Νέα

Νοθείες στις πανεπιστημιακές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι, οι εκλογες και τα υποτιθέμενα κομματοσκυλα φταινε για τα οποια δικά σας θέματα.
Εγω πάντως τελείωσα τη σχολή μου νωρίτερα απο τα κομματόσκυλα, και ειχα πολυ καλύτερη εξέλιξη απο αυτα. Αυτο που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι σε συγκριση με εναν σαφώς καλύτερο φοιτητη απο μενα και αρκετα εξυπνοτερο, τα πηγα καλύτερα επαγγελματικα επειδη αυτον τον εφερε πίσω η ενασχόληση με τα κομματικα.

Αν δεν θετε, μην το πιστευετε. Βρείτε οποιες δικαιολογίες θετε, δεν σας το χαλάω.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αυτοί της παράταξης θα γίνουν βουλευτές όμως. Χειρότερα δηλαδή ρε βοιδι!

Κάποιοι θα τους ψηφίσουν ομως. Ακόμα χειροτερα δηλαδή  :birdman:

...την ξανακανω την ερωτηση.τι δεν καταλαβες ρε παιχτρια?

δεν το χεις. Βαριεμαι να εξηγω.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Κάποιοι θα τους ψηφίσουν ομως. Ακόμα χειροτερα δηλαδή  :birdman:

δεν το χεις. Βαριεμαι να εξηγω.
ενταξει..αστο καταλαβα...εσυ δεν το εχεις,απλα λεμε μια    :pipa2: :pipa2: :pipa2: και τελειωσαμε....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ενταξει..αστο καταλαβα...εσυ δεν το εχεις,απλα λεμε μια    :pipa2: :pipa2: :pipa2: και τελειωσαμε....

ναι δεν το χω. Καποιοι παιρνουν πτυχιο με τα κομματα, αλλες με τις πιπες. Μονο εσυ πας με την αξία σου και δεν μπορεις να αποφοιτησεις.

Πουτανα κενωνία!!!

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
ναι δεν το χω. Καποιοι παιρνουν πτυχιο με τα κομματα, αλλες με τις πιπες. Μονο εσυ πας με την αξία σου και δεν μπορεις να αποφοιτησεις.

Πουτανα κενωνία!!!
ο καθενας κανει τις επιλογες του.δεν το κατηγορω αυτο.αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι δεχεσαι σαν φυσιολογικο ολους αυτους τους μηχανισμους. παντως εγω  το πτυχιο μου δεν το πηρα ουτε με πιπες, αλλα ουτε και με σημειωσεις απο δαπ και πασπ.
εσυ?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ναι, οι εκλογες και τα υποτιθέμενα κομματοσκυλα φταινε για τα οποια δικά σας θέματα.
Εγω πάντως τελείωσα τη σχολή μου νωρίτερα απο τα κομματόσκυλα, και ειχα πολυ καλύτερη εξέλιξη απο αυτα. Αυτο που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι σε συγκριση με εναν σαφώς καλύτερο φοιτητη απο μενα και αρκετα εξυπνοτερο, τα πηγα καλύτερα επαγγελματικα επειδη αυτον τον εφερε πίσω η ενασχόληση με τα κομματικα.

Αν δεν θετε, μην το πιστευετε. Βρείτε οποιες δικαιολογίες θετε, δεν σας το χαλάω.
ΕΜΠ τελειωσες;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ο καθενας κανει τις επιλογες του.δεν το κατηγορω αυτο.αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι δεχεσαι σαν φυσιολογικο ολους αυτους τους μηχανισμους. παντως εγω  το πτυχιο μου δεν το πηρα ουτε με πιπες, αλλα ουτε και με σημειωσεις απο δαπ και πασπ.
εσυ?

Απο ποτε ειναι κακο να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ σημειώσεις?

Θα με περάσεις και ιντερβιου?  :pipa2:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εξυπνο κοριτσι εισαι.καταλαβαινεις τι λεω...σημειωσεις,κλεμμενα ή οχι θεματα...

χαζο κοριτσι ειμαι. σημειωσεις και παλια θεματα διαβαζα απο αυτα που κυκλοφορουν στα τραπεζακια και ειναι ΔΩΡΕΑΝ για ολους τους φοιτητες και χωρις επιπλεον υποχρεωση.
Για κρυφα τι να σου πω... δεν πηρα πρεφα,οποτε πρεπει να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυ χαζη.
Παντως οπως καινα χει πηρα πτυχίο πολυ νωρίτερα απο τα κομματοσκυλα που λετε, αρα οι κρυφες σημειωσεις και τα θεματα μάλλον δεν ειναι πολυ αποδοτικα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
H νοθεία ήταν εκτεταμένη φέτος.
Τα ποσοστά του Κώστα Μήτρογλου ήταν σαφώς υψηλότερα από αυτά που ανακοινώθηκαν!!!  :tickedoff: :tickedoff:

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μήτρογλου, μαύρο στον Βαλβέρδε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Οι φοιτητές ψήφισαν Μήτρογλου

mitrogloy3.jpg

kourkouti-mitroglou-papi-komitis.jpg

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
χαζο κοριτσι ειμαι. σημειωσεις και παλια θεματα διαβαζα απο αυτα που κυκλοφορουν στα τραπεζακια και ειναι ΔΩΡΕΑΝ για ολους τους φοιτητες και χωρις επιπλεον υποχρεωση.
Για κρυφα τι να σου πω... δεν πηρα πρεφα,οποτε πρεπει να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυ χαζη.
Παντως οπως καινα χει πηρα πτυχίο πολυ νωρίτερα απο τα κομματοσκυλα που λετε, αρα οι κρυφες σημειωσεις και τα θεματα μάλλον δεν ειναι πολυ αποδοτικα.
:) :) :) :) :) :) :o :o :o :o :o :o

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

και αμα θες να βρίσεις και λιγακι να βγαλεις τα απωθημενα σου, να σου πω οτι ανηκα σε παραταξη και σταμάτησα να ασχολούμαι στο τριτο ετος οποτε και σοβαρευτηκα, διαβασα και ειδα τους βαθμους μου να παίρνουν την ανιουσα.

Οι παρατάξεις εχουν αρκετα θετικά αλλα καμία σχεση με αυτα που νομίζουν οι άλλοι οτι προσφέρουν. Είναι ενα ωραιο πανηγυράκι, εχει πλάκα αλλα δατς ολ!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
χαζο κοριτσι δεν ξερω αν εισαι,αλλα την αλλαζονεια,την μετριοφροσυνη,το υφακι κ δεν ξερω κ γω τι αλλο τα χεις κατω απο την μασχαλη...δεν μου κανει εντυπωση η πρασινη καρτουλα που εχεις...αντε ξεκαβαλα λιγο,δεν εισαι η μοναδικη στην Ελλαδα φοιτητρια που τελειωνεις προφανως στην ωρα σου κ με μονο σημειωσεις.... :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
και αμα θες να βρίσεις και λιγακι να βγαλεις τα απωθημενα σου, να σου πω οτι ανηκα σε παραταξη και σταμάτησα να ασχολούμαι στο τριτο ετος οποτε και σοβαρευτηκα, διαβασα και ειδα τους βαθμους μου να παίρνουν την ανιουσα.

Οι παρατάξεις εχουν αρκετα θετικά αλλα καμία σχεση με αυτα που νομίζουν οι άλλοι οτι προσφέρουν. Είναι ενα ωραιο πανηγυράκι, εχει πλάκα αλλα δατς ολ!
δεν εχω σκοπο να σε βρισω.απλα διαφωνω μαζι σου.η ενασχοληση με την πολιτικη ειναι απαραιτητη για ολους μας.φοιτητες,εργαζομενους,ανεργους.....
δεν την θεωρω πανηγυρακι,ειναι κατι πιο σημαντικο.οσον αφορα την συνδεση παραταξεων και σπουδων διαφωνω. απειροι φοιτητες μελη οργανωσεων ειναι αριστοι στα μαθηματα τους....ειναι ζητημα προτεραιοτητων,χρειζεται καλος συνδυασμος.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν εισαι η μοναδικη στην Ελλαδα φοιτητρια που τελειωνεις προφανως στην ωρα σου κ με μονο σημειωσεις....

Η πρασινη καρτουλα ειναι επειδη ειμαι ΠΑΟ.
Και προφανώς αυτο λέω τοση ωρα, οτι αυτοι που παιρνουν πτυχίο στην ωρα τους και χωρίς "βοηθεια" ειναι αρκετοι και ειναι αυτοι που διαβαζουν, οχι τα κομματοσκυλα.
Αφου συμφωνεις με αυτα που λέω, τι με παιδευεις?

δεν εχω σκοπο να σε βρισω.απλα διαφωνω μαζι σου.η ενασχοληση με την πολιτικη ειναι απαραιτητη για ολους μας.φοιτητες,εργαζομενους,ανεργους.....
δεν την θεωρω πανηγυρακι,ειναι κατι πιο σημαντικο.οσον αφορα την συνδεση παραταξεων και σπουδων διαφωνω. απειροι φοιτητες μελη οργανωσεων ειναι αριστοι στα μαθηματα τους....ειναι ζητημα προτεραιοτητων,χρειζεται καλος συνδυασμος.

σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι παραπάνω απο πανηγυράκι, αλλα δεν ειναι αυτο που νομίζουν οι περισσοτεροι.
Αν διαχωρισουμε τα μελη οργανώσεων απο τα κομματόσκυλα, θα συμφωνήσω και με την τελευταια σου φραση.
τελικα κάτι εχεις να πεις...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τι έχουν να πουν οι άλλες φοιτητικές παρατάξεις για τα ανεξήγητα
χαμηλά ποσοστά όταν τα γκάλοπ έδειχναν τον Μήτρογλου τρίτο;;;;;;;

Βία και νοθεία! Μπόχα και δυσωδία! Σήψη και παρακμή!

Ιδού και τα γκάλοπ:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Η πρασινη καρτουλα ειναι επειδη ειμαι ΠΑΟ.
Και προφανώς αυτο λέω τοση ωρα, οτι αυτοι που παιρνουν πτυχίο στην ωρα τους και χωρίς "βοηθεια" ειναι αρκετοι και ειναι αυτοι που διαβαζουν, οχι τα κομματοσκυλα.
Αφου συμφωνεις με αυτα που λέω, τι με παιδευεις?

σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι παραπάνω απο πανηγυράκι, αλλα δεν ειναι αυτο που νομίζουν οι περισσοτεροι.
Αν διαχωρισουμε τα μελη οργανώσεων απο τα κομματόσκυλα, θα συμφωνήσω και με την τελευταια σου φραση.
τελικα κάτι εχεις να πεις...
συμφωνουμε??τα καταφεραμε?μπραβο μας...

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Τι έχουν να πουν οι άλλες φοιτητικές παρατάξεις για τα ανεξήγητα
χαμηλά ποσοστά όταν τα γκάλοπ έδειχναν τον Μήτρογλου τρίτο;;;;;;;

Βία και νοθεία! Μπόχα και δυσωδία! Σήψη και παρακμή!

Ιδού και τα γκάλοπ:
φεης-μπουκ!!!!καλα,ποσο χρονων εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom