troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
μπαινω σε γιορτινο μουντ....αυριο ειναι η μεγαλυτερη νυχτα αρα πιο πολυ μπαρπου πας ρε νιμου? Κολομβια με τον λεγκο...?
μπαινω σε γιορτινο μουντ....αυριο ειναι η μεγαλυτερη νυχτα αρα πιο πολυ μπαρπου πας ρε νιμου? Κολομβια με τον λεγκο...?
μεξικο εγραψα ρε κινεζο.....μεξικο ρε ειπαμε
μεξικο εγραψεμεξικο ρε ειπαμε
μπαρ ή μπαρ σκετο τυπε...?μπαινω σε γιορτινο μουντ....αυριο ειναι η μεγαλυτερη νυχτα αρα πιο πολυ μπαρ
μεξικο εγραψεςμεξικο εγραψα ρε κινεζο.....
μεξικο εγραψε
μεξικο εγραψες
μπαινω σε γιορτινο μουντ....αυριο ειναι η μεγαλυτερη νυχτα αρα πιο πολυ μπαρ
οχι ρε θειο...κατσε να αλλαξει ο χρονος...και από μεθαύριο αντίστροφη μέτρηση για καλοκαίρι θείο!
απο ποτε ως ποτε ρε νιμου...? Μην σε κλαιμε παλι εδω.....el paraiso στην tullum...ειστε ολοι ευπροσδεκτοι νιαμου..βεβαια δε ξερω αν τον αντζελο θα τον αφησουν να μπει σε αεροπλανο...
θα ξεχειμωνιασεις ρε νιμου δλδ.....κ ποιος θ αναλαβει τα δελτια τυπου για το σαβραβαιορ 3 ρε νιμου....?μαρτη θα γυρισω
θα σου στελνουμε σκρινσοτασε ειμαι να σκασω που δε θα ειμαι στην εναρξη του παουερ οφ λοβ ναμπερ 2
ασε ειμαι να σκασω που δε θα ειμαι στην εναρξη του παουερ οφ λοβ ναμπερ 2
:S :S :Sασε ειμαι να σκασω που δε θα ειμαι στην εναρξη του παουερ οφ λοβ ναμπερ 2
>και μην ξεχάσουμε την ψηφοφορία που τρέχει στο συγκεκριμένο νήμα, κάποιοι δεν ψηφίζουν μπακοδήμου...
κακό του κεφαλιού τους
και μην ξεχάσουμε την ψηφοφορία που τρέχει στο συγκεκριμένο νήμα, κάποιοι δεν ψηφίζουν μπακοδήμου...
κακό του κεφαλιού τους