Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε καπου πηρε το αυτι μου οτι καποιος κατασπαραξε τους ταρανδους του αηβασιλη...ρε νιμου δεν σκεφτηκες ουτε αυτους που περιμενουν τα δωρα κατω απ το δεντρορε λαμογια![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε καπου πηρε το αυτι μου οτι καποιος κατασπαραξε τους ταρανδους του αηβασιλη...ρε νιμου δεν σκεφτηκες ουτε αυτους που περιμενουν τα δωρα κατω απ το δεντρορε λαμογια![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε καπου πηρε το αυτι μου οτι καποιος κατασπαραξε τους ταρανδους του αηβασιλη...ρε νιμου δεν σκεφτηκες ουτε αυτους που περιμενουν τα δωρα κατω απ το δεντρο:S :S :S
ελα κριειτορ ειδα απο παλιες "a bridge too far"με πολυ καλο καστ και "no country fo old men" θα δω καμια προσφατη μετα..θα ενημερωσω![]()
![]()
![]()
Εγω εχω δεσει χειροποδαρα και φιμωσει την γουτσου γουτσου αγαπη της ζωης μου Ελλεινιδα και της εχω βαλει να δει με το ζορι αυτο.... :S :S :S
γιορτες ειναι ρε νιμου..θα σε φιλοξενησω κανενα 3μηνο μεχρι να καλμαρει η γουτσου γουτσου :S :S :S κριμα να κοιμασαι στο χαλακι εξω απ την πορταΟ Τουρκος Καπταιν Αμερικα εναντιον του Τουρκου Σπαιντερμαν...πολυ καλτ ταινια.Μετα θα της βαλω να δει και τον Ρομποκοπ εναντιον Βαμπιριων... :S :S :S
γιορτες ειναι ρε νιμου..θα σε φιλοξενησω κανενα 3μηνο μεχρι να καλμαρει η γουτσου γουτσου :S :S :S κριμα να κοιμασαι στο χαλακι εξω απ την πορτα![]()
![]()
εμβολιασμενη την εχεις?Τυπε λυθηκε...κρυβομαι στο παταρι....φοβαμαι. :S :S :S
τυπε δεν μπορω να βοηθησω,κανεις δεν τα βγαζει περα με ελλεεινιδες οσο σκληρος ληςκαριο και να ναι :S :S :S αρχισε να ταζεις ταξιδια σε μπαχαμες και δωρα απο τα χαροντςΤυπε λυθηκε...κρυβομαι στο παταρι....φοβαμαι. :S :S :S
στηριζωρε νιαμου![]()
![]()
υγ 2 μελη και 0 επισκεπτες..ποιος ληςκαριο ειναι αυτος που δεν γραφει αλλα παρακολουθει το νημα:S :S :S
τι ειναι?ειδα αυτο χθες τυπε![]()
![]()
δες το και στηριξε
ταινια πρεπει να ναι..τι ειναι?
εχει καλη υποθεση ρε νιμου..τραστ μι λεμετι ειναι?
οχι ρε τρολ,συνταγη για πασατεμπο ειναιταινια πρεπει να ναι..
θα δω...εισαι ο τιμογιαννακης του σαη....εχει καλη υποθεση ρε νιμου..τραστ μι λεμε![]()
![]()
υγ σε λιγο θα σκασει το κινεζολεγκο και θα λεει για πασατεμπο..αποχωρω :S :S :S![]()