Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Περισσοτερο φιλοι σου απο τους ιδιους τους συμπολιτες σου που εκλεβαν το κράτος παντως.
οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
κάπου κάποτε πριν αρκετά χρόνια ο σφακ τραγουδαγε μπροστά στο τραπεζι της παρέας μου με τις γυναίκες πάνω, που δεν ήταν και πρώτο... αλλά τότε δεν τον ήξερε ουτε η μανα του, μετά άρχισαν αυτά...παντως δε θυμαμαι να εχω δει προγραμμα του σφακιανακη χωρις διακοπη. τι να θυμηθω, τη μια σταματαγε και αρχιζε μπινελικια γιατι κατω ετρωγε καποιος και του λεει θα περιμενω να τελειωσεις ρε δε με σεβεσαι να τραγουδαω και να τρως αλλη φορα αρχισε παναγιες γιατι τον βρηκε γαρυφαλο στον κροταφο αλλη φορα πλακωσε στα μπινελικια τον μετρ γιατι υπηρχε αδειο πρωτο τραπεζι ενω βγηκε να τραγουδησει
χωρις εισοδο μπηκες;Ειναι υποχρεωμενος συμφωνα με τους νομους και το υπουργειο να δωσει αποδειξη ή οχι?
Α ρε πουστη Αμερικανικο στυλ κρατους που μας χρειαζεται
Ειναι υποχρεωμενος συμφωνα με τους νομους και το υπουργειο να δωσει αποδειξη ή οχι?
Α ρε πουστη Αμερικανικο στυλ κρατους που μας χρειαζεται
Κύρηξες τον Ανένδοτο στη φοροδιαφυγή μεγάλε;
Αλήθεια ζητάς και απόδειξη για τις κοκα...κολες ;;;;
ΈΕΕ ρε τι γίνεται στον κόσμο;;;Απύθμενο θράσσος!!!
ρε στα μπουζουκια δε πας να πιεις κοκακολα. εκτος και εισαι καποιος, οποτε επιτρεπονται οι ιδιοτροπιες. εμενα αμα μου εκανες τετοιες εξυπναδες θα σου εστριβα το αυτι μεχρι να βγαλεις τσιριδα.
επρεπε να τους ανοιξει καμια κουβεντα οπως ανοιγει εδω μεσα με τους τυπους που τους λεει διαφορα , να τον δουμε καμια μερα καρφωμενο σε κανα ταβανι μπουζουξιδικου να κανει το φωτορυθμικο
δεν ειναι χαζος ρε να τα κανει αυτα. θα τον τραμπουκισουν
κάπου κάποτε πριν αρκετά χρόνια ο σφακ τραγουδαγε μπροστά στο τραπεζι της παρέας μου με τις γυναίκες πάνω, που δεν ήταν και πρώτο... αλλά τότε δεν τον ήξερε ουτε η μανα του, μετά άρχισαν αυτά...
Δεν ηταν μπουζουκια χαχαχαχα με το αυτι
και στην τελικη δεν καταλαβα υπαρχει καποιο προβλημα στο τι θα πιω? εγω μπορει να μην πινω αλκοολ και να μπω σε ενα μαγαζι να πληρωσω εισοδο στην αρχη να παρω αποδειξη και μετα να πιω κατι και να πιω και κατι ακομα (την κοκα κολα) δεν δικαιουμαι αποδειξη? και αν οχι για ποιο λογο δεν δικαιουμαι?
χαχαχαΔεν ηταν μπουζουκια χαχαχαχα με το αυτι
και στην τελικη δεν καταλαβα υπαρχει καποιο προβλημα στο τι θα πιω? εγω μπορει να μην πινω αλκοολ και να μπω σε ενα μαγαζι να πληρωσω εισοδο στην αρχη να παρω αποδειξη και μετα να πιω κατι και να πιω και κατι ακομα (την κοκα κολα) δεν δικαιουμαι αποδειξη? και αν οχι για ποιο λογο δεν δικαιουμαι?
Γιατι κατι μου λεει οτι οταν με το καλο περασεις εκει που εχεις δωσει θα αρχισεις να κανεις μαγκιες και δεν θα σου βγει σε καλο
Το γνωριζεις οτι αμα δεν παρω αντιτιμο δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω? αλλο που δεν θα το εκανα αυτο σε νυχτερινο μαγαζι επειδη ειναι τραμπουκοι. Ξερω που μιλαω οκ.
Αλλα αυτο το να θεωρουμε αστεια πραγματα που εχουν βαση σε ολες τις σοβαρες χωρες του κοσμου μαλλον ειναι ελληνικο ε? μαγκια ειναι ξερω ε? εισαι μαγκας εσυ γιατι να κοψεις σε εμενα το τσουτσεκι αποδειξη ε?
χαχαχα
κοκα κολα και στο μπαρ... φανταζομαι ξερεις ότι απλα σου πεταξε μια αποδειξη που ειχε μπροστα του για να σκασεις ετσι;
Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο. Το να ζητησεις αποδειξη απο ενα μαγαζι και να μην στην δωσει ειναι δειγμα κακης αντιμετωπισης οποτε που ξερω εγω στα ποτα τι μαλακιες κανουνε? δεν ειναι τοσο απλο πρεπει να σεβεσαι τον πελατη οπως και αυτος σεβεται το μαγαζι σου. Αμα δω μαλακιες απλα δεν ξαναπηγαινω.
Δεν ηταν μπουζουκια χαχαχαχα με το αυτι
Εγω εσκασα στην παρεα με την φιλη μου απλα για να πιω κατι το τραπεζι ειχε κλεισει και το κερνουσε ενας τον οποιον δεν ηξερα δεν δεχτηκα να πιω αφενος γιατι δεν τον ηξερα απλα φερανε κατι γλυκα μετα και πηρα απο αυτα για να μην τους προσβαλλω αυτο που πηρα να πιω πηγα μετα να το πληρωσω και ζητησα αποδειξη. Υπαρχει προβλημα σε αυτο?