Νέα

Νόβακ Τζόκοβιτς fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423
djokovic.jpg

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ορίστε τυπάς με attitude νικητή.Δεν υπάρχει ο τύπος.Για μένα πια είναι ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών.Ναι Φέντερερ ναι Ναδάλ,ναι Σάμπρας,ναι Αγκάσι αλλά στο τέλος πάνω απολους Τζόκοβιτς.Respect.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Ορίστε τυπάς με attitude νικητή.Δεν υπάρχει ο τύπος.Για μένα πια είναι ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών.Ναι Φέντερερ ναι Ναδάλ,ναι Σάμπρας,ναι Αγκάσι αλλά στο τέλος πάνω απολους Τζόκοβιτς.Respect.
Ο Φεντερερ ανηκει στη κατηγορια των "καλλιτεχνων" αλλα όντως ο Τζοκοβιτς ειναι το κατι αλλο

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
εγω ημουν σιγουρος πως θα κερδιζε ο Αλκαραζ, αφου το ποδι του Τζοκοβιτς φανηκε να εχει σοβαρο προβλημα στο δευτερο σετ οταν εφτασε να χανει ακομη και με 4-0 και υπηρχαν στιγμες που το εσερνε.ωστοσο οπως φανηκε κανοντας ενα μικρο θαυμα οι γιατροι και φυσικοθεραπευτες καταφεραν να αναστρεψουν τη καταστσαση, οπωε μου ειπαν μαλλον αναγκαστηκε να κανει και μια ενεση που βοηθα πολυ στη λιγοτερη αισθηση του πονου.Ο Αλκαραζ με 32 αβιαστα λαθη ,δεν ηταν σε καθολου καλη ψυχολογικη κατασταση ,ετσι ο Τζοκοβιτς μην ξεχναμε πως δεν ειναι απλα ο καλυτερος ολων των εποχων στο τνις κατα τη γνωμη μου ,αλλα οπως ειχε δηλωσει καποτε ,βγαινοντας απο τα καταφυγια κατα το βομβαρδισμο, τρεχαμε να δουμε αν το γηπεδο ηταν ενταξει για να κανουμε προπονηση ..ε μετα απο αυτην την εμπειρια τι αλλο να πει κανεις για το πως εγινε τοσο σκληρος τοσο μαχητης. Το 2018 ειχα πει για 26 γκραν σλαμ ,αλλα τοτε δεν ξεραμε για το κορονοιο ποθυ θα του στερουσε τοσα γκραν σλαμ , μακαρι να μπορεσει και καποιο τουρνουα γκραν σλαμ ακομη , γιατι οταν σταματησει και αυτος ,το παλιοποαιδο ο Αλκαρα, τον λω ετσι γιατι σπαταλα πολυ ενεργεια κανοντας φυγουρα 15χρονου του τυπου κοιταχτε ποσο γρηγορος ειμαι ..θα εχει πολυ ευκολοτερο εργο

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Καλά ακόμα ζει ο ανεμβολίαστος και γαμεί και δέρνει! Απορώ πως του έδωσαν το δικαίωμα να αγωνιστεί στους Ο.Α.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
εγω ημουν σιγουρος πως θα κερδιζε ο Αλκαραζ, αφου το ποδι του Τζοκοβιτς φανηκε να εχει σοβαρο προβλημα στο δευτερο σετ οταν εφτασε να χανει ακομη και με 4-0 και υπηρχαν στιγμες που το εσερνε.ωστοσο οπως φανηκε κανοντας ενα μικρο θαυμα οι γιατροι και φυσικοθεραπευτες καταφεραν να αναστρεψουν τη καταστσαση, οπωε μου ειπαν μαλλον αναγκαστηκε να κανει και μια ενεση που βοηθα πολυ στη λιγοτερη αισθηση του πονου.Ο Αλκαραζ με 32 αβιαστα λαθη ,δεν ηταν σε καθολου καλη ψυχολογικη κατασταση ,ετσι ο Τζοκοβιτς μην ξεχναμε πως δεν ειναι απλα ο καλυτερος ολων των εποχων στο τνις κατα τη γνωμη μου ,αλλα οπως ειχε δηλωσει καποτε ,βγαινοντας απο τα καταφυγια κατα το βομβαρδισμο, τρεχαμε να δουμε αν το γηπεδο ηταν ενταξει για να κανουμε προπονηση ..ε μετα απο αυτην την εμπειρια τι αλλο να πει κανεις για το πως εγινε τοσο σκληρος τοσο μαχητης. Το 2018 ειχα πει για 26 γκραν σλαμ ,αλλα τοτε δεν ξεραμε για το κορονοιο ποθυ θα του στερουσε τοσα γκραν σλαμ , μακαρι να μπορεσει και καποιο τουρνουα γκραν σλαμ ακομη , γιατι οταν σταματησει και αυτος ,το παλιοποαιδο ο Αλκαρα, τον λω ετσι γιατι σπαταλα πολυ ενεργεια κανοντας φυγουρα 15χρονου του τυπου κοιταχτε ποσο γρηγορος ειμαι ..θα εχει πολυ ευκολοτερο εργο
Τι κόστος θα έχει αυτό στο πόδι του;μπορεί να του έκανε μεγαλύτερη ζημιά που το ζόρισε;καλά προφανώς το ήθελε το χρυσό μετάλλιο αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να πάρει 1-2 slam ακόμα αν και δύσκολο πια.Πόσο να αντέξει;κανα χρόνο ακόμα;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Ok δεν ήταν και κανένας τρομερός τελικός αυτός πάντως. Ψευτης να βγω αλλά σαν το μαραθώνιο Ναδαλ-Φεντερερ πριν κατι χρονια στο Γουιμπλεντον δε πιστεύω να ξαναδούμε.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ok δεν ήταν και κανένας τρομερός τελικός αυτός πάντως. Ψευτης να βγω αλλά σαν το μαραθώνιο Ναδαλ-Φεντερερ πριν κατι χρονια στο Γουιμπλεντον δε πιστεύω να ξαναδούμε.
Δεν νομίζω ότι είναι συγκρίσιμα.Μιλάς για τον τελικό στο Wimblendo το μακρινό 2008?Τότε σταμάτησαν ενδιάμεσα και λόγω βροχής.Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αγώνες όλων των εποχών αλλά σου ξαναλέω ενδιάμεσα σταμάτησαν λόγω βροχής.Θα θεωρήσω πιο ενδιαφέρον τον τελικό Wimblendon του 2019 μεταξύ Federer και Djokovic που ήταν και μεγαλύτερος χρονικά αλλά και επειδή τελικά νίκησε ο Djokovic στο 5ο σετ με tie break 13-12.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Δεν νομίζω ότι είναι συγκρίσιμα.Μιλάς για τον τελικό στο Wimblendo το μακρινό 2008?Τότε σταμάτησαν ενδιάμεσα και λόγω βροχής.Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αγώνες όλων των εποχών αλλά σου ξαναλέω ενδιάμεσα σταμάτησαν λόγω βροχής.Θα θεωρήσω πιο ενδιαφέρον τον τελικό Wimblendon του 2019 μεταξύ Federer και Djokovic που ήταν και μεγαλύτερος χρονικά αλλά και επειδή τελικά νίκησε ο Djokovic στο 5ο σετ με tie break 13-12.
Όντως, έχεις δίκιο. Απλά για κάποιον λόγο εμένα ο Σέρβος δε μου έχει κάτσει καλά ως ιδιοσυγκρασία παίχτη. Πες το και προκατάληψη. Πολύ δυνατός και αυτός του 2019.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Όντως, έχεις δίκιο. Απλά για κάποιον λόγο εμένα ο Σέρβος δε μου έχει κάτσει καλά ως ιδιοσυγκρασία παίχτη. Πες το και προκατάληψη. Πολύ δυνατός και αυτός του 2019.
Κοίτα ο σέρβος ή τον γουστάρεις ή όχι.Ο Φέντερερ θεωρείται ο καλύτερος embassador του αθλήματος.Εκπροσωπεί ακριβώς το άθλημα όπως θέλουν να το προβάλουν.(Αλλά μεταξύ μας μη νομίζεις ότι δεν είναι ψώνιο και ελιτιστής ο Φέντερερ στην πραγματικότητα.Άλλο η περσόνα που παρουσιάζει).Τον προτιμώ γιατί δεν έφτασε τυχαία εκεί που έφτασε και δεν είχε εύκολο περιβάλλον σε σύγκριση με Φέντερ και Ναδάλ.Ο πατέρας του πήρε δάνεια για να στηρίξει τις αρχικές προπονήσεις του σαν παιδί και έζησε μέσα σε πόλεμο.Τον θεωρώ πιο αληθινό σε σύγκριση κυρίως με τον Φέντερερ (ο Ναδάλ και αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον Φέντερερ αλλά είναι πολύ ήπιων τόνων σαν προσωπικότητα εκτός γηπέδου) και στηρίζει τις απόψεις του ευθέως χωρίς διπλωματία.Αυτό σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.Εγώ το προτιμώ σαν συμπεριφορά είτε αν συμφωνώ με την άποψη που μου προβάλουν είτε όχι.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.701
Πόντοι
6.946

Παναγιώτης Δούμας: Γιατί Τατσόπουλος και Πορτοσάλτε μισούν τόσο πολύ τον Τζόκοβιτς;​

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Τι κόστος θα έχει αυτό στο πόδι του;μπορεί να του έκανε μεγαλύτερη ζημιά που το ζόρισε;καλά προφανώς το ήθελε το χρυσό μετάλλιο αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να πάρει 1-2 slam ακόμα αν και δύσκολο πια.Πόσο να αντέξει;κανα χρόνο ακόμα;
στο νετ φλιξ εχει μια σειρα ντοκιμαντερ, αν θυμαμαι στο 4ο , λεεει για το τελικο ατο ιντιαν Γουελς, το πρωι ο Τειλορ Φριτζ που το σπιτι του ειναι 1 χιλιομετρο απο τα γηπεδα, αισθανθηκε σαν να του γυρισε το ποδι και ειχε τοσο εντονο πονο αριστερα στον αστραγαλο που δεν θα εμπαινε καν στον αγωνα.Και αφου δεν τον επιασε η πρωτη ενεση ,ζητησε αππο το γιατρο να του κανει αλλη μια ,τοτε ο γιατρος του ειπε μα ειναι πολυ επικυνδινο δεν θα αισθανεσαι τιποτα, μπορει να τραυματιστεις τοσο σοβαρα που μετα να σταματησεις για μηνες ,και την εκανε επειδη ηθελε να κερδισει το τουρνουα διπλα στο σιτι του και το κερδισε.Τεροιες ενεσεις υπαρχουν ,τωρα ο Τζοκοβιτς που ειναι μεγαλη γατα και οχι απλως πολυ καλος τενιστας πιθανοτατα υπερεβαλε ελαφρως ωστε να τη πατησει και ο Αλκαραζ και να ειναι λιγο αφηρημενος με σκεψεις του τυπου θα αντεξει ..μα ακομη το πόδι του ,πως τρεχει ετσι τραυματιας ,ξερετε αυτα δεν αφηνουν να εχεις 100% το μυαλο σου στον αγωνα ,ιαως λοιπον να μετρησε πολυ στη κακη εμφανιση του Αλκαραζ που 32 αβιαστα λαθη ,δηλαδη να χασει τη μπαλα χωρις πιεση σε μολις 2 σετ ,ε οπως και να το κανουμε ειναι πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom