Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Kανενα προβλημα. Ας μην μου το επιτρεψουν.
Απλώς δεν αντιλαμβανομαι πώς ξαφνικα κατι που συνεβαινε επί εκατο χρονια, εγινε τωρα αβασταχτο.
Βεβαια, εαν εφαρμοσθει πληρως αυτο, τα μαγαζια θα κλεισουν.
Ε οχι ρε φιλε να πηγαινουμε για καφε και να μην μπορουμε να καπνισουμε κιολας.
Ας υπαρχει ενας καλος εξαερισμος και ολα ενταξει.
Ε ελεος δηλαδη.
:rockon:
μπραβο αλεκουκο εγω μαζι σου  :rockon:
ας κανουν μερικα μαγαζια καπνιζοντων και αλλα μη
να δουμε ποια θα δουλευουν  :rockon:

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
α ετσι κανεις και με το σκυλο σου ε? ανευθυνος εισαι? γαμησετα. Αμερικανικοι νομοι που σας χρειαζονται με πιασε παροξυσμος.

εγω εχω λοξα με τις γατες .. οι δυο δικες μου ειναι στειρωμενες .. δεν το συζηταμε ...
αλλα ταιζω και καμμια 15 αρια (?)  αδεσποτα ... τον ενα ( τον λεω αλι επειδη ειναι μαυρος )  τον εχω παει για στειρωση ..  σιγα σιγα θα παρουν σειρα και τα αλλα ..

οπως εχουμε γινει η στειρωση ειναι μονοδρομος ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε βλακα αφου εισαι ασχετος μη μιλας  :jerking:
που θα με υποχρεωσουν να ακρωτηριασω ενα ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ  :jerking: :tickedoff:πουτσα και ξυλο που θελει η σανταλ  :P

Θα σε υποχρεωσουν γιατι δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι την υποχρεωση να ανεχτουν τα κουταβακια που εσυ θα παρατήσεις στον δρομο ή ο σκυλος σου. Δεν υπαρχει ακρωτηριασμος εσυ εισαι ο ασχετος.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θα σε υποχρεωσουν γιατι δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι την υποχρεωση να ανεχτουν τα κουταβακια που εσυ θα παρατήσεις στον δρομο ή ο σκυλος σου. Δεν υπαρχει ακρωτηριασμος εσυ εισαι ο ασχετος.
ισχυρογνομων βλακας,οτι χειροτερο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω εχω λοξα με τις γατες .. οι δυο δικες μου ειναι στειρωμενες .. δεν το συζηταμε ...
αλλα ταιζω και καμμια 15 αρια (?)  αδεσποτα ... τον ενα ( τον λεω αλι επειδη ειναι μαυρος )  τον εχω παει για στειρωση ..  σιγα σιγα θα παρουν σειρα και τα αλλα ..

Δεν ειναι επειδη ο ελληναράς απο εκει εχει αντιθετη γνωμη σου λεει εγω το αφηνω οπως ειναι και αμα γκαστρωσει και 2-3 σκυλια και γεννησει το καθενα απο 5 κουταβια αυτα μετα θα βρεθει καποιος να τα ταισει , θα εχουν στεγη , ιατρικη φροντιδα , δεν θα τα πατησει κανενα αμαξι (με κινδυνο να σκοτωθει και ο οδηγος) καταλαβες τι μαλακες ειμαστε? ο ελληνας τον νοιαζει μονο η παρτη του δεν σκεφτεται ΚΑΘΟΛΟΥ τους γυρω του δεν τον νοιαζει για αυτο και φτασαμε και ως εδω σου λεγε ο αλλος ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟΥΣ χαχαχα ρε δε πα να πνιγουνε εγω ειμαι μαγκας δεν πληρωνω τιποτα θα εξαπατησω το κρατος.

ΕξΑπάτησε το τώρα. Εμπρος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στον δημο Καλαμακιου σ ενα παρκο εχουνε ταμπελιτσεs παρα πολλεs
με τιτλο............"Δεν μαζεψα τα κακουλακια του σκυλου μου γιατι ειμαι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ"   :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

ναι ρε μαν οι γατες μη ελεγχωμενες
ο σκυλος μου ομως ειναι παντα υπο τον ελεγχο μου
αλλα και παλι πολυ σκληρο μου φαινεται να αφαιρεις το οτιδηποτε απο καποιο ζωο

εσυ που ξερεις οτι εγω θα αφησω κουταβια στο δρομο
εισαι σιγουρος οτι ο σκυλος μου θα ζευγαρωσει παρα τη θεληση μου  :jerking:
το προβλημα ειναι αλλου αλλα δε βλεπω συγκινηση απο το κρατος για την περιθαλψη και σιτισμο των αδεσποτων
δεν βλεπω να δημιουργουν εναν χωρο φιλοξενειας τους
πολλα δεν βλεπω
οπως πχ ελεγχο αν ειναι ολα τα σκυλια ΝΟΜΙΜΑ
γιατι αν ηταν ολα τα σκυλια νομιμα κανεις δεν θα τα παρατουσε
αλλα σαν ξερολας που εισαι ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι ενας απ'αυτους
που παιρνουν ζωα και τα παρατανε

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Ρε αλλαξτε στην ψηφοφορια την Φουρειρα με την Παολα που ειναι και δηλωμενη ΚΚΕ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στον δημο Καλαμακιου σ ενα παρκο εχουνε ταμπελιτσεs παρα πολλεs
με τιτλο............"Δεν μαζεψα τα κακουλακια του σκυλου μου γιατι ειμαι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ"   :grin:

αλλη μαλακια αυτη. Προφανως και πρεπει να μαζευεις τις ακαθαρσιες του σκυλου σου ειδικα αμα ειναι σε πεζοδρομια με χαρτι. Τεσπα αστο θα τσακωθουμε με αρκετους εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι γύφτουλες σε τετοια θεματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το προβλημα ειναι αλλου αλλα δε βλεπω συγκινηση απο το κρατος για την περιθαλψη και σιτισμο των αδεσποτων
πολλα δεν βλεπω

Αν ο σκυλος σου μια μέρα ξεφυγει απο την προσοχη σου και παει και ζευγαρωσει με μια θηλυκια αδεσποτη και μετα επιστρεψει σπιτι που ξερουμε τα κουταβακια που θα γεννηθουν τι τυχη θα έχουν? Και καλα ο δικος σου ειναι φυλαγμενος απο σενα κατι αλλοι βλαμμενοι τους αφηνουν ανοιχτη την πορτα και ο σκυλος τριγυριζει στην γειτονια  :jerking: :jerking: την αλλη φορα βαδιζα και πηγε να μου επιτεθει ενα σκυλι και βγηκε η ιδιοκτητρια και μου λεει δεν δαγκωνει της κανω εισαι με τα καλα σου? αφηνεις εξω το σκυλο και αμα περασει κανα μικρο παιδι? λεει δεν υπαρχει προβλημα καλα νταξει της κανω μαζεψε το σκυλο σου γιατι θα εχεις προβλημα ε ξαναπερασα μετα απο μηνες τα ιδια παλι. Ειναι ζωα ρε φιλε δεν καταλαβαινουν μονο να βριζουν την κυβερνηση ξερουν  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πολλα δεν βλεπω
Δεν ειναι οτι του αφαιρεις,η στειρωση βοηθαει και το σκυλι να ζησει περισσοτερο..Διαβασε λιγο ρε πριν παρεις σκυλο.
Μην το βλεπεις σαν κατι κακο.Αλλωστε στην ουσια 2 ραμματα ειναι ,τιποτα παραπανω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι οτι του αφαιρεις,η στειρωση βοηθαει και το σκυλι να ζησει περισσοτερο..Διαβασε λιγο ρε πριν παρεις σκυλο.
Μην το βλεπεις σαν κατι κακο.Αλλωστε στην ουσια 2 ραμματα ειναι ,τιποτα παραπανω.

Ειναι που ειμαι εγω ο ασχετος  :jerking:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε αν τον στειρωσεις παυει να ειναι σκυλος,σπαει ο τσαμπουκας του..γινεται σκυλιτσα μετα..

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
πολλα δεν βλεπω

σε αυτο συμφωνω .. και ο δικος μου .. μπασταρδος μαλινουα - θεριο ανημερο -   δεν ειναι στειρωμενος γιατι ειναι ελεγχομενος ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Αν ο σκυλος σου μια μέρα ξεφυγει απο την προσοχη σου και παει και ζευγαρωσει με μια θηλυκια αδεσποτη και μετα επιστρεψει σπιτι που ξερουμε τα κουταβακια που θα γεννηθουν τι τυχη θα έχουν? Και καλα ο δικος σου ειναι φυλαγμενος απο σενα κατι αλλοι βλαμμενοι τους αφηνουν ανοιχτη την πορτα και ο σκυλος τριγυριζει στην γειτονια  :jerking: :jerking: την αλλη φορα βαδιζα και πηγε να μου επιτεθει ενα σκυλι και βγηκε η ιδιοκτητρια και μου λεει δεν δαγκωνει της κανω εισαι με τα καλα σου? αφηνεις εξω το σκυλο και αμα περασει κανα μικρο παιδι? λεει δεν υπαρχει προβλημα καλα νταξει της κανω μαζεψε το σκυλο σου γιατι θα εχεις προβλημα ε ξαναπερασα μετα απο μηνες τα ιδια παλι. Ειναι ζωα ρε φιλε δεν καταλαβαινουν μονο να βριζουν την κυβερνηση ξερουν  :jerking:
τα σκυλια δεν ειναι σαν τον ανθρωπο
τα θυληκα ειναι γονιμα 2 φορες το χρονο λες να πεσεις στη συγκηρια να σου ξεφυγει τοτε?
τα αδεσποτα ειναι γεννες αδεσποτων η ασυνειδητων που ζευγαρωσαν το σκυλο τους και δεν βρηκαν να δωσουν τα κουταβια
πολλοι δεν γνωριζουν καν οτι πρεπει να ζευγαρωσεις τα σκυλια με ιδια ρατσα
και κανουν την μαλακια να δημιουργουν ημιαιμα οπου δεν ειναι επιλογη καποιου να το παρει

μαλακιες
και καλα ηρεμη το σκυλι και αποφευγονται καποιες αρρωστιες
επισημα ομως δεν ειναι τιποτα αποδεδειγμενο
απλα μετα εχεις εναν σκυλο ευνουχισμενο και πιθανον παχυσαρκο  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom