Η πρώην τενίστρια Εζενί Μπουσάρ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της επίσης διάσημης τενίστριας Καρολίν Γκαρσία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στις εξωπραγματικές του ικανότητες.
Η πρώην τενίστρια Εζενί Μπουσάρ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της επίσης διάσημης τενίστριας Καρολίν Γκαρσία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στις εξωπραγματικές του ικανότητες.
αν ειναι και στο σεξ ,οσο καλη ηταν στο τενις οκ μεσα.. αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ,λογη δικης μου ηληκιας μηπως με κερδιζει στο τυενις ..ε ντροπη να χανω απο γυναικα ..lol
αν ειναι και στο σεξ ,οσο καλη ηταν στο τενις οκ μεσα.. αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ,λογη δικης μου ηληκιας μηπως με κερδιζει στο τυενις ..ε ντροπη να χανω απο γυναικα ..lol
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος την Παρασκευή θα αγωνιστεί στον προημιτελικό του Shanghai Masters, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην ημέρα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το επαγγελματικό τένις. “Ράφα, μια ανάρτηση δεν αρκεί για να εκφράσω τον σεβασμό που...
O Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε την 10η σερί νίκη του κόντρα στον Τέιλορ Φριτς (10-0) και με 6-4, 7-6(6), μετά από μια ώρα και 56 λεπτά πήρε την πρόκριση για τον 5ο του τελικό στο Shanghai Masters και πλέον μένει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του 100ου ATP τίτλου στην καριέρα του. Mission...
Μπορεί να μην κατάφερε να πανηγυρίσει τον 100ο τίτλο της καριέρας του, γνωρίζοντας την ήττα από τον πιο δυνατό Γιάνικ Σίνερ στον τελικό της Σαγκάης, ωστόσο μόνο κερδισμένος φεύγει από την Κινεζική μεγαλούπολη ο Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, στην επιστροφή του στην Κίνα μετά από 5 χρόνια, έκανε...
Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ... @ΔανάηMagic λοβ γιου