Νέα

'Nomads 2'

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πoιο Σαπακι Θα κερδισει;

• Μοργκαν-Μιμος του Μπεν Αφλεκ

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Αθηνα-τσιμπουκοπνιχτρα

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Νταρια-Βιζιτα στα ΗΑΕ

Ψήφοι: 4 16,0%
  • Χανταμπακοπουστρακης

Ψήφοι: 17 68,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
προτεινω αγαπητε να του δωσουμε ως θυσια να φαει τους αξιαγαπητους κλωνους σου γιατιοχιετσιεπειδη και σελεπριτρι να δουμε της διαθεσεις του....
:tickedoff: χελ κλωνος του διοτιναι πλεμποσελεπριτυ κλωνος του χελ :S :S :S ολα εγω θα στα λεω :think:
Οι κλωνοι μου ειναι οι CelebC και Dodinos και εγω ειμαι κλωνος του DengnorizoDenapanto....
α να γεια σου κριειτορ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Εγώ τύπε ποιανού κλώνος είμαι? :S :S :S 
εσυ εισαι η αρχη των παντων :S :S :S
ρε νιαμου γιατι δεν στηριζετε τα  νηματα :takethis: :S :S :S
μην προτρεχεις εδω ειμεθα :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλώς τον..  :hi: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• to8mEHU.gif
    to8mEHU.gif
    4,7 MB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η κάμερα μιας πολυκατοικίας στην Τουρκία κατέγραψε έναν διανομέα πίτσας να φτύνει μέσα στο φαγητό ενός πεινασμένου πελάτη. Πλέον,βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Μέχρι 18 χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζει ο 18χρονος Μπουράκ Σ. που χωρίς κάποια λογική εξήγηση φαίνεται να φτύνει στην πίτσα που είναι έτοιμη να παραδοθεί. Μάλιστα, μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, βγάζει το κινητό του και τραβάει και ο ίδιος βίντεο τη στιγμή που φτύνει μέσα στο κουτί της πίτσας.

[size=30pt]ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10 ΣΤΙΣ 11.00 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑΚ!!![/size]

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Στηρίζω Delivery Boy..  :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η κάμερα μιας πολυκατοικίας στην Τουρκία κατέγραψε έναν διανομέα πίτσας να φτύνει μέσα στο φαγητό ενός πεινασμένου πελάτη. Πλέον,βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Μέχρι 18 χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζει ο 18χρονος Μπουράκ Σ. που χωρίς κάποια λογική εξήγηση φαίνεται να φτύνει στην πίτσα που είναι έτοιμη να παραδοθεί. Μάλιστα, μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, βγάζει το κινητό του και τραβάει και ο ίδιος βίντεο τη στιγμή που φτύνει μέσα στο κουτί της πίτσας.

[size=30pt]ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10 ΣΤΙΣ 11.00 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑΚ!!![/size]

Λέγε ρε νιμού, έχεις παραδώσει ποτέ πίτσα που ΔΕΝ έφτυσες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom