Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.555
- Πόντοι
- 7.046
Αφήστε ρε τον Τζόκο στην ησυχία του και κοιτάξτε λίγο και τον Τσίτσι που τον ξεχάσατε.
αν ειναι και στο σεξ ,οσο καλη ηταν στο τενις οκ μεσα.. αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ,λογη δικης μου ηληκιας μηπως με κερδιζει στο τυενις ..ε ντροπη να χανω απο γυναικα ..lolΤζίνι Μπουσάρ
![]()
![]()
Η πιο αμφιλεγόμενη τενίστρια μίλησε για τον Τζόκοβιτς: «Δεν είναι φυσιολογικός, είναι τέρας»
Η πρώην τενίστρια Εζενί Μπουσάρ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της επίσης διάσημης τενίστριας Καρολίν Γκαρσία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στις εξωπραγματικές του ικανότητες.www.sportal.gr
αν ειναι και στο σεξ ,οσο καλη ηταν στο τενις οκ μεσα.. αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ,λογη δικης μου ηληκιας μηπως με κερδιζει στο τυενις ..ε ντροπη να χανω απο γυναικα ..lol
Κατά την άποψη μου ο πιο ολοκληρωμένος αθλητής από ήθος , συμπεριφορά μέχρι και τα αθλητικά του προσόντα , για μένα GOAT του αθλήματος μακράν !!!
Για τον τσιτσιπα λες;Κατά την άποψη μου ο πιο ολοκληρωμένος αθλητής από ήθος , συμπεριφορά μέχρι και τα αθλητικά του προσόντα , για μένα GOAT του αθλήματος μακράν !!!