Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.410
Πόντοι
606
Εγω σε καταστημα που δεν επιτρεπεται το καπνισμα, πολυ απλα δεν παταω.
Ας κλεισει. Χεστηκα.
Θα παω εκει που μπορω να καπνισω.
Εγω θελω οταν βγω, να περασω καλα. Και στο "καλα" περιλαμβανεται και το τσιγαρο μου.
Ε οχι να βγω, να δωσω τα ωραια μου λεφτα και να καταπιεστω.
Οσο για τις αντικαπνιστικές μαλακιες, εχω να πω οτι επι δεκαετιες, ΠΑΝΤΟΥ επιτρεποταν το καπνισμα. Και μια χαρα περασαν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ετσι. Τωρα ξαφνικα ο καθε λουλης ενοχλειται απο το καπνισμα. Απο το καυσαεριο ενοχλεισαι λουλη? απο την τρυπα του οζοντος? απο τη ζεστη? απο το κρυο? απο τα αδιακριτα βλεμματα? Τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να ζησουν καποιοι με τον αλλο να καπνιζει διπλα τους. Ρε δεν γαμιομαστε να πιασουμε και ρατσα λεω γω.
εσει απλα φιλε διαβασε τα παραπανω που αναρτησα για μετα τα 50 σου να ξερεις

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Αν δεν κανω λαθοs  υπηρξε νομοs που τουs υποχρεωνε να βαλουνε εξαερισμο με μπολικο κοστοs......και ξαφνικα αλλαξε ο νομοs..........δεν εχει και συνεπεια το κρατοs σαν μηχανισμοs
Αγλλια που πηγα  ειχε ειδικο χωρο για τουs καπνιζοντεs στα μπαρακια.....Αμερικη ουτε κατα φαντασια.....
Εδω οπωs λαχει κατα περιπτωση
παντως αμερικη φαινεται οτι αρχιζει ναλλάζει το πραμα ..
μαιαμι βρηκα μπαρακι που καπνιζα κανονικα (εσωτερικα ) , νεα ορλεανη καπνιζεις σχεδον παντου σε μπαρ ,
βεγκας δεν το συζηταμε  ... το καπνισμα παει συνεφο ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ας κλεισει. Χεστηκα.
Εγω θελω οταν βγω, να περασω καλα. Και στο "καλα" περιλαμβανεται και το τσιγαρο μου.
Οσο για τις αντικαπνιστικές μαλακιες, εχω να πω οτι επι δεκαετιες, ΠΑΝΤΟΥ επιτρεποταν το καπνισμα. Και μια χαρα περασαν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ετσι. Τωρα ξαφνικα ο καθε λουλης ενοχλειται απο το καπνισμα. Απο το καυσαεριο ενοχλεισαι λουλη? απο την τρυπα του οζοντος? απο τη ζεστη? απο το κρυο? απο τα αδιακριτα βλεμματα? Τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να ζησουν καποιοι με τον αλλο να καπνιζει διπλα τους. Ρε δεν γαμιομαστε να πιασουμε και ρατσα λεω γω.

Ο λουλης ειναι καποιος ο οποιος δεν ειναι υποχρεωμενος να αναπνεει τον καπνο σου.Εεπδιη εσενα δεν σε ενδιαφερει γενικα η υγεια σου και δεν κανεις τιποτα για αυτην (δεν γυμναζεσαι , καπνιζεις κτλπ) δεν σημαινει οτι και οι αλλοι χεστηκαν για την υγεια τους.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Απο το καυσαεριο ενοχλεισαι λουλη? απο την τρυπα του οζοντος? απο τη ζεστη? απο το κρυο? απο τα αδιακριτα βλεμματα? Τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να ζησουν καποιοι με τον αλλο να καπνιζει διπλα τους. Ρε δεν γαμιομαστε να πιασουμε και ρατσα λεω γω.
για το καυσαεριο και την τρυπα του οζοντος δεν μπορω να κανω κατι...
απο την ζεστη κι απο το κρυο προστατευομαι ομως οπως μπορω....
τ αδιακριτα βλεμματα δεν μ ενοχλουν...
το να καπνιζεις ομως σαν φουγαρο διπλα μου ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ με να το υποστω παρα την θεληση μου,ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,με βρισκει απολυτως συμφωνο!!αν γουσταρεις εσυ τι σου φταιενε οι αλλοι διπλα σου??
ειναι σα να ρθω ν αδειασω ενα βυτιο σκατα στην πορτα σου??θα σ ενοχλησει η οχι???

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Ας κλεισει. Χεστηκα.

ΠΟΛΥ σωστος ο αλεξ  ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι αλλαξε δηλαδη? ξερεις?
Κανονικα θα επρεπε να δινει και καμια επιδοτηση το κρατος αμα ο εξαερισμος ειχε μεγαλο κοστος για να βοηθησει καταλαβες αλλα για να εχει το κρατος να δωσει θα πρεπει και ο αλλος στους φορους του να ειναι ενταξει ωστε να μπορει μετα το κρατος να επιστρεψει παροχη.
Λεπτομερειεs  δεν ξερω  αλλα ουτε τοψαξα....Απλα  ακουσα τα παραπονα ψιλογνωστου μου πουχει μαγαζι.............

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
μαιαμι βρηκα μπαρακι που καπνιζα κανονικα (εσωτερικα ) , νεα ορλεανη καπνιζεις σχεδον παντου σε μπαρ ,

Βεγκας ποτέ στην πραγματικοτητα δεν απαγορευτηκε το καπνισμα , για τραβα και Νεα Υορκη ομως να δεις τι γινεται ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στην Καλιφορνια δεν αφηνανε ουτε στον δρομο να καπνισειs...μαλιστα με κυνηγησε γκαρσονι γιατι αναψα, ενω παραδιπλα καπνιζε καποιοs πουρο

Ενα σου λεω......Αμα παs να αγορασειs τασακι απ το σουπερ μαρκετ, απλα δεν υπαρχει

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Βεγκας ποτέ στην πραγματικοτητα δεν απαγορευτηκε το καπνισμα , για τραβα και Νεα Υορκη ομως να δεις τι γινεται ...

ναι ταχω ακουσει ..
γιαυτο παροτι εχω ακουσει καλα λογια για το μερος ..  δεν παταω ...
σε ξενοδοχεια σε ολα απαγορευεται το καπνισμα , εκτος απο ενα γιαπωνεζικο που ειναι και πανακριβο ..
δεν θυμαμαι το ονομα του ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια μην συγκρινετε με την Αμερικη αφενος γιατι δεν εχουμε καμια σχεση και το εκει συστημα χαλαει τους εδω αφου δεν θα τσεπωνουν τοσα και επισης στην Αμερικη ο νομος ειναι ΘΕΟΣ τον ακολουθουν κατα γραμμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα ειχε ερθει ενας Αμερικανος στην Ελλαδα και μιλουσαμε και του λεω πως σου φαινεται εδω? μου λεει ολα οκ εχετε ωραιο μερος λεω τα αλλα? λεει και τα αλλα καλα ειναι..... αφου ειστε εδω και οχι στην Αμερικη  :grin:

ε δεν συνεχισα την συζητηση θα με εκανε ρομπα.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
το θυμηθηκα ...
kitano .. nomizv exei kai σελιδα στο ιντερνετ ..
παντως επειδη παω αμερικη 1-2 φορες  το χρονο νομιζω οτι αλλαζει το πραμα ..
στην ατλαντα στο αεροδρομιο βρηκα μπαρακι που μπορουσες να καπνισεις ελευθερα και να πιεις και τις μπυρες σου ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μια φορα ειχε ερθει ενας Αμερικανος στην Ελλαδα και μιλουσαμε και του λεω πως σου φαινεται εδω? μου λεει ολα οκ εχετε ωραιο μερος λεω τα αλλα? λεει και τα αλλα καλα ειναι..... αφου ειστε εδω και οχι στην Αμερικη  :grin:

ε δεν συνεχισα την συζητηση θα με εκανε ρομπα.
Σε πιανει ενα δεοs μολιs βγειs απ το αεροδρομιο αλλα οπωs ειπεs κι εσυ  ζουνε την δικη τουs ζωη  με δικουs τουs κανονεs

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ναι ταχω ακουσει ..
γιαυτο παροτι εχω ακουσει καλα λογια για το μερος ..  δεν παταω ...
σε ξενοδοχεια σε ολα απαγορευεται το καπνισμα , εκτος απο ενα γιαπωνεζικο που ειναι και πανακριβο ..
δεν θυμαμαι το ονομα του ...

Ναι το Κιτανο ειναι  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το θυμηθηκα ...
kitano .. nomizv exei kai σελιδα στο ιντερνετ ..
παντως επειδη παω αμερικη 1-2 φορες  το χρονο νομιζω οτι αλλαζει το πραμα ..
στην ατλαντα στο αεροδρομιο βρηκα μπαρακι που μπορουσες να καπνισεις ελευθερα και να πιεις και τις μπυρες σου ....

Εμενα μια Αμερικανιδα μου ειχε πει πως τα αρσενικα ζωα πχ σκυλος εισαι υποχρεωμενος βαση νομου να τα στειρώσεις διοτι λεει αμα φυγει και παει σε καμια σκυλιτσα και γεννησει θα μεινουν αδεσποτα τρελαθηκα λεω τι γινεται εδω τα εχουν προβλεψει ολα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εμενα μια Αμερικανιδα μου ειχε πει πως τα αρσενικα ζωα πχ σκυλος εισαι υποχρεωμενος βαση νομου να τα στειρώσεις διοτι λεει αμα φυγει και παει σε καμια σκυλιτσα και γεννησει θα μεινουν αδεσποτα τρελαθηκα λεω τι γινεται εδω τα εχουν προβλεψει ολα?

Ολα...........Κι εχουν και γερα προστιμα........Αν σου βασταει φτυσε στον δρομο κατι  η πεταξε κατι κατω....Τσουζει 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε πιανει ενα δεοs μολιs βγειs απ το αεροδρομιο αλλα οπωs ειπεs κι εσυ  ζουνε την δικη τουs ζωη  με δικουs τουs κανονεs

Ρε εχουν νομους εκει αμα πας να κανεις μαγκια σε εχουνε τσιμπησει απευθειας δεν ειναι ελληνες να λενε δεν βαριεσαι εδω την αλλη φορα οι Ευρωπαιοι ειχανε πει "Οι Ελληνες δεν αρκει να ψηφιζουν νομους πρεπει και να τους εφαρμοζουν" εδω για την μεταναστευση ξερεις τι ζορικα κριτηρια εχουν βαλει??? και ολα αυτα επειδη καποιοι τους εξαπατησαν παλιοτερα και αυτο δεν το συγχωρουν πια. Γιατι σου λεει μας κανατε μια φορα την μαλακια θα την ξανακανετε παιρνουμε μετρα για αυτο να το διορθωσουμε. Ειναι φοβεροι οι Αμερικανοι και δεν σε παιδευουν ειναι και συνενοησιμοι. Αν δεν εισαι μαλακας βεβαια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σιγα να μη στειρωσω το μπος
θα γαμαει ομπος μεχρι τα βαθια του γερμαματα
σαν το αφεντικο του δλδ  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολα...........Κι εχουν και γερα προστιμα........Αν σου βασταει φτυσε στον δρομο κατι  η πεταξε κατι κατω....Τσουζει 
Και για ποιο λογο να πεταξεις? αφου υπαρχει ο καδος διπλα. Σημερα πηγα να κανω προπονηση σε ενα γηπεδακι μπασκετ και το ειχανε μεσα στη βρωμα τα ΖΩΑ πεταμενα σκουπιδια κατω σπασμενες μπασκετες α ρε ζωα λεω απο μεσα μου μετα κανετε και καταληψεις στα σχολεια. Την δημοσια περιουσια ομως την σπάτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom