baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
και στα σοβαρα πρωταθληματα?Arsenal
και στα σοβαρα πρωταθληματα?Arsenal
Πελάτης είσαι. Και από τις δύο μεριές. Νότιγχαμ και Ολυμπιακό.Arsenal
Βαζελος είναι.και στα σοβαρα πρωταθληματα?
Βαζελος είναι.
Καλός άνθρωπος όμως
Μην αγχώνεσαι. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα σε αφήσει έτσι. Με τις μαλακίες που γίνονται θα παρακολουθείς θέλεις δεν θέλεις....Ορθώς! Αλλά εδώ και αρκετά χρόνια τα έχω πάρει τα μπογαλάκια μου και έχω γίνει ποδοσφαιρικός μετανάστης.
Θα βλέπω τα Ευρωπαϊκά του ΠΑΟ όμως αν μπορώ.
Μην αγχώνεσαι. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα σε αφήσει έτσι. Με τις μαλακίες που γίνονται θα παρακολουθείς θέλεις δεν θέλεις....
Νωρις ακομα αλλα στα δυο πρωτα παιχνιδια βλεπω την Φορεστ να κυνηγαει το γκολ, την νικη σε σχεση με περυσι. Την πιεσε πολυ την Σεφιλντ αποψε.Πολύ ωραία η Forest! Awoniyi παιχταράς.
Έπεσε μετά νομίζω, λίγο είδα από το 2ο. Την απόκρουση του Turner και το γκολ του Wood.Νωρις ακομα αλλα στα δυο πρωτα παιχνιδια βλεπω την Φορεστ να κυνηγαει το γκολ, την νικη σε σχεση με περυσι. Την πιεσε πολυ την Σεφιλντ αποψε.
Τι λες κι εσυ;
Για τον Μαυροπανο το παλεψε πολυ και μαλιστα ο ιδιος ο Μαρινακης αλλα λογικα ο παιχτης φοβηθηκε οτι θα τον στειλει Πειραια.Έπεσε μετά νομίζω, λίγο είδα από το 2ο. Την απόκρουση του Turner και το γκολ του Wood.
Πρέπει να κοντρολάρει καλύτερα τα παιχνίδια. Τρεις αμυντικούς πίσω, απέναντι σε υποδεέστερη ομάδα; Και κανείς τους δεν ξέρει να την βγάλει από την άμυνα, μόνο διωξίματα.
Από την μία πιο ασφαλές να συνεχίζει να παίζει όπως πέρυσι αλλά έτσι δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, η Sheffield πάει 100% για υποβιβασμό δεν επιτρέπεται.
Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να παίζει με 4 πίσω και 3 στο κέντρο να τα ελέγχει περισσότερο.
Πάντως αν γίνει το θαύμα με Fofana, πάρει Tavares και έναν αμυντικό που ξέρει μπάλα (ακούστηκε Μαυροπάνος παλιά αλλά τώρα φαίνεται πως κλείνει West Ham) θα είναι πολύ καλύτερα.
Δεν συμφωνώ. Άσε που είχε ντεμπουτάρει με Arsenal απέναντι σε United πριν χρόνια και τα είχε πάει εξαιρετικά. Στο δεύτερο πήρε δεύτερη κίτρινη και μετά τραυματίστηκε και δεν ξαναέπαιξε.Για τον Μαυροπανο το παλεψε πολυ και μαλιστα ο ιδιος ο Μαρινακης αλλα λογικα ο παιχτης φοβηθηκε οτι θα τον στειλει Πειραια.
Δεν νομιζω παντως οτι ο Μαυροπανος κανει για premier ούτε και για championship. Για Γερμανους, Γαλλους, Πορτογαλους ειναι μια χαρα. Αλλα σε Αγγλια δεν νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει.
Πως το εκανες ετσι το nickname ρε μαλακα!Καλά θα πάει φέτος...
Αυτό ήθελα να βάλω εξαρχής.Πως το εκανες ετσι το nickname ρε μαλακα!
Και γιατι δεν το εβαλες;Αυτό ήθελα να βάλω εξαρχής.
Γέλα μαλάκα.....
Τι να σου εξηγώ τώρα.....Και γιατι δεν το εβαλες;
Ετσι φαινεται.Τι να σου εξηγώ τώρα.....
Γάμηστο....
Τι έγινε με Μάικ Τζεϊμς?
Γιόκ?