Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
σιγα να μη στειρωσω το μπος
θα γαμαει ομπος μεχρι τα βαθια του γερμαματα
σαν το αφεντικο του δλδ  :P

Δεν τα λες καλα , θα γαμαει το Μπος και μετα θα γαμανε αυτοι εσενα μεχρι να γεράματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα να μη στειρωσω το μπος
θα γαμαει ομπος μεχρι τα βαθια του γερμαματα
σαν το αφεντικο του δλδ  :P

Αυτο της ειχα πει και εγω η κλασσικη ελληνικη απαντηση και ξερεις τι μου ειπε? φορτωσε και με ειπε ανευθυνο και επικινδυνο. Για να καταλαβεις τι νοοτροπια παιζει εκει δεν κανουν αστεια με την κατασταση της χωρας τους για αυτο και ειναι ψηλα. Εγω τους χαιρομαι προσωπικα. Και τους θαυμαζω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Αφου δεν γαμαει ρε....Το εχει παρειs για δολωμα  :grin: :grin: :grin:
θα γαμαει οποτε θελω εγω  :grin:

Δεν τα λες καλα , θα γαμαει το Μπος και μετα θα γαμανε αυτοι εσενα μεχρι να γεράματα
ποιοι ρε μαλακα
τα ζωα που βγαζουν νομους εναντια στη φυση
με αυτη τη λογικη να στειρωνουμε τους τσιγκανους γιατι γενοβολανε σαν κουνελια  :jerking:
και καθε μη ευκαταστατο ανθρωπο καθως θα γενισει ο κοσμος απο φτωχα παιδια και μελλοντικα ζητιανακια  :jerking:

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Εμενα μια Αμερικανιδα μου ειχε πει πως τα αρσενικα ζωα πχ σκυλος εισαι υποχρεωμενος βαση νομου να τα στειρώσεις διοτι λεει αμα φυγει και παει σε καμια σκυλιτσα και γεννησει θα μεινουν αδεσποτα τρελαθηκα λεω τι γινεται εδω τα εχουν προβλεψει ολα?
κοιτα στην αμερικη γενικα τους παραδεχομαι γιατι εχουν συστημα ..
οταν σκοτωθηκε το παλικαρι με το εισητηριο στο περιστερι ειχα επιστρεψει απο αμερικη πριν 10 μερες ..
ειμουν βεγκας και μαιαμι ..
στο μαιαμι χρησιμοποιησα συγκοινωνια .. εμπαινες μονο απο μπροστα .. πληρωνες το εισητηριο στο μηχανημα που επρεπε να ειχες το ακριβες αντιτιμο , αν οχι  δεν εδινε ρεστα , η εβαζες το ηλεκτρονικο εισητηριο .. και εληγε η φαση ..
εδω ειναι ολα μπουρδελοποιημενα ..  ρε μπουρδελο κρατος φτιαξε μια διαδικασια να μην μπορει κανεις να μην πληρωσει εισητηριο .....   και εληξε το θεμα .. τωρα βαζεις ατομα ( ελεγκτες και αννθρωποι ) να τσακωνονται ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
ποιοι ρε μαλακα
με αυτη τη λογικη να στειρωνουμε τους τσιγκανους γιατι γενοβολανε σαν κουνελια  :jerking:
και καθε μη ευκαταστατο ανθρωπο καθως θα γενισει ο κοσμος απο φτωχα παιδια και μελλοντικα ζητιανακια  :jerking:

:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιοι ρε μαλακα

Ποια ζωα ρε φιλε? εισαι με τα καλα σου? εσυ εισαι ανευθυνος αμα αφησεις τον σκυλο σου εξω και παει και γκαστρωσει καποια ετσι δημιουργουνται τα αδεσποτα. Κανεις δεν εχει να τα παρει. Πολυ σωστος νομος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προφανως και οποιος παει να αφησει εγγυο καποια ενω δεν εχει την δυνατοτητα να θρεψει τα παιδια του μετα ειναι ανευθυνος και επικινδυνος απερισκεπτος βασικα. Παμε καλα? αμα δεν εχεις την ευθυνη μην το ξεκινας καν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ποια ζωα ρε φιλε? εισαι με τα καλα σου? εσυ εισαι ανευθυνος αμα αφησεις τον σκυλο σου εξω και παει και γκαστρωσει καποια ετσι δημιουργουνται τα αδεσποτα. Κανεις δεν εχει να τα παρει. Πολυ σωστος νομος.
τραβα στην αμερικη να ψωφησεις βλακα..ε βλακα....που εχουν σωστους νομους... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα στην αμερικη γενικα τους παραδεχομαι γιατι εχουν συστημα ..
οταν σκοτωθηκε το παλικαρι με το εισητηριο στο περιστερι ειχα επιστρεψει απο αμερικη πριν 10 μερες ..
ειμουν βεγκας και μαιαμι ..
στο μαιαμι χρησιμοποιησα συγκοινωνια .. εμπαινες μονο απο μπροστα .. πληρωνες το εισητηριο στο μηχανημα που επρεπε να ειχες το ακριβες αντιτιμο , αν οχι  δεν εδινε ρεστα , η εβαζες το ηλεκτρονικο εισητηριο .. και εληγε η φαση ..
εδω ειναι ολα μπουρδελοποιημενα ..  ρε μπουρδελο κρατος φτιαξε μια διαδικασια να μην μπορει κανεις να μην πληρωσει εισητηριο .....   και εληξε το θεμα .. τωρα βαζεις ατομα ( ελεγκτες και αννθρωποι ) να τσακωνονται ...

Και στο Ισραηλ τα ιδια. Εδω το συστημα ευνοει τους τζαμπατζηδες και φοροφυγαδες εις βαρος των ΑΛΛΩΝ. Τους θαυμαζω απιστευτα τους Αμερικανους ειναι τρομεροι στο συστημα και την οργανωση. Εδω βλεπεις ρε φιλε το πιο απλο ετσι ενα ΖΩΟ αντρας ελληνας του κανει ενα καρο μαλακιες η γκομενα του και αντι να στειλει με την πρωτη κουτσουκελα καθεται και την παρακαλαει αντι να σκεφτει οτι εφοσον αυτη του το εκανε μια θα του το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ καθεται και λεει δεν βαριεσαι ας την παμε στα μπουζουκια να την καλοπιασουμε. Και μετα κλαιγεται στο φιλο φυσικα και γκρινιαζει. ΖΩΑ μαλακα ειμαστε 500 χρονια πισω 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:jerking:
μη λες μαλακιες  :jerking:
ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:jerking:
μη λες μαλακιες  :jerking:
ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :jerking:

α ετσι κανεις και με το σκυλο σου ε? ανευθυνος εισαι? γαμησετα. Αμερικανικοι νομοι που σας χρειαζονται με πιασε παροξυσμος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
α ετσι κανεις και με το σκυλο σου ε? ανευθυνος εισαι? γαμησετα. Αμερικανικοι νομοι που σας χρειαζονται με πιασε παροξυσμος.
ρε βλακα αφου εισαι ασχετος μη μιλας  :jerking:
που θα με υποχρεωσουν να ακρωτηριασω ενα ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ  :jerking:
ποιοσ ειναι ο μπος? ο κοπρος στο αβαταρ?
:tickedoff:
Ραντεβου θανατου τυπε.....Αυτο κι αν ηταν προσβολα  :grin:
πουτσα και ξυλο που θελει η σανταλ  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
για το καυσαεριο και την τρυπα του οζοντος δεν μπορω να κανω κατι...
απο την ζεστη κι απο το κρυο προστατευομαι ομως οπως μπορω....
τ αδιακριτα βλεμματα δεν μ ενοχλουν...
το να καπνιζεις ομως σαν φουγαρο διπλα μου ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ με να το υποστω παρα την θεληση μου,ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,με βρισκει απολυτως συμφωνο!!αν γουσταρεις εσυ τι σου φταιενε οι αλλοι διπλα σου??
ειναι σα να ρθω ν αδειασω ενα βυτιο σκατα στην πορτα σου??θα σ ενοχλησει η οχι???
Kανενα προβλημα. Ας μην μου το επιτρεψουν.
Απλώς δεν αντιλαμβανομαι πώς ξαφνικα κατι που συνεβαινε επί εκατο χρονια, εγινε τωρα αβασταχτο.
Βεβαια, εαν εφαρμοσθει πληρως αυτο, τα μαγαζια θα κλεισουν.
Ε οχι ρε φιλε να πηγαινουμε για καφε και να μην μπορουμε να καπνισουμε κιολας.
Ας υπαρχει ενας καλος εξαερισμος και ολα ενταξει.
Ε ελεος δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom