life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
πουτσα και ξυλο που θελει η σανταλ
Οχι δωρα(πουτσα) μονο ξυλο
πουτσα και ξυλο που θελει η σανταλ
Kανενα προβλημα. Ας μην μου το επιτρεψουν.
Απλώς δεν αντιλαμβανομαι πώς ξαφνικα κατι που συνεβαινε επί εκατο χρονια, εγινε τωρα αβασταχτο.
Βεβαια, εαν εφαρμοσθει πληρως αυτο, τα μαγαζια θα κλεισουν.
Ε οχι ρε φιλε να πηγαινουμε για καφε και να μην μπορουμε να καπνισουμε κιολας.
Ας υπαρχει ενας καλος εξαερισμος και ολα ενταξει.
Ε ελεος δηλαδη.
α ετσι κανεις και με το σκυλο σου ε? ανευθυνος εισαι? γαμησετα. Αμερικανικοι νομοι που σας χρειαζονται με πιασε παροξυσμος.
αν ειναι καλο μουνακιΟχι δωρα(πουτσα) μονο ξυλο
ρε βλακα αφου εισαι ασχετος μη μιλας
που θα με υποχρεωσουν να ακρωτηριασω ενα ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ πουτσα και ξυλο που θελει η σανταλ
Λεs δλδ οι καλεs να ηρθαν εδω????..Απο μια αποψη δεν...αν ειναι καλο μουνακι
δεν ειναι κριμα να μη το γαμησω
ισχυρογνομων βλακας,οτι χειροτερο..Θα σε υποχρεωσουν γιατι δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι την υποχρεωση να ανεχτουν τα κουταβακια που εσυ θα παρατήσεις στον δρομο ή ο σκυλος σου. Δεν υπαρχει ακρωτηριασμος εσυ εισαι ο ασχετος.
εγω εχω λοξα με τις γατες .. οι δυο δικες μου ειναι στειρωμενες .. δεν το συζηταμε ...
αλλα ταιζω και καμμια 15 αρια (?) αδεσποτα ... τον ενα ( τον λεω αλι επειδη ειναι μαυρος ) τον εχω παει για στειρωση .. σιγα σιγα θα παρουν σειρα και τα αλλα ..
οπως εχουμε γινει η στειρωση ειναι μονοδρομος ...
Στον δημο Καλαμακιου σ ενα παρκο εχουνε ταμπελιτσεs παρα πολλεsΘα σε υποχρεωσουν γιατι δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι την υποχρεωση να ανεχτουν τα κουταβακια που εσυ θα παρατήσεις στον δρομο ή ο σκυλος σου. Δεν υπαρχει ακρωτηριασμος εσυ εισαι ο ασχετος.
ναι ρε μαν οι γατες μη ελεγχωμενεςεγω εχω λοξα με τις γατες .. οι δυο δικες μου ειναι στειρωμενες .. δεν το συζηταμε ...
αλλα ταιζω και καμμια 15 αρια (?) αδεσποτα ... τον ενα ( τον λεω αλι επειδη ειναι μαυρος ) τον εχω παει για στειρωση .. σιγα σιγα θα παρουν σειρα και τα αλλα ..
οπως εχουμε γινει η στειρωση ειναι μονοδρομος ...
εσυ που ξερεις οτι εγω θα αφησω κουταβια στο δρομοΘα σε υποχρεωσουν γιατι δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι την υποχρεωση να ανεχτουν τα κουταβακια που εσυ θα παρατήσεις στον δρομο ή ο σκυλος σου. Δεν υπαρχει ακρωτηριασμος εσυ εισαι ο ασχετος.
Στον δημο Καλαμακιου σ ενα παρκο εχουνε ταμπελιτσεs παρα πολλεs
με τιτλο............"Δεν μαζεψα τα κακουλακια του σκυλου μου γιατι ειμαι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ"
ναι ρε μαν οι γατες μη ελεγχωμενες
ο σκυλος μου ομως ειναι παντα υπο τον ελεγχο μου
αλλα και παλι πολυ σκληρο μου φαινεται να αφαιρεις το οτιδηποτε απο καποιο ζωο
εσυ που ξερεις οτι εγω θα αφησω κουταβια στο δρομο
εισαι σιγουρος οτι ο σκυλος μου θα ζευγαρωσει παρα τη θεληση μου
το προβλημα ειναι αλλου αλλα δε βλεπω συγκινηση απο το κρατος για την περιθαλψη και σιτισμο των αδεσποτων
δεν βλεπω να δημιουργουν εναν χωρο φιλοξενειας τους
πολλα δεν βλεπω
οπως πχ ελεγχο αν ειναι ολα τα σκυλια ΝΟΜΙΜΑ
γιατι αν ηταν ολα τα σκυλια νομιμα κανεις δεν θα τα παρατουσε
αλλα σαν ξερολας που εισαι ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι ενας απ'αυτους
που παιρνουν ζωα και τα παρατανε
Δεν ειναι οτι του αφαιρεις,η στειρωση βοηθαει και το σκυλι να ζησει περισσοτερο..Διαβασε λιγο ρε πριν παρεις σκυλο.ναι ρε μαν οι γατες μη ελεγχωμενες
το προβλημα ειναι αλλου αλλα δε βλεπω συγκινηση απο το κρατος για την περιθαλψη και σιτισμο των αδεσποτων
πολλα δεν βλεπω
Δεν ειναι οτι του αφαιρεις,η στειρωση βοηθαει και το σκυλι να ζησει περισσοτερο..Διαβασε λιγο ρε πριν παρεις σκυλο.
Μην το βλεπεις σαν κατι κακο.Αλλωστε στην ουσια 2 ραμματα ειναι ,τιποτα παραπανω.
τυπε αν τον στειρωσεις παυει να ειναι σκυλος,σπαει ο τσαμπουκας του..γινεται σκυλιτσα μετα..Δεν ειναι οτι του αφαιρεις,η στειρωση βοηθαει και το σκυλι να ζησει περισσοτερο..Διαβασε λιγο ρε πριν παρεις σκυλο.
Μην το βλεπεις σαν κατι κακο.Αλλωστε στην ουσια 2 ραμματα ειναι ,τιποτα παραπανω.
τυπε αν τον στειρωσεις παυει να ειναι σκυλος,σπαει ο τσαμπουκας του..γινεται σκυλιτσα μετα..
ναι ρε μαν οι γατες μη ελεγχωμενες
πολλα δεν βλεπω
τι επαθες ρε?δε βρισκεις δουλεια και σου φταινε και οι σκυλοι?Κατι τετοιες ηλιθιες αποψεις μας έχουν καταστρεψει.
τα σκυλια δεν ειναι σαν τον ανθρωποΑν ο σκυλος σου μια μέρα ξεφυγει απο την προσοχη σου και παει και ζευγαρωσει με μια θηλυκια αδεσποτη και μετα επιστρεψει σπιτι που ξερουμε τα κουταβακια που θα γεννηθουν τι τυχη θα έχουν? Και καλα ο δικος σου ειναι φυλαγμενος απο σενα κατι αλλοι βλαμμενοι τους αφηνουν ανοιχτη την πορτα και ο σκυλος τριγυριζει στην γειτονια την αλλη φορα βαδιζα και πηγε να μου επιτεθει ενα σκυλι και βγηκε η ιδιοκτητρια και μου λεει δεν δαγκωνει της κανω εισαι με τα καλα σου? αφηνεις εξω το σκυλο και αμα περασει κανα μικρο παιδι? λεει δεν υπαρχει προβλημα καλα νταξει της κανω μαζεψε το σκυλο σου γιατι θα εχεις προβλημα ε ξαναπερασα μετα απο μηνες τα ιδια παλι. Ειναι ζωα ρε φιλε δεν καταλαβαινουν μονο να βριζουν την κυβερνηση ξερουν
μαλακιεςΔεν ειναι οτι του αφαιρεις,η στειρωση βοηθαει και το σκυλι να ζησει περισσοτερο..Διαβασε λιγο ρε πριν παρεις σκυλο.