Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Επισκέπτης
Μιλανε ολοι, μιλάει κι ο μουρλοκομμουνιστής ζουγανέλης.

23/11/13
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΕΑ...
8:40 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

(...ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ Η ΒΙΣΣΗ! )

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στον «Real Fm» για τις προκλητικές δηλώσεις του Ν. Σφακιανάκη και την αντίδραση της Δ. Βανδή.
«Οι καλλιτέχνες όλοι δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα ανώτερο. Είναι η αντανάκλαση του λαού. Ο Ν. Σφακιανάκης είναι μια περίπτωση τραγούδησε ωραία τραγούδια, δεν σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει και μυαλό», σχολίασε αρχικά ο Γ. Ζουγανέλης και συνέχισε:

«Ζούμε έναν τρομερό ισοπεδοτισμό. Πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι κάποιος που δεν έχει μνήμη. Ο ανιστόρητος» ενώ σημείωσε ότι «Ο Ελληνικός λαός ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα».
«Δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με κανένα από αυτά τα μιάσματα. Ψάξτε τους καλλιτέχνες που πρώτα είναι πολίτες και μετά καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πουλάνε μούρη», είπε ακόμα ο κ. Ζουγανέλης, ενώ αναφερόμενος στη στάση της Δ. Βανδή είπε:

«Μπράβο στη Βανδή η οποία πήρε θέση, ενώ είχε και ανάγκη να εργαστεί. Ας αφήσουμε στο έλεος των δηλώσεων τους ανθρώπους και ας τους αντιμετωπίσει η κοινωνία όπως τους αξίζει».
Όπως είπε ο Γ. Ζουγανέλης, «Έκανε μια τεράστια γκάφα αυτός ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι αγαπάει την πατρίδα. Λυπήθηκα πάρα πολύ. Βέβαια θα πρέπει να αντιδράμε δεν θα πρέπει να μένουμε βουβοί».

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με κουρασες
αν εσυ αποκτησεις ποτε σου κατοικιδιο στειρωσε το
αλλα μη λες μαλακιες για νομους και υποχρεωτικη στειρωτητα
αν το παμε ετσι να στειρωνονται και στα εκτροφεια οι σκυλοι
αλλα ξεχασα ολη η ιστορια ειναι για τα συμφερωντα και το μαρουλι
επειδη δε ξερεις σου δινω τροφη να ψαχτεις

Καταρχην δεν δεχομαι υποδειξεις απο καποιον που ειναι ανορθογραφος και δεν ξερει να γραφει στην μητρικη του γλώσσα. Εκεινος που πρεπει να ψαχτεί εισαι εσυ διοτι εσυ εχεις τον σκυλο εγω δεν εχω σκτλο.

Δεν ξερεις την νομοθεσια αν ο σκυλος σου διαφυγει μια μερα της προσοχης σου εκτος σπιτιου τοτε θεωρειται αδεσποτος.Οποτε μπορει ανετα καποιος να σε κυνηγησει

6. Οι κάτοχοι θηλυκών σκύλων οφείλουν να μην επιδιώκουν ή διευκολύνουν την αναπαραγωγή ζώων και να μεριμνούν για τη στείρωσή τους, εφόσον δεν επιθυμούν τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορούν να τα διαθέσουν σε νέους ιδιοκτήτες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
το ξαναποσταρω να το δουν και οι βραδινοί

Συνημμένα

• 1466054_1931436000328741_1661594001_n.jpg
    1466054_1931436000328741_1661594001_n.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 20

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Καταρχην δεν δεχομαι υποδειξεις απο καποιον που ειναι ανορθογραφος και δεν ξερει να γραφει στην μηρτικη του γλώσσα. Εκεινος που πρεπει να ψαχτεί εισαι εσυ διοτι εσυ εχεις τον σκυλο εγω δεν εχω σκτλο.

Δεν ξερεις την νομοθεσια αν ο σκυλος σου διαφυγει μια μερα της προσοχης σου εκτος σπιτιου τοτε θεωρειται αδεσποτος.Οποτε μπορει ανετα καποιος να σε κυνηγησει

6. Οι κάτοχοι θηλυκών σκύλων οφείλουν να μην επιδιώκουν ή διευκολύνουν την αναπαραγωγή ζώων και να μεριμνούν για τη στείρωσή τους, εφόσον δεν επιθυμούν τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορούν να τα διαθέσουν σε νέους ιδιοκτήτες.
ενω εγω ειμαι υποχρεωμενος να δεχομαι υποδειξεις απο εσενα που εισαι ορθογραφημενος  :2funny: :2funny:
ωραια τα λες ρε απο εδω και περα θα πρεπει να κανουμε οτι λες εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Νότη αρχοντομαλάκ γαμώ τα λεφτά που έχω δώσει να σε ακούσω και να αγοράσω τους δίσκους σου, δεν τα έτρωγα καλύτερα στους γιατρούς....

Επισκέπτης
Πάρτα μωρη άρρωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, πάρε να χεις

23/11/13
ΤΩΡΑ... ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... "ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΗΜΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ"...!!!
9:00 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ...;;; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ...

1470544_181637912032673_1489341971_n.jpg

ΝΟΤΗΣ ΘΕΟΣ!!!! Τον ειχα κόψει απο χρόνια οτι ειναι δικός μας, εθνικιστικές θέσεις έλεγε και είχε ψύγματα στη σκέψη του που φανέρωνανα εθνικιστική συνείδηση. Το πήγαινε πολυ ωραία στις συνεντεύξεις. Μετ ο Μπογδάνο φόρεσε παραλλαγές και τζόκει, τον τρέλανε, χαχαχα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τετοιες ψευτομαγκιες αλλου. Θα το πληρωσει ακριβα αυτο με το γελιο και την κοροιδια. Ευτυχως η ΤΡΟΙΚΑ θα βαλει ταξη ηρθε για να βαλει μακαρι να μπορεσουν να μας βαλουν σε μια ταξη.
Μη σου πω ότι θα ξεβρωμίσει ο τόπος!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενω εγω ειμαι υποχρεωμενος να δεχομαι υποδειξεις απο εσενα που εισαι ορθογραφημενος  :2funny: :2funny:
ωραια τα λες ρε απο εδω και περα θα πρεπει να κανουμε οτι λες εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

Σου εκανα καμια υποδειξη? την γνωμη μου ειπα. Και οι νομοι υπάρχουν αλλο αν εσυ δεν τους υπολογιζεις επειδη θεωρεις οτι εισαι εξυπνάκιας. Βαζω στοιχημα ουτε δηλωση του σκυλου δεν έχεις κανει.

Επισκέπτης
Νότη αρχοντομαλάκ γαμώ τα λεφτά που έχω δώσει να σε ακούσω και να αγοράσω τους δίσκους σου, δεν τα έτρωγα καλύτερα στους γιατρούς....

Ποτέ δεν ειναι αργα. Φάτα τώρα στους γιατρούς για τα εγκεφαλικά που εχεις πάθει επειδή ο Νότης ειναι καθάριος Έλληνας, εθνικιστής φυλετιστής. Τελικά ο Νότης με τον ενα ή τον άλλο τρόπο ολο λεφτά σου τρώει, ααααχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάρτα μωρη άρρωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, πάρε να χεις

23/11/13
ΤΩΡΑ... ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... "ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΗΜΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ"...!!!
9:00 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ...;;; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ...

1470544_181637912032673_1489341971_n.jpg

ΝΟΤΗΣ ΘΕΟΣ!!!! Τον ειχα κόψει απο χρόνια οτι ειναι δικός μας, εθνικιστικές θέσεις έλεγε και είχε ψύγματα στη σκέψη του που φανέρωνανα εθνικιστική συνείδηση. Το πήγαινε πολυ ωραία στις συνεντεύξεις. Μετ ο Μπογδάνο φόρεσε παραλλαγές και τζόκει, τον τρέλανε, χαχαχα.

Ειναι ενας ακομα ηλιθιος ξερολας ελληναράς. Εχασα πασα ιδέα. Μπραβο στην Βανδή τον ξεβράκωσε.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
[quote author=Yrkanian link=topic=186940.msg5005512#msg5005512  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια
[/quote]

Συνημμένα

• Noname.jpg
    Noname.jpg
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
23/11/13
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΤΩΡΑ...;;; ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...;;;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Σου εκανα καμια υποδειξη? την γνωμη μου ειπα. Και οι νομοι υπάρχουν αλλο αν εσυ δεν τους υπολογιζεις επειδη θεωρεις οτι εισαι εξυπνάκιας. Βαζω στοιχημα ουτε δηλωση του σκυλου δεν έχεις κανει.
επειδη εισαι πιο μαλακας απο μαλακα
και επειδη δε με ξερεις πετας μαλακιες απανωτες
δεν ειναι υποδειξη οταν λες πρεπει να στειρωθουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ολα τα ζωα
και θες και νομο
τοτε τι ειναι υποδειξη ρε μορφωμενε,το υποθετικο που σου ανεφερα εγω  :jerking:
οσο για τον δικο μου σκυλο ειναι πιο καθαρος και απο σενα
και αν ποτε χαθει ξερουν που θα τον φερουν
ενω εσενα σε βλεπω να σε ψαχνουν στο αμπερ αλερτ στο μεγκα  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
23/11/13
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΤΩΡΑ...;;; ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...;;;

ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... Σαν πληγωμενο φασιστοπουλο στο χωμα καλα του κανε δωστε πονο !!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Ειναι ενας ακομα ηλιθιος ξερολας ελληναράς. Εχασα πασα ιδέα. Μπραβο στην Βανδή τον ξεβράκωσε.
ναι μονο που ο νοτις εχει αυτες τισ αποψεις χρονια τωρα ετσι το ξερουν πολοι αυτο αντε φιλακια κ καλο βραδυ...

Επισκέπτης

Ενω αμα ητανε κανας δημοκρατικός κουμμούνας ανθελληνικών τάσεων θα τον πήγαινες με 1000. Πέτα τους δίσκους του, ειναι εθνικιστής ο Νότης να το ξέρεις.Φαινόταν απο χρόνια.Εχει πολυ σωστό αισθητήριο, καθάρια σκέψη.
Του κλασε ισα με μια μάντρα αρχίδια.
Αυτή νομίζει οτι ετσι θα ειναι πιο αρεστή στο καθεστώς και οτι το καθεστώς θα νικήσει, οπότε θα εχει ωφέλη μετα. Δε ξέρει οτι θα νικήσουμε εμεις, το καθεστώς θα πάει φυλακή και εξορία και κάνει μαλακία. Βέβαια τέτοια άτομα δε θα τα πειράξουμε γιατι πάνε οπου πάει ο άνεμος. Σε λίγο θα έρθουν ολοι οι διάσημοι και οι καλλιτέχνες μαζί μας. Οπου φυσσάει ο άνεμος πάνε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι σου ειναι οι τραγουδιστεs??? καλυτερα να τραγουδανε παρα να μιλανε
Κι αυτο το φειs-μπουκ   εχει καψει κοσμο και κοσμακη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη εισαι πιο μαλακας απο μαλακα
και επειδη δε με ξερεις πετας μαλακιες απανωτες
δεν ειναι υποδειξη οταν λες πρεπει να στειρωθουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ολα τα ζωα
και θες και νομο
τοτε τι ειναι υποδειξη ρε μορφωμενε,το υποθετικο που σου ανεφερα εγω  :jerking:
οσο για τον δικο μου σκυλο ειναι πιο καθαρος και απο σενα
και αν ποτε χαθει ξερουν που θα τον φερουν
ενω εσενα σε βλεπω να σε ψαχνουν στο αμπερ αλερτ στο μεγκα  :jerking:

Αυτο εδω τι ειναι? συμπλεγματάκια?  :2funny: :2funny:

εγω ειπα απλα οτι συμφωνω με τον νομο στις ΗΠΑ. Για να μεινει ενα ζωο αστειρωτο θα υποφερουν αλλα 10.
Δεν θες να το καταλαβεις δικαιωμα σου δεν ψηνομαι να σου αλλαξω αποψη. Εμενα η αποψη της Αμερικανιδας σε ενα κρατος σοβαρο μου φανηκε σωστη δεν μπορω εγω να ξερω ποιος απο ολους εσας ειναι ο ανευθυνος και ποιος ο υπευθυνος που αμολαει το σκυλο του εξω και οποιον παρει ο χαρος. Δυστυχως ανευθυνοι υπαρχουν αρκετοι θα τους δεις οταν ο σκυλος τους χεζει και τα αφηνουν και φευγουν ή το αφηνουν να ουρλιαζει μεσα στο σπιτι και δεν το βγαζουν βολτα για μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom