life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αφου δεν γαμαει ρε....Το εχειs παρει για δολωμασιγα να μη στειρωσω το μπος
θα γαμαει ομπος μεχρι τα βαθια του γερμαματα
σαν το αφεντικο του δλδ
Αφου δεν γαμαει ρε....Το εχειs παρει για δολωμασιγα να μη στειρωσω το μπος
σαν το αφεντικο του δλδ
σιγα να μη στειρωσω το μπος
σαν το αφεντικο του δλδ
σιγα να μη στειρωσω το μπος
σαν το αφεντικο του δλδ
Δεν ντρεπεσαι ρε κτηνοβατησιγα να μη στειρωσω το μπος
το αφεντικο του δλδ
θα γαμαει οποτε θελω εγωΑφου δεν γαμαει ρε....Το εχει παρειs για δολωμα
ποιοι ρε μαλακαΔεν τα λες καλα , θα γαμαει το Μπος και μετα θα γαμανε αυτοι εσενα μεχρι να γεράματα
κοιτα στην αμερικη γενικα τους παραδεχομαι γιατι εχουν συστημα ..Εμενα μια Αμερικανιδα μου ειχε πει πως τα αρσενικα ζωα πχ σκυλος εισαι υποχρεωμενος βαση νομου να τα στειρώσεις διοτι λεει αμα φυγει και παει σε καμια σκυλιτσα και γεννησει θα μεινουν αδεσποτα τρελαθηκα λεω τι γινεται εδω τα εχουν προβλεψει ολα?
θα γαμαει οποτε θελω εγω
ποιοι ρε μαλακα
τα ζωα που βγαζουν νομους εναντια στη φυση
με αυτη τη λογικη να στειρωνουμε τους τσιγκανους γιατι γενοβολανε σαν κουνελια
και καθε μη ευκαταστατο ανθρωπο καθως θα γενισει ο κοσμος απο φτωχα παιδια και μελλοντικα ζητιανακια
θα γαμαει οποτε θελω εγω
ποιοι ρε μαλακα
τα ζωα που βγαζουν νομους εναντια στη φυση
με αυτη τη λογικη να στειρωνουμε τους τσιγκανους γιατι γενοβολανε σαν κουνελια
και καθε μη ευκαταστατο ανθρωπο καθως θα γενισει ο κοσμος απο φτωχα παιδια και μελλοντικα ζητιανακια
Τουλαχιστον τα εδω "κοριτσια" του μπου εχουνε σκυλο να αρχισειs την σκυλοπαρεα ???θα γαμαει οποτε θελω εγω
Τουλαχιστον τα εδω "κοριτσια" του μπου εχουνε σκυλο να αρχισειs την σκυλοπαρεα ???
τραβα στην αμερικη να ψωφησεις βλακα..ε βλακα....που εχουν σωστους νομους...Ποια ζωα ρε φιλε? εισαι με τα καλα σου? εσυ εισαι ανευθυνος αμα αφησεις τον σκυλο σου εξω και παει και γκαστρωσει καποια ετσι δημιουργουνται τα αδεσποτα. Κανεις δεν εχει να τα παρει. Πολυ σωστος νομος.
κοιτα στην αμερικη γενικα τους παραδεχομαι γιατι εχουν συστημα ..
οταν σκοτωθηκε το παλικαρι με το εισητηριο στο περιστερι ειχα επιστρεψει απο αμερικη πριν 10 μερες ..
ειμουν βεγκας και μαιαμι ..
στο μαιαμι χρησιμοποιησα συγκοινωνια .. εμπαινες μονο απο μπροστα .. πληρωνες το εισητηριο στο μηχανημα που επρεπε να ειχες το ακριβες αντιτιμο , αν οχι δεν εδινε ρεστα , η εβαζες το ηλεκτρονικο εισητηριο .. και εληγε η φαση ..
εδω ειναι ολα μπουρδελοποιημενα .. ρε μπουρδελο κρατος φτιαξε μια διαδικασια να μην μπορει κανεις να μην πληρωσει εισητηριο ..... και εληξε το θεμα .. τωρα βαζεις ατομα ( ελεγκτες και αννθρωποι ) να τσακωνονται ...
Ποια ζωα ρε φιλε? εισαι με τα καλα σου? εσυ εισαι ανευθυνος αμα αφησεις τον σκυλο σου εξω και παει και γκαστρωσει καποια ετσι δημιουργουνται τα αδεσποτα. Κανεις δεν εχει να τα παρει. Πολυ σωστος νομος.
τι λες ρεΕδω τα κοριτσια θελουν το σκυλο του
μη λες μαλακιες
ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ποιοσ ειναι ο μπος? ο κοπρος στο αβαταρ?τι λες ρε
εδω η αλλη δε μου ειπε οτι δεν της αρεσει ο σκυλος μου
ποιος ο μπος
Ραντεβου θανατου τυπε.....Αυτο κι αν ηταν προσβολατι λες ρε
εδω η αλλη δε μου ειπε οτι δεν της αρεσει ο σκυλος μου
ποιος ο μπος
ρε βλακα αφου εισαι ασχετος μη μιλαςα ετσι κανεις και με το σκυλο σου ε? ανευθυνος εισαι? γαμησετα. Αμερικανικοι νομοι που σας χρειαζονται με πιασε παροξυσμος.
ποιοσ ειναι ο μπος? ο κοπρος στο αβαταρ?
πουτσα και ξυλο που θελει η σανταλΡαντεβου θανατου τυπε.....Αυτο κι αν ηταν προσβολα
Kανενα προβλημα. Ας μην μου το επιτρεψουν.για το καυσαεριο και την τρυπα του οζοντος δεν μπορω να κανω κατι...
απο την ζεστη κι απο το κρυο προστατευομαι ομως οπως μπορω....
τ αδιακριτα βλεμματα δεν μ ενοχλουν...
το να καπνιζεις ομως σαν φουγαρο διπλα μου ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ με να το υποστω παρα την θεληση μου,ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,με βρισκει απολυτως συμφωνο!!αν γουσταρεις εσυ τι σου φταιενε οι αλλοι διπλα σου??
ειναι σα να ρθω ν αδειασω ενα βυτιο σκατα στην πορτα σου??θα σ ενοχλησει η οχι???