύλωσε.
mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
βιζιτες δηλαδη?να που χαθηκε, πηγε λονδινο για δουλεια..
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
βιζιτες δηλαδη?
Μία Σταρ Ελλάς σε site συνοδών πολυτελείας!
[URL unfurl="true"]http://newpost.gr/post/139364/%CE%9C%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%81-%CE%95%EF%BF%BD-%EF%BF%BD-%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%B5-site-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%EF%BF%BD-%CF%85%CF%84%CE%B5%EF%BF%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82---%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C-/[/url]
deepthroat
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς η ωραία Νταϊάνα
Με μήνυση θα απαντήσει η Νταϊάνα Ιγροπούλου σε χθεσινό δημοσίευμα που την παρουσιάζει ως μέλος ιστοσελίδας για συνοδούς πολυτελείας σε ισχυρούς άντρες του πλανήτη.
Μάλιστα, στην πρώτη σελίδα αυτής της διαδικτυακής πύλης υπάρχουν και φωτογραφίες του γνωστού μοντέλου, που τα τελευταία χρόνια διδάσκεται την τέχνη της ηθοποιίας σε δύο δραματικές σχολές του Λονδίνου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, έπαθε ισχυρό σοκ όταν την ενημερώσαμε για το σχετικό δημοσίευμα.
«Καλέ, τι πράγματα είναι αυτά; Θα πάθω κάτι. Παναγία μου. Χτυπάει πολύ δυνατά η καρδιά μου…» Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Νταϊάνας, που παραλίγο να της πέσει το τηλέφωνο από το χέρι στο άκουσμα της είδησης…
«Είναι ψέματα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ιστορία και θα υποβάλω μήνυση για το δημοσίευμα αυτό. Είμαι στο Λονδίνο και προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή μου. Χρωστάω τρία τελευταία μαθήματα στη σχολή, μεταξύ άλλων και κάποιους μονολόγους του Σαίξπηρ» λέει και αφήνει μεγάλα κενά στη συνομιλία μας. Είναι πολύ αναστατωμένη, ξεσπάει σε λυγμούς… «Παναγία μου» επικαλείται πολλές φορές τη Μεγαλόχαρη.
«Τι είναι αυτά;» αναρωτιέται και μάταια γυρεύει απαντήσεις. «Δεν υπάρχει. Θα υποβάλω μήνυση. Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις αυτή τη συκοφαντία; Η καρδιά μου λες και θα σπάσει» μονολογεί.
Η Νταϊάνα Ιγροπούλου προσπαθεί να βρει την αυτοκυριαρχία της. Ξεκινάει κάτι να πει, αλλά δεν ολοκληρώνει. «Σκέφτομαι να συνδυάσω την πασαρέλα και την υποκριτική. Αχ, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Εχω υποστεί ισχυρό σοκ. Εχω τρομοκρατηθεί …»
Είναι εξοργισμένη. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνει να πει: «Πηγαίνω σε κάστινγκ, έχω προτάσεις, αλλά θέλω να κάνω πολύ μελετημένες κινήσεις. Γιατί, βλέπεις, οι κοπέλες πέφτουν πολύ εύκολα θύματα στο Διαδίκτυο. Κλέβουν τις φωτογραφίες τους και τις χαρτογραφούν».
Η Νταϊάνα θα έρθει τον Σεπτέμβριο στην πατρίδα για διακοπές. Εως τότε θα παίρνει μέρος στις οντισιόν στο West End του Λονδίνου. «Χρειάζονται κοπέλες για production σε θέατρα εκεί, αλλά κάθε φορά που πηγαίνω στις οντισιόν είναι πάνω από εκατό κοπέλες που περιμένουν…»
Με μήνυση θα απαντήσει η Νταϊάνα Ιγροπούλου σε χθεσινό δημοσίευμα που την παρουσιάζει ως μέλος ιστοσελίδας για συνοδούς πολυτελείας σε ισχυρούς άντρες του πλανήτη.
Μάλιστα, στην πρώτη σελίδα αυτής της διαδικτυακής πύλης υπάρχουν και φωτογραφίες του γνωστού μοντέλου, που τα τελευταία χρόνια διδάσκεται την τέχνη της ηθοποιίας σε δύο δραματικές σχολές του Λονδίνου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, έπαθε ισχυρό σοκ όταν την ενημερώσαμε για το σχετικό δημοσίευμα.
«Καλέ, τι πράγματα είναι αυτά; Θα πάθω κάτι. Παναγία μου. Χτυπάει πολύ δυνατά η καρδιά μου…» Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Νταϊάνας, που παραλίγο να της πέσει το τηλέφωνο από το χέρι στο άκουσμα της είδησης…
«Είναι ψέματα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ιστορία και θα υποβάλω μήνυση για το δημοσίευμα αυτό. Είμαι στο Λονδίνο και προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή μου. Χρωστάω τρία τελευταία μαθήματα στη σχολή, μεταξύ άλλων και κάποιους μονολόγους του Σαίξπηρ» λέει και αφήνει μεγάλα κενά στη συνομιλία μας. Είναι πολύ αναστατωμένη, ξεσπάει σε λυγμούς… «Παναγία μου» επικαλείται πολλές φορές τη Μεγαλόχαρη.
«Τι είναι αυτά;» αναρωτιέται και μάταια γυρεύει απαντήσεις. «Δεν υπάρχει. Θα υποβάλω μήνυση. Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις αυτή τη συκοφαντία; Η καρδιά μου λες και θα σπάσει» μονολογεί.
Η Νταϊάνα Ιγροπούλου προσπαθεί να βρει την αυτοκυριαρχία της. Ξεκινάει κάτι να πει, αλλά δεν ολοκληρώνει. «Σκέφτομαι να συνδυάσω την πασαρέλα και την υποκριτική. Αχ, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Εχω υποστεί ισχυρό σοκ. Εχω τρομοκρατηθεί …»
Είναι εξοργισμένη. Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνει να πει: «Πηγαίνω σε κάστινγκ, έχω προτάσεις, αλλά θέλω να κάνω πολύ μελετημένες κινήσεις. Γιατί, βλέπεις, οι κοπέλες πέφτουν πολύ εύκολα θύματα στο Διαδίκτυο. Κλέβουν τις φωτογραφίες τους και τις χαρτογραφούν».
Η Νταϊάνα θα έρθει τον Σεπτέμβριο στην πατρίδα για διακοπές. Εως τότε θα παίρνει μέρος στις οντισιόν στο West End του Λονδίνου. «Χρειάζονται κοπέλες για production σε θέατρα εκεί, αλλά κάθε φορά που πηγαίνω στις οντισιόν είναι πάνω από εκατό κοπέλες που περιμένουν…»
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πέφτω απο τα σύννεφα.
Σπόνσορινγκ για τις σπουδές της στην Αγγλία λέγεται.
Αμέσως να την κατηγορήσετε για βιζιτού.
Ρεμάλια.
Αμα μας κανει την μεγιστη χαρη να συρθει αυτη και οι ξοφλημενες πουτανες ομοιες της σε καμια γωνια να ψοφησουν ομορφα ησυχα και απλα και να μην ξανακουσουμε ποτε νεα τους θα ειναι μια καλη αρχη....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και μετά πως θα την βγάζουμε ρε boy εσυ θα πηδάς εμένα και γω εσένα;Αμα μας κανουνε την μεγιστη χαρη να συρθει αυτη και οι ξοφλημενες πουτανες ομοιες της σε καμια γωνια να ψοφησουν ομορφα υσηχα και απλα και να μην ξανακουσουμε ποτε νεα τους θα ειναι μια καλη αρχη....
Oλες ίδια φάρα είναι.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
και μετά πως θα την βγάζουμε ρε boy εσυ θα πηδάς εμένα και γω εσένα;
Oλες ίδια φάρα είναι.
Δεν το θεωρω καταστροφη αν μερικες βιζιτομοντελες φουνταριζαν απο την ακροπολη...Θα εξοικονομουσαμε και περισσοτερο αερα....
Δεν το θεωρω καταστροφη αν μερικες βιζιτομοντελες φουνταριζαν απο την ακροπολη...Θα εξοικονομουσαμε και περισσοτερο αερα....
Μπορουν απλα να κατεβασουν τις τιμες
και μετά πως θα την βγάζουμε ρε boy εσυ θα πηδάς εμένα και γω εσένα;
Oλες ίδια φάρα είναι.
δεν ειναι ιδια φαρα... αν εισαι πουτανα να εχεις τα αρχιδια να το παραδεχτεις και να μη μας το παιζεις μυξοπαρθενα ελεηνιδα... παραδεξου το και μετα ολα καλα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μπορουν απλα να κατεβασουν τις τιμες
Την συγκεκριμενη φαρα τυπε ουτε να πληρωνα μονο τυροπιτα και μιλκο...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
δεν ειναι ιδια φαρα... αν εισαι πουτανα να εχεις τα αρχιδια να το παραδεχτεις και να μη μας το παιζεις μυξοπαρθενα ελεηνιδα... παραδεξου το και μετα ολα καλα
για αυτο και εγω τα λεω τυπε...απλα να το βουλωνανε οι καριες και να μην ξανακουγαμε νεα τους να ησυχασουν και τα αντερα μας να μην ανακατευονται....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Διαμέρισμα θα αγοράσεις και θέλεις συμβόλαιο ή απλά να πηδήξεις;δεν ειναι ιδια φαρα... αν εισαι πουτανα να εχεις τα αρχιδια να το παραδεχτεις και να μη μας το παιζεις μυξοπαρθενα ελεηνιδα... παραδεξου το και μετα ολα καλα
Ακου να το παραδεχτεί.
και να ηθελα δε με παιρνει να πηδηξω γκομενες αυτης της κατηγοριας επι χρημασι... οποτε θελω να το παραδεχτει και να υποστει τις επιπτωσεις των επιλογων της οπως ολοι μας...
και φυσικα να μαθουμε και τις διαδρομες του μαυρου χρηματος ;)
και φυσικα να μαθουμε και τις διαδρομες του μαυρου χρηματος ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Γειτονοπούλα μου!!!
http://[URL unfurl="true"]www.pressgr.com/wp-content/uploads/2009/06/diana_igropoulou_2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20100208/thumbs/igropoulou1_494x320.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-lHaaJt1MICw/T3bSo2L-YII/AAAAAAAAI9I/kbvfG-CPvB0/s1600/diana_igropoulou.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.pressgr.com/wp-content/uploads/2009/06/diana_igropoulou_2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20100208/thumbs/igropoulou1_494x320.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-lHaaJt1MICw/T3bSo2L-YII/AAAAAAAAI9I/kbvfG-CPvB0/s1600/diana_igropoulou.jpg
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις