Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.656
μη σου πω ειναι παντρεμενος..εχει γκομενα ο μπουμπουρας...?
μη σου πω ειναι παντρεμενος..εχει γκομενα ο μπουμπουρας...?
τυπε κανονιζει τραπεζι ο Αντζελο....προμηθευσου ζαντακ, αλγκοραλ, μαλοξ και ιμοντιουμ... :S :S :S
καλα ρε τυπε, παντρεμενος ειναι κι ο ρεμος...μη σου πω ειναι παντρεμενος..
καμια πουτσα οπως LA εφαγε τυπε...?Aυτος ο μαλακας ο βασιλοπουλος καθε 10 λεξεις που λεει οι 9 ειναι "La"
Ξυπναει το πρωι
-Πινω τον καφε οπως στο LA
-ο καιρος ειναι σαν το LA
τι κανεις βασιλοπουλε?
-καλα ειμαι οπω λενε και στο LA
πηγε ο μπουρτζοβλαχος στην αμερικη και μας τα εχει κανει τσουρεκια
Και με Δροσερο καιρο και τυλιγμα πουρων στην Κουβα!Aυτος ο μαλακας ο βασιλοπουλος καθε 10 λεξεις που λεει οι 9 ειναι "La"
Ξυπναει το πρωι -Πινω τον καφε οπως στο LA -ο καιρος ειναι σαν το LA
τι κανεις βασιλοπουλε? -καλα ειμαι οπω λενε και στο LA
Ο Hellraiser ειναι ενας γκουρμεδιαρης ντελιβερας που δεν εχει παει ποτε δημοτικο και λατρευει τη μοναδικη αγαπη της ζωης του τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα...ετσι τον φανταστηκα και ετσι τον παρουσιασα σταναυαγιαμελη του σαι...
Φίλε κλαίω...Το ίδιο σκεφτόμουνα.Aυτος ο μαλακας ο βασιλοπουλος καθε 10 λεξεις που λεει οι 9 ειναι "La"
Ξυπναει το πρωι
-Πινω τον καφε οπως στο LA
-ο καιρος ειναι σαν το LA
τι κανεις βασιλοπουλε?
-καλα ειμαι οπω λενε και στο LA
υγ ξεχασες να αναφερεις οτι στις παραγγελιες ριχνεις και κανενα και μετα μπαινουν οι εντιμοτατοι κεραταδες-νεα κλωνομελη και σου κανουν επιθεσεις σε διαφορα νηματα :S :S :SΟ Hellraiser ειναι ενας γκουρμεδιαρης ντελιβερας που δεν εχει παει ποτε δημοτικο και λατρευει τη μοναδικη αγαπη της ζωης του τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα...ετσι τον φανταστηκα και ετσι τον παρουσιασα σταναυαγιαμελη του σαι...
νιμου μηπως οδηγας ταξι :S :S :SΤελειωνει κι αυτη η παιχνιδαρα ρε νιαμου..... :S :S :S
:'( :'( :'( :'( :'(Τελειωνει κι αυτη η παιχνιδαρα ρε νιαμου..... :S :S :S
ταληροπουστας κ ρουφιανος δεν υπηρξα ποτέ στη ζωη μου....... γιατι ρωτας ρε νιμου...?νιμου μηπως οδηγας ταξι :S :S :S
γιατι δεν στηριξες ρε νιμου......ολο με τα βυζα της μπεκατωρου καταγινεσαι....:'( :'( :'( :'( :'(
γιατι???????????????????
:S :S :S :Sγιατι δεν στηριξες ρε νιμου......ολο με τα βυζα της μπεκατωρου καταγινεσαι....
δες το βιντεο και θα καταλαβεις :S :S :S λες να ο Νασος να δωσε το τρικυκλο και να πηρε ταξι :S :S :Sταληροπουστας κ ρουφιανος δεν υπηρξα ποτέ στη ζωη μου....... γιατι ρωτας ρε νιμου...?
ρε νιμου στην εφερε..δεν εγραψε βυζγια μπακο..δεν προσεχεις :S :S :S:S :S :S :S
βυζγια ρε ντοντι δεν εφταια
οταν βλεπω βυζγια δεν προσεχω ρε :S :Sρε νιμου στην εφερε..δεν εγραψε βυζγια μπακο..δεν προσεχεις :S :S :S