Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Επισκέπτης
Η αποδειξη πάνω γράφει ώρα. Το εχεις δει ποτε? καλα δεν εχεις παρει ποτε αποδειξη στα χερια σου ετσι?

τι ειναι αυτοι ρε γελαει κιολας εδω δες τον...
τι πρεπει να κανουμε για να σου δωσουμε να καταλάβεις ότι δεν επρεπε να πληρωσεις την κοκα κολα;; :uglystupid:
Σε εφαγε η μπαργουμαν ρε κοροιδο... Αντε ξυπνα :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί δε βάζεται και δημοσκόπηση γαμώ την τρέλα μου και έχω κάβλες να δω πάλι την ισχύ της Χρυσής Αυγής να μοιράζει πόνο στα ανθελληνόσκυλα και τους προδότες;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οκ φιλε μου. δεν χρειαζεται να δινουν αποδειξη αυτα τα μαγαζια. Ας καθαριζουν τα λεφτα αφορολογητα. Θα τα παρουμε σαν κρατος απο κανεναν ιδιωτικο υπαλληλο και κανενα συνταξιουχο.Παρεπιπτωντος οταν δεν σου κοβει αποδειξη κλεβει οχι μονο το κρατος (γιατι δεν πληρωνει εφορια για τα κερδη του) αλλ κλεβει και εσενα γιατι εσυ εχεια πληρωσει χ  ποσο + 23% ΦΠΑ το οποιο αυτος θα το κρατησει για την παρτη του.

να ζητησεις αποδειξη για το ποτο οχι για την κοκακολα. η κοκακολα ειναι συνοδευτικο σου φερνει δεκα τσαμπα αμα θες στο τραπεζι με το μπουκαλι. μη λες βλακειες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι πρεπει να κανουμε για να σου δωσουμε να καταλάβεις ότι δεν επρεπε να πληρωσεις την κοκα κολα;; :uglystupid:
Σε εφαγε η μπαργουμαν ρε κοροιδο... Αντε ξυπνα :2funny:

Καλα εισαι για τα πανηγυρια αυτο που εγραψες για την αποδειξη ηταν θεικο ετσι παιζει να μην εχεις παρει ΠΟΤΕ στην ζωη σου αποδειξη... οι αποδειξεις πανω εχουν ωρα και ημερομηνια ετσι? δηξλαδη ελεος

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω δεν εχω να σου πω τιποτα απο την στιγμη που εισαι υποχρεωμενος να κοβεις αποδειξεις ακομη και αν εισαι ψιλικατζης και αγοραζει ο αλλος μια σοκολατα του 1 ευρου.
σαλτα και γαμησου αφου δεν εχεις να μου πεις τιποτα...και μαγκας εισαι θελεις αποδειξη και κοτα γιατι αν δεν σου δωσουν δεν την ζητας μπας και μαζεψεις τις φαπεσ σου...  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να ζητησεις αποδειξη για το ποτο οχι για την κοκακολα. η κοκακολα ειναι συνοδευτικο σου φερνει δεκα τσαμπα αμα θες στο τραπεζι με το μπουκαλι. μη λες βλακειες.

Στο μαγαζι που πηγα ΔΕΝ ηταν συνοδευτικο την πληρωσα λεμε  :S

Επισκέπτης
Φιλε μου στο αμστερνταμ , η στο μιλανο η στο βερολινο, αν σε μπαρ ζητησεις τζιν με σπραιτ, σου βαζουν σε ενα ποτηρι μια μεζουρα τζιν, και σου δινουν και ενα μικρο μπουκαλακι σπραιτ το οποιο το εχεις αγορασει και βαζεις οσο θελεις και το παιρνεις και μαζι σου αν γουσταρεις. Γιατι το εχεις ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Σου δινουν και την αποδειξουλα μαζι με το ποτηρακι.Κουτοφραγκοι ε;
δηλαδή θες να μου πεις ότι η διαφορα μας με την Ολλανδια είναι η κοκα κολα του μπολτη;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σαλτα και γαμησου αφου δεν εχεις να μου πεις τιποτα...και μαγκας εισαι θελεις αποδειξη και κοτα γιατι αν δεν σου δωσουν δεν την ζητας μπας και μαζεψεις τις φαπεσ σου...  :2funny:

Για ποιο λογο βριζεις? σε εβρισα εγω? εσυ δεν εχεις τι να απαντησεις.

τις φαπες θα τις φάνε καποιοι μια και καλη οταν θα πέσουν τα προστιμα. Μέχρι τοτε ειναι μεγαλη εξυπναδα να κλεβεις το κρατος δηλαδη τον ιδιο σου τον εαυτο. Μπραβο εισαι έξυπνος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο μαγαζι που πηγα ΔΕΝ ηταν συνοδευτικο την πληρωσα λεμε  :S

καλα εκανες. ετσι πρεπει να πληρωνεις και να φευγεις. αλλα να μη μιλας. γιατι οταν μιλας εισαι ατυχημα με χρονοδιακοπτη τυπε και θα στενοχωρηθω καμια μερα απο τα νεα :grin:

Επισκέπτης
Καλα εισαι για τα πανηγυρια αυτο που εγραψες για την αποδειξη ηταν θεικο ετσι παιζει να μην εχεις παρει ΠΟΤΕ στην ζωη σου αποδειξη... οι αποδειξεις πανω εχουν ωρα και ημερομηνια ετσι? δηξλαδη ελεος
εγω; η εσυ δεν εχεις βγει ποτε εξω;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Για ποιο λογο βριζεις? σε εβρισα εγω? εσυ δεν εχεις τι να απαντησεις.

τις φαπες θα τις φάνε καποιοι μια και καλη οταν θα πέσουν τα προστιμα. Μέχρι τοτε ειναι μεγαλη εξυπναδα να κλεβεις το κρατος δηλαδη τον ιδιο σου τον εαυτο. Μπραβο εισαι έξυπνος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα εκανες. ετσι πρεπει να πληρωνεις και να φευγεις. αλλα να μη μιλας. γιατι οταν μιλας εισαι ατυχημα με χρονοδιακοπτη τυπε και θα στενοχωρηθω καμια μερα απο τα νεα :grin:

Δεν χρειαζεται γιατι ξερω που με παιρνει. Δεν ειναι θεμα να τους κάνω εγω σκηνη εκεινη την ώρα. Καταλαβες? αμα θελω μπορω να κανω μεγαλυτερη ζημια απο εναν απλο καυγα με μπραβους της νύχτας. Δεν προπονουμαι για να παιζω ξυλο με μπραβους.

Αλλα δεν θα εκανα ουτε αυτο κάποια στιγμη θα πέσουν σε εναν έλεγχο και εκει θα φανει η πραγματικη μαγκια τους. Γιατι δεν ειναι μαγκια να κλεβεις το κρατος οπως επισης μαγκια δεν ειναι να υποτιμας την νοημοσυνη του πελατη ακομα και αν εχει παρει μια κοκα κολα κυριε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε μου στο αμστερνταμ , η στο μιλανο η στο βερολινο, αν σε μπαρ ζητησεις τζιν με σπραιτ, σου βαζουν σε ενα ποτηρι μια μεζουρα τζιν, και σου δινουν και ενα μικρο μπουκαλακι σπραιτ το οποιο το εχεις αγορασει και βαζεις οσο θελεις και το παιρνεις και μαζι σου αν γουσταρεις. Γιατι το εχεις ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Σου δινουν και την αποδειξουλα μαζι με το ποτηρακι.Κουτοφραγκοι ε;

τυπε και συ μη πολυβγαινεις εδω εγχωρια γιατι σε βλεπω και σενα ατυχημα με χρονοκαθυστερηση. συ εισαι ευρωπαιος δεν εισαι για εδω αστο ειναι τραμπουκοι εδω

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν χρειαζεται γιατι ξερω που με παιρνει. Δεν ειναι θεμα να τους κάνω εγω σκηνη εκεινη την ώρα. Καταλαβες? αμα θελω μπορω να κανω μεγαλυτερη ζημια απο εναν απλο καυγα με μπραβους της νύχτας. Δεν προπονουμαι για να παιζω ξυλο με μπραβους.

Αλλα δεν θα εκανα ουτε αυτο κάποια στιγμη θα πέσουν σε εναν έλεγχο και εκει θα φανει η πραγματικη μαγκια τους. Γιατι δεν ειναι μαγκια να κλεβεις το κρατος οπως επισης μαγκια δεν ειναι να υποτιμας την νοημοσυνη του πελατη ακομα και αν εχει παρει μια κοκα κολα κυριε.
μορτη εχω εναν ναυαρχο στο λιμενικο.αν χρειαστεις καμια εξυπηρετηση στειλε πμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom