Νέα

Νοτις Σφακιανακης VS Δεσποινα Βανδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πιπης___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνειτε με την Αποχωρηση της Βανδη απο το σχημα μετα τις δηλωσεις του Αρχοντα Νοτη ?

• Ρε ποιος την Γαμει την κοντη. Τα λεφτα της ΑΕΚ πισω ρε!!!

Ψήφοι: 21 12,1%
  • Δεν συμφωνησανε στα φραγκα και βρηκε προφαση η αταλαντη να φυγει σαν Λαικος Επαναστατης. Θα την βρει

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Ο Νοτης ειναι Αρχοντας. Την εφτιαξε και αυτη τον πουλησε ! Στα @@ μας και αν εφυγε

Ψήφοι: 53 30,6%
  • Δεν συμφωνω με τις αποψεις του Νοτη πρεπει να ειναι ποιο προσεχτικος με τις δηλωσεις του ειναι λαικο

Ψήφοι: 9 5,2%
  • Ο Ενας Φασιστας, η αλλη Αντιφασιστας και η Παολα Κομμουνα. Παμε μπουζουκια και δεν γαμιεται το συμπα

Ψήφοι: 10 5,8%
  • Μαγκες δεν εχω να φαω,Αυτοι πανε στις βιλαρες τους, τρωνε αστακομακαροναδες, τι με νοιαζει εμενα τωρ

Ψήφοι: 38 22,0%
  • Ο Κοντος φταιει για ολα. ΠΑΣΟΚ δεν εισαι ρε? Ο Εαυγγελος Γουρουνης παρεξηγηθηκε και τους διεταξε να

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Κοιτα να δεις που η Βανδη μας εβαλε τα γυαλια. Μπραβο της παντως. Δεν της το ειχα να εχει τσαγανο

Ψήφοι: 19 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παμε παλι. Επειδη καποιοι δεν θελετε να καταλαβετε.

Παιρνω κατι (οτιδηποτε) και ζηταω αποδειξη κατα την πληρωμη. Το προβλημα σε αυτο που ειναι ακριβως?

οποιος μπορει να απαντησει σε αυτο οκ να μην ξεφευγουμε ομως.
πες μας εσυ πρωτα ρε μορτη..γιατι ζητας αποδειξη?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Παμε παλι. Επειδη καποιοι δεν θελετε να καταλαβετε.

Παιρνω κατι (οτιδηποτε) και ζηταω αποδειξη κατα την πληρωμη. Το προβλημα σε αυτο που ειναι ακριβως?

οποιος μπορει να απαντησει σε αυτο οκ να μην ξεφευγουμε ομως.

Κανένα πρόβλημα...Πάω να πιώ τα ποτάκια μου...και όχι τις "κοκακόλες" μου!!!

Σάββατο βράδυ γαρ!!!

Και αν θες μια συμβουλή...Χαλάρωσε!!!!Θα το κάψεις το μηχάνημα έτσι που το δουλεύεις στους κόφτες!!!!

Επισκέπτης
Εγω εσκασα στην παρεα με την φιλη μου απλα για να πιω κατι το τραπεζι ειχε κλεισει και το κερνουσε ενας τον οποιον δεν ηξερα δεν δεχτηκα να πιω αφενος γιατι δεν τον ηξερα απλα φερανε κατι γλυκα μετα και πηρα απο αυτα για να μην τους προσβαλλω αυτο που πηρα να πιω πηγα μετα να το πληρωσω και ζητησα αποδειξη. Υπαρχει προβλημα σε αυτο?
η εσυ εισαι μαλακας και πηγες στο μπαρ και λες γεια σας να πληρωσω μια κοκα κολα η λες ψεματα... διαλεξε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τεσπα για να κλεισουμε το θεμα ο τυπος δεν μου έκοψε αποδειξη. Μου εδωσε μια των 50 ισως για να μου δειξει οτι του ζηταω ψιλικα αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αμα ηταν σωστος και τυπικος δεν θα το εκανε αυτο.

Οποτε μαύρο χωρις δευτερη σκέψη. Ας επιβιωσουν ΜΟΝΟ οσοι ειναι σωστοι. Ας ακολουθησουν και αλλοι το παράδειγμα.

OP
OP
Π

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εχουμε απαντηση του Αρχοντα Νοτη για τις αντιδρασεις που προκαλεσανε τα λεγομενα του

«Βρε δεν πάνε να γαμηθούνε», δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για την Χρυσή Αυγή και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα!

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου μου... κατάλαβες;».

«Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ*@μ@θούν* από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου...», συνέχισε.

Όσον αφορά την απόφαση αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή σχολίασε: «Εγώ ήμουν μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη... Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν περιμένει να βγει κάποιος υπέρ ή κατά του, προσθέτοντας πως όποιος έχει να πει κάτι, ας το πει με βάση το δίκιο, ενώ απάντησε και στα σχόλια της Έλενας Ακρίτα λέγοντας «Από που και ως που σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τεσπα για να κλεισουμε το θεμα ο τυπος δεν μου έκοψε αποδειξη. Μου εδωσε μια των 50 ισως για να μου δειξει οτι του ζηταω ψιλικα αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αμα ηταν σωστος και τυπικος δεν θα το εκανε αυτο.

Οποτε μαύρο.

τυπε πες μου για το λιμενικο τη φαση. θα πας και για κεατζης ή ασπρος? σε θελω σταθμαρχη λιμεναρχη στη μυκονο να κανουμε ζημιες  :rockon:

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Ρε μαγκες δεν σας καταλαβαινω, το θεμα δεν ειναι αν ο Boldemort η ο καθενας ειναι φλωρος/μαλακας η οτιδηποτε. Γιατι προσωποποιειτε το θεμα; Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Αποδειξη πρεπει να σου δινουν για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αγορασεις και συμφωνω με τον νομο δεν εισαι υποχρεωμενος να την ζητησεις.Αν δεν στην δωσουν σηκωθηκες και εφυγες χωρις να πληρωσεις. Εχουμε κανει το αυτονοητο (του να σου δινουν αποδειξη) σαν κατι που πρεπει να πιεσουμε για τα μας το παρεχουν, και εσεις απο τον φανατισμο σας εναντιον του Bold δεν δεχεστε το αυτονοητο. Τι σημασια εχει αν ηπιε κοκα κολα,μαλαματινα,η ουισκι και αν ηταν σε μπαρ η σε μπουζουκια;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Εχουμε απαντηση του Αρχοντα Νοτη για τις αντιδρασεις που προκαλεσανε τα λεγομενα του

«Βρε δεν πάνε να γαμηθούνε», δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για την Χρυσή Αυγή και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα!

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου μου... κατάλαβες;».

«Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ*@μ@θούν* από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου...», συνέχισε.

Όσον αφορά την απόφαση αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή σχολίασε: «Εγώ ήμουν μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη... Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν περιμένει να βγει κάποιος υπέρ ή κατά του, προσθέτοντας πως όποιος έχει να πει κάτι, ας το πει με βάση το δίκιο, ενώ απάντησε και στα σχόλια της Έλενας Ακρίτα λέγοντας «Από που και ως που σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».

;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαγκες δεν σας καταλαβαινω, το θεμα δεν ειναι αν ο Boldemort η ο καθενας ειναι φλωρος/μαλακας η οτιδηποτε. Γιατι προσωποποιειτε το θεμα; Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Αποδειξη πρεπει να σου δινουν για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αγορασεις και συμφωνω με τον νομο δεν εισαι υποχρεωμενος να την ζητησεις.Αν δεν στην δωσουν σηκωθηκες και εφυγες χωρις να πληρωσεις. Εχουμε κανει το αυτονοητο (του να σου δινουν αποδειξη) σαν κατι που πρεπει να πιεσουμε για τα μας το παρεχουν, και εσεις απο τον φανατισμο σας εναντιον του Bold δεν δεχεστε το αυτονοητο. Τι σημασια εχει αν ηπιε κοκα κολα,μαλαματινα,η ουισκι και αν ηταν σε μπαρ η σε μπουζουκια;

Α γεια σου. Λήξις που λεει και το λοπεζοπαικτουρι  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παρολαυτα να πουμε οτι καλυτερα να μην σηκωθεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις διοτι ειναι νυχτερινο μαγαζι και δεν ξερεις ποιοι ειναι αυτοι και τι μπορουν να κάνουν. Πληρωνεις κανονικα δεχεσαι και τον χλευασμο τι να κανουμε ετσι ειναι το συστημα εδω και αμα σε ξαναδει σφύρα μου. Και τον μαυριζεις και σε αλλους λες το σκηνικο δηλαδη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε αμα πας σε μαγαζι και ζητησεις αποδειξη για κοκακολα εισαι για φαπες. δεν ειναι τοσταδικο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παρολαυτα να πουμε οτι καλυτερα να μην σηκωθεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις διοτι ειναι νυχτερινο μαγαζι και δεν ξερεις ποιοι ειναι αυτοι και τι μπορουν να κάνουν. Πληρωνεις κανονικα δεχεσαι και τον χλευασμο τι να κανουμε ετσι ειναι το συστημα εδω και αμα σε ξαναδει σφύρα μου. Και τον μαυριζεις και σε αλλους λες το σκηνικο δηλαδη

μαυρο δαγκωτο τυπε. να του ξεμεινει και η κοκακολα να τη βαλει στον κωλο του

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και θα χασει την κοκακολα το μαγαζι... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε τωρα καταλαβαινω γιατι παμε κατα διαολου

τεσπα παιδια συνεχιστε να γελατε και να κοροιδευετε δεν υπάρχει προβλημα (προς το παρον).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ετσι.....Θα περασουν χρονια μεχρι να αλλαξει η νοοτροπια σε κατι τετοια
Μεχρι τοτε θα υπαρχουν τσακωμοι, παρεξηγησειs,λογομαχιεs και ισωs μηνυσειs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom