ετσιε ναι δεν θα κατσω στο σπιτι μου να ακουσω Κωστοπουλο αλλα μια χαρα θα περασω με τα πιπίνια στα μπουζουκια![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ετσιε ναι δεν θα κατσω στο σπιτι μου να ακουσω Κωστοπουλο αλλα μια χαρα θα περασω με τα πιπίνια στα μπουζουκια![]()
στηριζουμε Νοτη και γραφουμε κανονικα την κοντη σπυριαρα
Ουτε εγω θα εκανα συνεργασια με Νοτη πολυ ξερολας ρε φιλε.
Ξεκινησες και το τραγουδι τυπε ?
χαχαχαχαχα
αν ημουν τραγουδιστης σιγα μην πηγαινα να κανω συνεργασιες με τον ζαβό. Να του ελεγα σε κατι το αντιθετο και να αρχιζε τις μαλακιες. Πουλο εξαρχης.
(για να μην ακουσω καμια μαλακια...)
η μαλακια είναι ανικητηευτυχώς που το διευκρίνισες![]()
αλλά να μου πεις, χρυσαυγητης δεν είσαι!
δεν ειναι καλο παιδι τυπε. θα σε μουρλενε στη φαπα
δεν ειναι καλο παιδι τυπε. θα σε μουρλενε στη φαπα
Θα μου κλανε τα αρχιδια. Θα ετρεχε και δεν θα εφτανε.
μΑς κανει και ο Σφακιανακης κυρηγμα για φοροδιαφυγες λες και ειμαστε χαζοι δεν βλεπουμε τι γινεται στην νυχτα παει να το ριξει στους πολιτικους , η νυχτα ειναι ΤΙΓΚΑ στην φοροδιαφυγη. Βρωμοσκυλα οι περισσοτεροι απο αυτους την αλλη φορα ειχα παει σε ενα μαγαζι και ζητησα αποδειξη για μια κοκα κολα που πηρα και μου εφερε μια των 50 ευρω γελωντας ε δεν το σχολιασα καθολου επειδη εχω ακουσει οτι μπορει να σε τραμπουκισουν κιολας αφησα την αποδειξη εκει ηπια την κοκα κολιτσα εκατσα οσο εκατσα και μετα σηκωθηκα και εφυγα ε και απο τοτε φυσικα δεν με ξαναειδε ουτε εμενα ουτε την φιλη μου.
Τετοιες ψευτομαγκιες αλλου. Θα το πληρωσει ακριβα αυτο με το γελιο και την κοροιδια. Ευτυχως η ΤΡΟΙΚΑ θα βαλει ταξη ηρθε για να βαλει μακαρι να μπορεσουν να μας βαλουν σε μια ταξη.
ρε μουρλοκομειο αποδειξη για κοκακολα ζητησες? αφου δε σου κανανε πατητη στη λεκανη της τουαλετας παλι καλα
Ευτυχως η ΤΡΟΙΚΑ θα βαλει ταξη ηρθε για να βαλει μακαρι να μπορεσουν να μας βαλουν σε μια ταξη.
ρε μουρλοκομειο αποδειξη για κοκακολα ζητησες? αφου δε σου κανανε πατητη στη λεκανη της τουαλετας παλι καλα