Νέα

Νοθείες στις πανεπιστημιακές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ποιος ασχολείται με τις φοιτητικές εκλογές, εκτός των κομματόσκυλων??? :uglystupid:

me προσωπικη εντολη του ιδιου του σαμαρα απαγορευτηκε η συμμετοχη της Φ.Ο.Σ στις εκλογες εκ μερους της Δ.Α.Π

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
   Βασικά,οι σχολές είναι για να μορφωνόμαστε και να αναπτύσσουμε το πνεύμα μας.Στην ελληνική πραγματικότητα όμως αυτή η έννοια της πνευματικής και ηθικής ανάπτυξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει πάει περίπατο.Αντί να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι,απελευθερωμένοι απο μικρότητες και την ελληνική κουτοπονηριά,ως μορφωμένοι,χωνόμαστε ολοένα και βαθύτερα στα σκατά.Απο εκεί μαθαίνουμε ότι η αξία του καθενός μας θα φανεί μόνο αν έχουμε κονέ,αν καταπατήσουμε αρχές,δεοντολογίες και νόμους και γενικά αν πατήσουμε επι πτωμάτων,απλά για να ανελιχθούμε,να έχουμε εξουσία,να κάνουμε τα δέοντα για τον βολή μας και να γαμάμε και κανένα μουνί παραπάνω.Αυτό σε μαθαίνουν οι παρατάξεις.  
   Και όταν βγείς πλέον απο τη σχολή σου,θα είσαι εν δυνάμει έτοιμος να εκμεταλλευτείς οποιαδήποτε ευκαιρία σου δίνεται για να κάνεις πλιάτσικο,να είσαι ρουφιάνος και εν πάσει περιπτώσει οτιδήποτε ρυπαρό,για να ανέβεις κοινωνικά.Άλλωστε αυτοί που μας κλέβουν τόσα χρόνια,πολιτικοί,εφοριακοί,δικαστικοί(δυστυχώς αυτή τη δουλειά κάνω),μεγαλογιατροί κτλ είναι μορφωμένοι πίθηκοι,απόφοιτοι πανεπιστημίων.Εκεί πολιτικοποιηθήκανε και απο εκεί ξεκίνησαν να δρούν.Και όχι μόνο αυτοί των μεγάλων κομμάτων,αλλά και οι υπόλοιποι,όπως οι πανσπουδαστικάριοι,συριζαίοι,καρατζαφερικοί,αναρχικοί κτλ.Όλα αυτά τα μιάσματα,αντί να σεβαστούν την ιδέα και τον χώρο των πανεπιστημίων,έχουν μεταμορφώσει τους ναούς της μάθησης σε άνδρο ανηθικότητας,στείρωσης ιδεών,βραχυφθαλμίας και πολιτικών σκοπιμοτήτων.Και αν σε αυτούς τους χώρους γίνονται αυτά,πως θα πάμε μπροστά σαν λαός???Πορευόμαστε μόνο με το ένδοξο παρελθόν και χωρίς μέλλον???
   Με λίγα λόγια να πάρουν τον πούλο απο τις σχολές τα γαμίδια του κερατά,οι κομματόσκυλοι φοιτητές και καθηγητές,καθώς έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση,τόσο σε οικονομικό(κάποιοι προκάτοχοι των σημερινών κομματόσκυλων τα φάγανε τα λεφτά)και σε ηθικοκοινωνικό(το υπάρχον δόγμα είναι ότι όλοι οι προοδεύοντες κλέφτες και λαμόγια είναι,οπότε θα γίνω και εγώ),όσο  και στο παραγωγικο(επίσης υπάρχον δόγμα:γιατί να δουλέψω?το κόμμα να είναι καλά) και εκσυγχρονιστικό-εξελικτικό επίπεδο(οι νέες ιδέες και ξένες,μη συμφέρουσες για εκείνους απόψεις,απορρίπτωνται),αποτελώντας καρκίνο της παδείας.
:thumbsup: :thumbsup:συμφωνω...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οι φοιτητικές εκλογές ειναι μια μαλακιδιουλα να χαιρονται κάποια πιτσιρικια και μονο.
Δεν μπορω να καταλάβω πως μπορει να θεωρήσει κανείς οτι αυτο ειναι πληγή για τις σπουδες ή οτι μπορεί να ενδιαφέρει οποιονδήποτε αλλο μη φοιτητη.

Αντε και εγιναν μερικες μικρονοθειες, so what?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οι φοιτητικές εκλογές ειναι μια μαλακιδιουλα να χαιρονται κάποια πιτσιρικια και μονο.
Δεν μπορω να καταλάβω πως μπορει να θεωρήσει κανείς οτι αυτο ειναι πληγή για τις σπουδες ή οτι μπορεί να ενδιαφέρει οποιονδήποτε αλλο μη φοιτητη.

Γινονται ακομη φοιτητικες εκλογες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

θα σου πω μονο ενα πλεονεκτημα απο τα εκαντονταδες...
οταν π.χ.ο Δαπιτης κυκλοφορει με ενα ντοσιε το οποιο περιεχει αποκλειστικα κ μονο τα θεματα των εξετασεων στα εκαστοτε μαθηματα,κατσε κ διαβασε εσυ κ ο καθενας κ πηγαινε με το σταυρο στο χερι... ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οταν π.χ.ο Δαπιτης κυκλοφορει με ενα ντοσιε το οποιο περιεχει αποκλειστικα κ μονο τα θεματα των εξετασεων στα εκαστοτε μαθηματα,κατσε κ διαβασε εσυ κ ο καθενας κ πηγαινε με το σταυρο στο χερι... ;)
Εγω μια χαρα πηρα πτυχιο χωρις να μου δωσει τα θεματα κανενας.
Οποιος δεχεται να του δωσουν τα θεματα ειναι ξεφτιλας.
Και τον φτυνω καταμουτρα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
συμφωνω κ γω μαζι σου...αυτο που λεω ομως ειναι δυστηχως αληθεια κ φοριοτανε πολυ εκει στα Βορεια που σπουδαζα... ;)

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
«Σταθεροί» ήταν και φέτος οι ρουσφετολογικοί μηχανισμοί της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, με αποκορύφωμα τη Νομική της Αθήνας, όπου η ΔΑΠ έδινε 20 ευρώ για μία ψήφο! Το «φαινόμενο» παρατηρήθηκε και σε άλλες σχολές. Η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ δεν ξέχασαν να «παρέμβουν» στη διαδικασία, είτε προσπαθώντας να βάλουν να ψηφίσουν κάποιοι που δεν ήταν γραμμένοι στους καταλόγους, είτε μοιράζοντας σημειώσεις για μαθήματα. Στην ΑΣΟΕΕ, όπου η τελευταία κάλπη άνοιξε στις 11 το πρωί(!), είχαν στήσει μηχανισμό παράδοσης σημειώσεων! Οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών κατήγγειλαν το γεγονός στους φοιτητές. Στους Νηπιαγωγούς της Αθήνας η ΔΑΠ μοίραζε βεβαιώσεις για μια ημερίδα που είχε κάνει!

Στη Νομική Αθήνας οι δυνάμεις των ΔΑΠ - ΠΑΣΠ - ΑΡΕΝ - ΕΑΑΚ από κοινού ζήτησαν οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών να μην έχουν αντιπρόσωπο στην ΚΕΦΕ (την επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών), με την αιτιολογία πως ο εκπρόσωπός τους δεν υπέγραψε τον κανονισμό, έναν κανονισμό που δε διασφάλιζε το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας. Να σημειώσουμε πως οι δυνάμεις του ΜΑΣ είχαν καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση εκλογικού κανονισμού, ώστε να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα εκφυλισμού (η καταμέτρηση γινόταν για μέρες, ξύλο ΠΑΣΠ και ΔΑΠ με μπράβους κ.ά.). Χαρακτηριστικό της κατάστασης στη Νομική είναι πως οι άλλες δυνάμεις τσακώνονταν αν το έγκυρο είναι αυτό που βγάζει η κάλπη ή αυτό που βγάζει ο πίνακας, καταλήγοντας στο δεύτερο...

Στο Πάντειο υπήρχαν στα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΠ ονόματα φοιτητών, οι οποίοι δεν είχαν καν ρωτηθεί αν θέλουν να συμμετάσχουν, ενώ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης οι δυνάμεις της ΔΑΠ άνοιγαν τους φακέλους και έλεγχαν τι ψήφισαν οι σπουδαστές πριν τους ρίξουν στην κάλπη! Μάλιστα, τους τόνιζαν πως εάν δεν έχουν ψηφίσει ΔΑΠ θα έχει γίνει κάποιο λάθος! Στο Πολυτεχνείο στα Χανιά η ΠΑΣΠ «χρησιμοποίησε» το κόλπο της «αλυσίδας», ενώ στην Κοινωνική Θεολογία της Αθήνας τα λευκά καταγράφτηκαν υπέρ της πρώτης δύναμης.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

τα εχεις δει ποτέ αυτα τα θέματα? ή στο είπε κάποιος κάποτε?
τα θέματα του τα δινουν και οι πασοκοι καθηγητες?

Γιατι οι περισσοτεροι δαπιτες/πασπιτες κλπ χρωστουσαν τα κερατα τους?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
«Σταθεροί» ήταν και φέτος οι ρουσφετολογικοί μηχανισμοί της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, με αποκορύφωμα τη Νομική της Αθήνας, όπου η ΔΑΠ έδινε 20 ευρώ για μία ψήφο!

Δεν καταλαβα ποτέ γιατι αυτο λέγεται ως αρνητικο της παράταξης ή των φοιτητικών εκλογών και κανείς δεν λέει οτι οι μαλάκες που πληρωνονται για να ψηφίσουν θα ειναι οι μελλοντικοι δικηγόροι!!!
Βοιδια!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τα εχεις δει ποτέ αυτα τα θέματα? ή στο είπε κάποιος κάποτε?
τα θέματα του τα δινουν και οι πασοκοι καθηγητες?

Γιατι οι περισσοτεροι δαπιτες/πασπιτες κλπ χρωστουσαν τα κερατα τους?
ναι τα χω δει...αλλιως θα ηταν ανωφελο να μιλαω...τα θεματα αφορουσαν το 80% περιπου (του συνολου)των μαθηματων...δεν ειχα ιδεα οτι γινοτανε ολα αυτα,απλα στο τελευταιο μου ετος πριν παραδωσω την πτυχιακη μου κ αφου ειχα στραβωθει ολα αυτα τα χρονια στο διαβασμα για να τελειωσω,γνωρισα εναν τυπα (δαπιτη) ο οποιος μου ειχε πει χαρακτηριστικα:
καλα μαλακας εισαι κ δεν μπηκες ποτε σε παραταξη??
κ τον ρωταω γιατι...κ μου λεει ,κατσε να σου δειξω...κ ειδα το μαγικο ντοσιε...ολα ακει μαζεμενα...ενας μικρος <<θυσαυρος>>,αχρηστος πλεον για μενα ,αλλα πολυ <<χρησιμος>> για τους νεους φοιτητας...καλο ε? :huh: :huh: :huh:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι τα χω δει...αλλιως θα ηταν ανωφελο να μιλαω...τα θεματα αφορουσαν το 80% περιπου (του συνολου)των μαθηματων...δεν ειχα ιδεα οτι γινοτανε ολα αυτα,απλα στο τελευταιο μου ετος πριν παραδωσω την πτυχιακη μου κ αφου ειχα στραβωθει ολα αυτα τα χρονια στο διαβασμα για να τελειωσω,γνωρισα εναν τυπα (δαπιτη) ο οποιος μου ειχε πει χαρακτηριστικα:
καλα μαλακας εισαι κ δεν μπηκες ποτε σε παραταξη??
κ τον ρωταω γιατι...κ μου λεει ,κατσε να σου δειξω...κ ειδα το μαγικο ντοσιε...ολα ακει μαζεμενα...ενας μικρος <<θυσαυρος>>,αχρηστος πλεον για μενα ,αλλα πολυ <<χρησιμος>> για τους νεους φοιτητας...καλο ε? :huh: :huh: :huh:

Μαλακία. Στις στοιχειωδώς σοβαρες σχολές δεν παιζει. Και πολυ περισσοτερο δεν παιζει να δίνουν θεματα σε απλά μελη μιας παραταξης που απλά κολλάνε αφίσες.

Τωρα για τα ΤΕΙ κωλοπετεινίτσας που ουτως η αλλως δίνουν πτυχία με μηδενικό αντίκρυσμα δεν γνωρίζω.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Δεν καταλαβα ποτέ γιατι αυτο λέγεται ως αρνητικο της παράταξης ή των φοιτητικών εκλογών και κανείς δεν λέει οτι οι μαλάκες που πληρωνονται για να ψηφίσουν θα ειναι οι μελλοντικοι δικηγόροι!!!
Βοιδια!
τι δεν καταλαβες ρε παιχτη?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μαλακία. Στις στοιχειωδώς σοβαρες σχολές δεν παιζει. Και πολυ περισσοτερο δεν παιζει να δίνουν θεματα σε απλά μελη μιας παραταξης που απλά κολλάνε αφίσες.

Τωρα για τα ΤΕΙ κωλοπετεινίτσας που ουτως η αλλως δίνουν πτυχία με μηδενικό αντίκρυσμα δεν γνωρίζω.
φιλαρα βιαζεσαι...μαλακιες δεν λεω εγω,μαλλον εσυ τι λες... :jerking: :jerking: :jerking:
στα τει θεσ/κης γινονταν ολο το νταραβερι κ δυστηχως ξερω κ απο συγγενικο μου προσωπο οτι ιδιες ιστοριες γινοντε κ στο Δημοκριτειο...κ χεστηκα αν δε με πιστευεις...εσυ ζησε στην κοσμαρα σου οτι ολα γινονται με το σωστο τροπο... :idiot:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Βοιδια!
>:(
Την επομενη φορα εχεις report.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βοιδια!

Αυτοί της παράταξης θα γίνουν βουλευτές όμως. Χειρότερα δηλαδή ρε βοιδι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom