Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε καπου πηρε το αυτι μου οτι καποιος κατασπαραξε τους ταρανδους του αηβασιλη...ρε νιμου δεν σκεφτηκες ουτε αυτους που περιμενουν τα δωρα κατω απ το δεντρο :S :S :Sρε λαμογια
τυπε καπου πηρε το αυτι μου οτι καποιος κατασπαραξε τους ταρανδους του αηβασιλη...ρε νιμου δεν σκεφτηκες ουτε αυτους που περιμενουν τα δωρα κατω απ το δεντρο :S :S :Sρε λαμογια
τυπε καπου πηρε το αυτι μου οτι καποιος κατασπαραξε τους ταρανδους του αηβασιλη...ρε νιμου δεν σκεφτηκες ουτε αυτους που περιμενουν τα δωρα κατω απ το δεντρο :S :S :S
ελα κριειτορ ειδα απο παλιες "a bridge too far"με πολυ καλο καστ και "no country fo old men" θα δω καμια προσφατη μετα..θα ενημερωσω
τιναφτορε ειδα το πρωτο λεπτο..χειροτερο κι απο μπολιγουντ τωρα βλεπω αυτοΕγω εχω δεσει χειροποδαρα και φιμωσει την γουτσου γουτσου αγαπη της ζωης μου Ελλεινιδα και της εχω βαλει να δει με το ζορι αυτο.... :S :S :S
γιορτες ειναι ρε νιμου..θα σε φιλοξενησω κανενα 3μηνο μεχρι να καλμαρει η γουτσου γουτσου :S :S :S κριμα να κοιμασαι στο χαλακι εξω απ την πορταΟ Τουρκος Καπταιν Αμερικα εναντιον του Τουρκου Σπαιντερμαν...πολυ καλτ ταινια.Μετα θα της βαλω να δει και τον Ρομποκοπ εναντιον Βαμπιριων... :S :S :S
γιορτες ειναι ρε νιμου..θα σε φιλοξενησω κανενα 3μηνο μεχρι να καλμαρει η γουτσου γουτσου :S :S :S κριμα να κοιμασαι στο χαλακι εξω απ την πορτα
εμβολιασμενη την εχεις?Τυπε λυθηκε...κρυβομαι στο παταρι....φοβαμαι. :S :S :S
τυπε δεν μπορω να βοηθησω,κανεις δεν τα βγαζει περα με ελλεεινιδες οσο σκληρος ληςκαριο και να ναι :S :S :S αρχισε να ταζεις ταξιδια σε μπαχαμες και δωρα απο τα χαροντςΤυπε λυθηκε...κρυβομαι στο παταρι....φοβαμαι. :S :S :S
στηριζωρε νιαμου
υγ 2 μελη και 0 επισκεπτες..ποιος ληςκαριο ειναι αυτος που δεν γραφει αλλα παρακολουθει το νημα :S :S :S
τι ειναι?ειδα αυτο χθες τυπε δες το και στηριξε
ταινια πρεπει να ναι..τι ειναι?
εχει καλη υποθεση ρε νιμου..τραστ μι λεμετι ειναι?
οχι ρε τρολ,συνταγη για πασατεμπο ειναιταινια πρεπει να ναι..
θα δω...εισαι ο τιμογιαννακης του σαη....εχει καλη υποθεση ρε νιμου..τραστ μι λεμε
υγ σε λιγο θα σκασει το κινεζολεγκο και θα λεει για πασατεμπο..αποχωρω :S :S :S