ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 24.596
αυτονΠοιον λέτε ναύαρχο συνέχεια ρε;
1-0 :S :S :S
αυτονΠοιον λέτε ναύαρχο συνέχεια ρε;
αυτον
αυτον
Ετσι εισαι νιμου;Περιμενε λιγο...
θα ψαχνει να βρει φιδι να βαλει στην ιστορια μου τυπε :S :S :S
θα ψαχνει να βρει φιδι να βαλει στην ιστορια μου τυπε :S :S :S
Δεν νομίζω τυπε.. απλά σου την φιλάει.. :S :S :S
χελ κλωνος του διοτιναι πλεμποσελεπριτυ κλωνος του χελ :S :S :S ολα εγω θα στα λεωπροτεινω αγαπητε να του δωσουμε ως θυσια να φαει τους αξιαγαπητους κλωνους σου γιατιοχιετσιεπειδη και σελεπριτρι να δουμε της διαθεσεις του....
α να γεια σου κριειτορΟι κλωνοι μου ειναι οι CelebC και Dodinos και εγω ειμαι κλωνος του DengnorizoDenapanto....
εσυ εισαι η αρχη των παντων :S :S :SΕγώ τύπε ποιανού κλώνος είμαι? :S :S :S
μην προτρεχεις εδω ειμεθα :S :S :Sρε νιαμου γιατι δεν στηριζετε τα νηματα :S :S :S
αυτον
αντε ρε τυπε και ανησυχησα..λεω ο μονος βρυκολακας εγω ειμαι?Καλώς τον..
αντε ρε τυπε και ανησυχησα..λεω ο μονος βρυκολακας εγω ειμαι?
ωπου να ναι ξυπναει.. :S :S :SΌπου να ναι θα μπει κ ο Νάσος τύπε.. :S :S :S
ωπου να ναι ξυπναει.. :S :S :S
τυπε θα το ξεμερωσεις εγω δεν την παλευω αλλο :S :S :SΟπου να ναι.. Σε κάνα δυο τρεις ώρες.. :S :S :S
Στηρίζω Delivery Boy.. :S :S :S
Μπραβο ρε τυπε εισαι ψυχουλα...ηδη στηνω τα μεγαφωνα στη πλατεια για να παιζουν Θεοδωρακη και αλλα επαναστατικα.
Θα γίνει κ πορεία με τις πάπιες.. Χαμός λέμε.. :S :S :S
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η κάμερα μιας πολυκατοικίας στην Τουρκία κατέγραψε έναν διανομέα πίτσας να φτύνει μέσα στο φαγητό ενός πεινασμένου πελάτη. Πλέον,βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Μέχρι 18 χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζει ο 18χρονος Μπουράκ Σ. που χωρίς κάποια λογική εξήγηση φαίνεται να φτύνει στην πίτσα που είναι έτοιμη να παραδοθεί. Μάλιστα, μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, βγάζει το κινητό του και τραβάει και ο ίδιος βίντεο τη στιγμή που φτύνει μέσα στο κουτί της πίτσας.
[size=30pt]ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10 ΣΤΙΣ 11.00 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑΚ!!![/size]