εγω ημουν σιγουρος πως θα κερδιζε ο Αλκαραζ, αφου το ποδι του Τζοκοβιτς φανηκε να εχει σοβαρο προβλημα στο δευτερο σετ οταν εφτασε να χανει ακομη και με 4-0 και υπηρχαν στιγμες που το εσερνε.ωστοσο οπως φανηκε κανοντας ενα μικρο θαυμα οι γιατροι και φυσικοθεραπευτες καταφεραν να αναστρεψουν τη καταστσαση, οπωε μου ειπαν μαλλον αναγκαστηκε να κανει και μια ενεση που βοηθα πολυ στη λιγοτερη αισθηση του πονου.Ο Αλκαραζ με 32 αβιαστα λαθη ,δεν ηταν σε καθολου καλη ψυχολογικη κατασταση ,ετσι ο Τζοκοβιτς μην ξεχναμε πως δεν ειναι απλα ο καλυτερος ολων των εποχων στο τνις κατα τη γνωμη μου ,αλλα οπως ειχε δηλωσει καποτε ,βγαινοντας απο τα καταφυγια κατα το βομβαρδισμο, τρεχαμε να δουμε αν το γηπεδο ηταν ενταξει για να κανουμε προπονηση ..ε μετα απο αυτην την εμπειρια τι αλλο να πει κανεις για το πως εγινε τοσο σκληρος τοσο μαχητης. Το 2018 ειχα πει για 26 γκραν σλαμ ,αλλα τοτε δεν ξεραμε για το κορονοιο ποθυ θα του στερουσε τοσα γκραν σλαμ , μακαρι να μπορεσει και καποιο τουρνουα γκραν σλαμ ακομη , γιατι οταν σταματησει και αυτος ,το παλιοποαιδο ο Αλκαρα, τον λω ετσι γιατι σπαταλα πολυ ενεργεια κανοντας φυγουρα 15χρονου του τυπου κοιταχτε ποσο γρηγορος ειμαι ..θα εχει πολυ ευκολοτερο εργο