Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τυπε αν τον στειρωσεις παυει να ειναι σκυλος,σπαει ο τσαμπουκας του..γινεται σκυλιτσα μετα..
ουτε αυτο ισχυει οπως και οι αλλες μπουρδες που λενε πολλοι
για να πεισουν τους ιδιοκτητες να τα στειρωσουν
και οι υπερμαχοι της στειρωσεις θεωρουνται και φιλοζωοι  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασφαλως και θεωρουμαστε φιλοζωοι αμα ειχες ιδεα τι πραγματικα γινεται στην στειρωση απο καποιον ειδικο δεν θα ειχες αυτες τις αποψεις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ειναι που ειμαι εγω ο ασχετος  :jerking:
ποια η αποψη σου να στειρωνουμε τους ανθρωπους μετα τα δυο παιδια  :jerking:
θα σου αρεσε αυτος ο νομος  :jerking:

Ασφαλως και θεωρουμαστε φιλοζωοι αμα ειχες ιδεα τι πραγματικα γινεται στην στειρωση απο καποιον ειδικο δεν θα ειχες αυτες τις αποψεις.
ευτυχως που υπαρχεις να με φωτισεις  :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τι σχεσh εχουν οι στηρωσεις με το θεμα?  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν μπορω να σε φωτισω ενας ειδικος πρεπει ομως γιατι γραφεις αρλουμπες χωρις να εχεις ενημερωθει ποτε. Ασε την ειρωνια και ρωτα κανεναν ειδικο τιποτα απο αυτα που έγραψες δεν ισχυει ουτε καν για την παχυσαρκια του ζωου μετα απο στειρωση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Εγω δεν μπορω να σε φωτισω ενας ειδικος πρεπει ομως γιατι γραφεις αρλουμπες χωρις να εχεις ενημερωθει ποτε. Ασε την ειρωνια και ρωτα κανεναν ειδικο τιποτα απο αυτα που έγραψες δεν ισχυει ουτε καν για την παχυσαρκια του ζωου μετα απο στειρωση.
Τι είναι η στείρωση;
Η στείρωση είναι μία απλή χειρουργική επέμβαση σε ένα θηλυκό ζώο με σκοπό την πρόληψη της εγκυμοσύνης, μέσω της αφαίρεσης των αναπαραγωγικών οργάνων της (ωοθήκες, μήτρα, ωαγωγοί, σάλπιγγες). Η στείρωση ενός αρσενικού ζώου ή ευνουχισμός είναι η χειρουργική αφαίρεση των αναπαραγωγικών αδένων (όρχεις) του.

Επισκέπτης
ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
bare

Η στείρωση βοηθά να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός των κατοικίδιων ζώων.
Κάθε χρόνο, σε εκατομμύρια γάτες και σκύλους όλων των ηλικιών και φυλών γίνεται ευθανασία ή υποφέρουν ως αδέσποτα. Οι υψηλοί αριθμοί είναι το αποτέλεσμα απρόβλεπτων γεννήσεων που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί με στειρώσεις.

Η στείρωση δεν θα κάνει το κατοικίδιο σας παχύ!!
Μην χρησιμοποιείτε αυτή την παλιά δικαιολογία! Η έλλειψη άσκησης και η υπερβολική λήψη τροφής θα προσθέσει στο κατοικίδιο ζώο σας επιπλέον κιλά -όχι η στείρωση!! Το κατοικίδιο ζώο σας θα παραμείνει στα σωστά κιλά όσο του παρέχετε την άσκηση που χρειάζεται και την παρακολούθηση της πρόσληψης τροφής.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

γνωστη παρε και αλλο και μη μιλας τουλαχιστον
bare

Κάθε χρόνο, σε εκατομμύρια γάτες και σκύλους όλων των ηλικιών και φυλών γίνεται ευθανασία ή υποφέρουν ως αδέσποτα. Οι υψηλοί αριθμοί είναι το αποτέλεσμα απρόβλεπτων γεννήσεων που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί με στειρώσεις.

Μην χρησιμοποιείτε αυτή την παλιά δικαιολογία! Η έλλειψη άσκησης και η υπερβολική λήψη τροφής θα προσθέσει στο κατοικίδιο ζώο σας επιπλέον κιλά -όχι η στείρωση!! Το κατοικίδιο ζώο σας θα παραμείνει στα σωστά κιλά όσο του παρέχετε την άσκηση που χρειάζεται και την παρακολούθηση της πρόσληψης τροφής.
τελικα ευουχιζεται ο σκυλος η οχι παντογνωστη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
bare

αν παρεις σκυλο εσυ κοφτου τα
στο δικο μου δεν πειραζεται τιποτα
σε ολα ειμαι νομιμος και δεν με αγγιζει κανεις

δεν θα του κοψεις το τσιγαρο για να παχύνει , το γαμησι θα του κοψεις
με ειδικες τροφες συντηρουνται στα κιλα τους
αν και μεγαλυτερο θεμα εχουν τα θυληκα στο βαρος  :birdman:

Επισκέπτης
23/11/13
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΛΕΑ...;;; "ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ"...;;;
6:10 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ...

ουστ κοπριτες του συστήματος23/11/2013 - 12:20:02

Δεσποινάκι φοβήθηκες ότι ο Δένδιας θα σας πάρει τους 2 αστυνομικούς που σας προσέχουν εσένα και τον κοντό και που πληρώνει ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός γι αυτό έκανες την δήλωση. Όταν τσέπωνες τα 11 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση στης βίλας σου στην πρόξενο της Αγκόλας δεν σκέφτηκες καθόλου τον πεινασμένο λαό της Αγκόλας ούτε φαντάστηκες ότι αυτά τα λεφτά είναι κλεμμένα...

ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ... ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

γνωστη παρε και αλλο και μη μιλας τουλαχιστοντελικα ευουχιζεται ο σκυλος η οχι παντογνωστη

Αν ειναι ετσι να ξερω να σου ποσταρω και εγω οταν θα μιλαμε για ειτζ τις σαχλαμαρες που εγραφε η Παπαγιαννιδου και πασχιζε να τα διαδοσει παντου. Αν θες να ακουσεις κατι σοβαρο ψαξε σοβαρες πηγες τωρα να μου δινεις μια πηγη που εχει αρθρο "ΠΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ" ε δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σοβαρη.

Επισκέπτης
23/11/13
ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΟΤΑΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ... Η ΜΑΛΕΑ ΝΤΕ... ΤΣΑΚΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΑ CD TΗΣ...!!!
7:10 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΤΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010....

Ο Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ταξιδεύοντας", σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία φέρνει στο φως ένα περιστατικό που δεν είχε μαθευτεί...

Η συνέντευξη δημοσιεύεται στην Espresso και ο δημοσιογράφος λέει:

«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Η εκπομπή που δεν μπορώ να ξεχάσω λόγω του απρόοπτου γεγονότος που μου συνέβη ήταν με τη Δέσποινα Βανδή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000. Κάναμε συνέντευξη έξω από το πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή πήγα στο αυτοκίνητό μου. Γυρνώντας πίσω είδα τη Δέσποινα να έχει πιαστεί στα χέρια με έναν Πακιστανό, γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει» music.net.cy

Επισκέπτης
23/11/13
ΤΩΡΑ... ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΛΕΑ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΟΥΚ... "ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΛΩΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ"...!!!
8:10 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

1456501_181592025370595_1501749595_n.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Αν ειναι ετσι να ξερω να σου ποσταρω και εγω οταν θα μιλαμε για ειτζ τις σαχλαμαρες που εγραφε η Παπαγιαννιδου και πασχιζε να τα διαδοσει παντου. Αν θες να ακουσεις κατι σοβαρο ψαξε σοβαρες πηγες τωρα να μου δινεις μια πηγη που εχει αρθρο "ΠΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ" ε δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σοβαρη.
με κουρασες
αν εσυ αποκτησεις ποτε σου κατοικιδιο στειρωσε το
αλλα μη λες μαλακιες για νομους και υποχρεωτικη στειρωτητα
αν το παμε ετσι να στειρωνονται και στα εκτροφεια οι σκυλοι
αλλα ξεχασα ολη η ιστορια ειναι για τα συμφερωντα και το μαρουλι
επειδη δε ξερεις σου δινω τροφη να ψαχτεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom