Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε και συ μη πολυβγαινεις εδω εγχωρια γιατι σε βλεπω και σενα ατυχημα με χρονοκαθυστερηση. συ εισαι ευρωπαιος δεν εισαι για εδω αστο ειναι τραμπουκοι εδω

Αδικο δεν εχει παντως. Και αν θες να ονομαζεσαι σωστη χωρα κανονικα θα επρεπε να καταδικαζεις τέτοιες συμπεριφορες. Δεν σε βλεπω να τις καταδικαζεις και ειχα την εντυπωση οτι εισαι δικαιος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και το θεμα δεν ειναι η κοκα κολα εχω την εντυπωση οτι μπορει να μην σου κοψουν αποδειξη και σε αλλα πραγματα ακομα και σε μπουκαλι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αδικο δεν εχει παντως. Και αν θες να ονομαζεσαι σωστη χωρα κανονικα θα επρεπε να καταδικαζεις τέτοιες συμπεριφορες. Δεν σε βλεπω να τις καταδικαζεις και ειχα την εντυπωση οτι εισαι δικαιος.

παντα δικαιος ειμαι. αλλα να κανεις θεμα με κοκακολα ειναι χλευασμος τυπε. και θα παρεις ΦΠΑ φαπα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τυπε ...ειναι σαν το καπνισμα που ναι μεν απαγορευτηκε στα μπουζουκλερι αλλα ολοι ριχνουνε τιs γοπεs στο μεγαλο τασακι....."Κατω"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπολντη οταν γινεις λιμενομπατσος να πας παλι στο μαγαζι να παραγγειλεις την κοκακολα και να βαλεις το κουμπουρι στη μπαρα πανω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπολντη οταν γινεις λιμενομπατσος να πας παλι στο μαγαζι να παραγγειλεις την κοκακολα και να βαλεις το κουμπουρι στη μπαρα πανω.

πλακα κανω αστο θα πεσει πολυ φαπα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε ...ειναι σαν το καπνισμα που ναι μεν απαγορευτηκε στα μπουζουκλερι αλλα ολοι ριχνουνε τιs γοπεs στο μεγαλο τασακι....."Κατω"
οι αντι-αντικαπνιστικοι αγωνες του κινεζοκυπριου επιασαν τοπο τυπε :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλακα κανω αστο θα πεσει πολυ φαπα.

Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος κυριε λοπεζ. Σου ειπα εξαρχης εγω δεν ειμαι φτιαγμενος για να κανω μαγκιες σε μπράβους και ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιών τα ορια μου τα γνωριζω. Παρολαυτα να ξερεις οτι αβοηθητος δεν ειναι κανείς και ειδικα οταν εχει το δικιο με το μέρος του. Αυτα και το κλεινω γιατι πραγματικα το θεμα ειναι σοβαρο και εχω εδω μεσα 4-5 τυπους να χλευαζουν και να κοροιδευουν ενα τοσο σοβαρο θεμα ασχετα αμα προκειται για κοκα κολα ή οχι. Η κινηση μετραει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος κυριε λοπεζ.

σε αυτο τωρα θα με ακουσεις σοβαρα. αν δε σκοπευεις να ριξεις μη βγαλεις ποτε κουμπουρι στη νυχτα. ουτε καν να το δειξεις. θα τρως ξυλο αμα τη εμφανισει για χρονια και παντου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οι αντι-αντικαπνιστικοι αγωνες του κινεζοκυπριου επιασαν τοπο τυπε :rockon:
Απλα  δεν βγαζουν χυμα το τασακι.......Οταν ρωτησα σε καποια φαση μου ειπαν κλεινονταs το ματι...."Ριχτα στο μεγαλο"  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε αυτο τωρα θα με ακουσεις σοβαρα. αν δε σκοπευεις να ριξεις μη βγαλεις ποτε κουμπουρι στη νυχτα. ουτε καν να το δειξεις. θα τρως ξυλο αμα τη εμφανισει για χρονια και παντου.

Εγω σε διαβαζω σοβαρα εξαρχης εσυ δεν διαβαζεις σοβαρα αυτα που γράφω , και δεν με καταλαβες εγω δεν ειπα οτι θα κανω το ένα ή το αλλο απλα εμπάργκο και μακαρι να το εκαναν και αλλοι καμια φορα υπαρχουν αποτελεσματικοτεροι τροποι να νιωσει καποιος οτι δεν ξηγιεται σωστα απο τα κουμπούρια. Εγω δεν εχω καμια σχεση με την νυχτα και δεν ειμαι και φτιαγμενος για να κανω τετοιες διαμαχες το ειπα εξαρχης.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος κυριε λοπεζ. Σου ειπα εξαρχης εγω δεν ειμαι φτιαγμενος για να κανω μαγκιες σε μπράβους και ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιών τα ορια μου τα γνωριζω. Παρολαυτα να ξερεις οτι αβοηθητος δεν ειναι κανείς και ειδικα οταν εχει το δικιο με το μέρος του. Αυτα και το κλεινω γιατι πραγματικα το θεμα ειναι σοβαρο και εχω εδω μεσα 4-5 τυπους να χλευαζουν και να κοροιδευουν ενα τοσο σοβαρο θεμα ασχετα αμα προκειται για κοκα κολα ή οχι. Η κινηση μετραει.
δωσε μας τυπε στην σδοε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δωσε μας τυπε στην σδοε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κανονικα ετσι θα επρεπε επειδη τα δικα σου τα πληρωνω και εγω τωρα. Και γενικοτερα η νεα γενια που μενουν ανεργοι. Και καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο το πραγμα εστω και με ρουφιανιές.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απλα  δεν βγαζουν χυμα το τασακι.......Οταν ρωτησα σε καποια φαση μου ειπαν κλεινονταs το ματι...."Ριχτα στο μεγαλο"  :grin:
ευτυχως αυτος ο ανουσιος και φασιστικος νομος δεν λειτουργησε στην πραξη τυπε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω σε διαβαζω σοβαρα εξαρχης εσυ δεν διαβαζεις σοβαρα αυτα που γράφω , και δεν με καταλαβες εγω δεν ειπα οτι θα κανω το ένα ή το αλλο απλα εμπάργκο και μακαρι να το εκαναν και αλλοι καμια φορα υπαρχουν αποτελεσματικοτεροι τροποι να νιωσει καποιος οτι δεν ξηγιεται σωστα απο τα κουμπούρια. Εγω δεν εχω καμια σχεση με την νυχτα και δεν ειμαι και φτιαγμενος για να κανω τετοιες διαμαχες το ειπα εξαρχης.

νταξει εγω το λεω γιατι εχουνε δει τα ματια μου. αστυφυλακακια και λιμενικοι που κανανε νταηλικι με την ταυτοτητα επειδη τρωγανε πορτα ή δειχνανε το κουμπουρι. πολυ φαπα μετα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κανονικα ετσι θα επρεπε επειδη τα δικα σου τα πληρωνω και εγω τωρα. Και γενικοτερα η νεα γενια που μενουν ανεργοι. Και καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο το πραγμα εστω και με ρουφιανιές.
ε ρε χορταρι που σε ταιζουν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νταξει εγω το λεω γιατι εχουνε δει τα ματια μου. αστυφυλακακια και λιμενικοι που κανανε νταηλικι με την ταυτοτητα επειδη τρωγανε πορτα ή δειχνανε το κουμπουρι. πολυ φαπα μετα.

Καλα κανεις και ενημερωνεις και σε ευχαριστω. Ξερω τι γινεται πανω κατω εδω ο αλλος δεν πληρωσε επειδη δεν του εδωσαν αποδειξη ενας φοιτητης και τον δειρανε. Δεν υπαρχει συνεννοηση με τετοιους. Ας πανε αλλοι που ειναι ελεγκτες απλα ο πελατης που θεωρει οτι εχει δεχτει κακη αντιμετωπιση δεν ξαναπηγαινει αυτο κ τελος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ευτυχως αυτος ο ανουσιος και φασιστικος νομος δεν λειτουργησε στην πραξη τυπε
Τωρα εδω που τα λεμε..........νταλκαs με βαρυ ζειμπεκικο , χωριs ξυδι και φουμαρο δεν λεει......Το "μερακι" του Ελληνα δεν νομιζω να μπαινει στην ραγα τηs πειθαρχιαs......Ισωs και γι αυτο να ειναι τοσο γραφικα  ξακουστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom