Νέα

Nottingham Forest F.C.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 920
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Βαζελος είναι.

Καλός άνθρωπος όμως :grin:

Ορθώς! Αλλά εδώ και αρκετά χρόνια τα έχω πάρει τα μπογαλάκια μου και έχω γίνει ποδοσφαιρικός μετανάστης.

Θα βλέπω τα Ευρωπαϊκά του ΠΑΟ όμως αν μπορώ.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ορθώς! Αλλά εδώ και αρκετά χρόνια τα έχω πάρει τα μπογαλάκια μου και έχω γίνει ποδοσφαιρικός μετανάστης.

Θα βλέπω τα Ευρωπαϊκά του ΠΑΟ όμως αν μπορώ.
Μην αγχώνεσαι. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα σε αφήσει έτσι. Με τις μαλακίες που γίνονται θα παρακολουθείς θέλεις δεν θέλεις....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μην αγχώνεσαι. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα σε αφήσει έτσι. Με τις μαλακίες που γίνονται θα παρακολουθείς θέλεις δεν θέλεις....

Μπα το έχω κόψει, ούτε ποιοί παίζουν δεν ξέρω. Αστυνομικό δελτίο έχει καταντήσει, όλοι κλαίγονται για "αδικίες" και όλο επιχειρηματικά/πολιτικά συμφέροντα.
Και επίπεδο εξαιρετικά χαμηλό.. :undecided:

Μπαίνω εδώ στο νήμα του ΠΑΟ όμως και γελάω με αυτά που γράφονται. :tooth:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Πολύ ωραία η Forest! Awoniyi παιχταράς.
Νωρις ακομα αλλα στα δυο πρωτα παιχνιδια βλεπω την Φορεστ να κυνηγαει το γκολ, την νικη σε σχεση με περυσι. Την πιεσε πολυ την Σεφιλντ αποψε.

Τι λες κι εσυ;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Νωρις ακομα αλλα στα δυο πρωτα παιχνιδια βλεπω την Φορεστ να κυνηγαει το γκολ, την νικη σε σχεση με περυσι. Την πιεσε πολυ την Σεφιλντ αποψε.

Τι λες κι εσυ;
Έπεσε μετά νομίζω, λίγο είδα από το 2ο. Την απόκρουση του Turner και το γκολ του Wood.

Πρέπει να κοντρολάρει καλύτερα τα παιχνίδια. Τρεις αμυντικούς πίσω, απέναντι σε υποδεέστερη ομάδα; Και κανείς τους δεν ξέρει να την βγάλει από την άμυνα, μόνο διωξίματα.

Από την μία πιο ασφαλές να συνεχίζει να παίζει όπως πέρυσι αλλά έτσι δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, η Sheffield πάει 100% για υποβιβασμό δεν επιτρέπεται.
Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να παίζει με 4 πίσω και 3 στο κέντρο να τα ελέγχει περισσότερο.

Πάντως αν γίνει το θαύμα με Fofana, πάρει Tavares και έναν αμυντικό που ξέρει μπάλα (ακούστηκε Μαυροπάνος παλιά αλλά τώρα φαίνεται πως κλείνει West Ham) θα είναι πολύ καλύτερα.

Τα πρώτα 30' ήταν πολύ καλά αλλά όταν αναγκαστηκά κατεβάζει ρυθμό (δεν γίνεται γκάζι 90') πρέπει να μπορεί να το ελέγχει.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Έπεσε μετά νομίζω, λίγο είδα από το 2ο. Την απόκρουση του Turner και το γκολ του Wood.

Πρέπει να κοντρολάρει καλύτερα τα παιχνίδια. Τρεις αμυντικούς πίσω, απέναντι σε υποδεέστερη ομάδα; Και κανείς τους δεν ξέρει να την βγάλει από την άμυνα, μόνο διωξίματα.

Από την μία πιο ασφαλές να συνεχίζει να παίζει όπως πέρυσι αλλά έτσι δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, η Sheffield πάει 100% για υποβιβασμό δεν επιτρέπεται.
Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να παίζει με 4 πίσω και 3 στο κέντρο να τα ελέγχει περισσότερο.

Πάντως αν γίνει το θαύμα με Fofana, πάρει Tavares και έναν αμυντικό που ξέρει μπάλα (ακούστηκε Μαυροπάνος παλιά αλλά τώρα φαίνεται πως κλείνει West Ham) θα είναι πολύ καλύτερα.
Για τον Μαυροπανο το παλεψε πολυ και μαλιστα ο ιδιος ο Μαρινακης αλλα λογικα ο παιχτης φοβηθηκε οτι θα τον στειλει Πειραια.

Δεν νομιζω παντως οτι ο Μαυροπανος κανει για premier ούτε και για championship. Για Γερμανους, Γαλλους, Πορτογαλους ειναι μια χαρα. Αλλα σε Αγγλια δεν νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Για τον Μαυροπανο το παλεψε πολυ και μαλιστα ο ιδιος ο Μαρινακης αλλα λογικα ο παιχτης φοβηθηκε οτι θα τον στειλει Πειραια.

Δεν νομιζω παντως οτι ο Μαυροπανος κανει για premier ούτε και για championship. Για Γερμανους, Γαλλους, Πορτογαλους ειναι μια χαρα. Αλλα σε Αγγλια δεν νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει.
Δεν συμφωνώ. Άσε που είχε ντεμπουτάρει με Arsenal απέναντι σε United πριν χρόνια και τα είχε πάει εξαιρετικά. Στο δεύτερο πήρε δεύτερη κίτρινη και μετά τραυματίστηκε και δεν ξαναέπαιξε.

Γερμανία τα πάει εξαιρετικά, για μεσαία ομάδα της Premier είναι πολύ καλός. Όλα τα έχει. Μάλλον προτιμά West Ham επειδή θα παίξει Europa.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Καλά θα πάει φέτος...

markos-seferlis-pipa.gif

:coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Έκπληξη που παίρνει ακόμα ένα δεξιοπόδαρο μπακ.

Ο χαλβάς ο Tavares δεν ψήνεται για Forest λέει και χαλάει η μεταγραφή. Θέλει "μεγαλύτερη¨ ομάδα.

Βλάκας γιατί το σύστημα/παίκτες τής Forest τού ταιριάζουν γάντι.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423