Επισκέπτης
Εγώ τύπε ποιανού κλώνος είμαι? :S :S :S
Εσυ εισαι κλωνος του giasou.... :S :S :S
Εγώ τύπε ποιανού κλώνος είμαι? :S :S :S
στηριζω ανθυπομοιραρχε...Θα εχουμε πολύ γελιο...Φυσικά και στηρίζουμε Αλεξανδράκη ,για την ομορφη ΚΩΛΑΡΑ της...
δεν θα πηδηξουμε ρε μαστερ.....τσαρκα κ σελιμ..... ....ααααα σελιμ χωρις Αντζελο... :S :S :SΠοιος θα πηδαει για 5 λεπτα τυπε;
Εχεις ασυλία από μενα στα σχολια γιατι με βοήθησες... ;).Λεγε αφοβα!στηριζω ανθυπομοιραρχε...
Εσυ εισαι κλωνος του giasou.... :S :S :S
ενταξει τελειωσες?Εχεις ασυλία από μενα στα σχολια γιατι με βοήθησες... ;).Λεγε αφοβα!
Θα εχουμε πολύ γελιο...Φυσικά και στηρίζουμε Αλεξανδράκη ,για την ομορφη ΚΩΛΑΡΑ της...
Ολα τζαμι και παλι ευχαριστω!ενταξει τελειωσες?
ριχνε ποινες ρε συ...
Ελα ρε φιλε...Εδω ειμαι,με βοηθησε ο κληρούχας να ψηφιοποιήσω κατι παλιες βιντεοκασσετες κι εχω πεσει με τα μουτρα ...Που είσαι ρε Ναύρχε??? Χίλια Χρόνια θα ζήσεις, πάνω που πήγα να γράψω για σένα εμφανίστηκες.. :S :S :S
Ολα τζαμι και παλι ευχαριστω!
Ποινές από βδομαδα,ειμαι στις καλές μου τωρα..Βλέπω τον εαυτο μου 15-20 χρονια πριν..
Ελα ρε φιλε...Εδω ειμαι,με βοηθησε ο κληρούχας να ψηφιοποιήσω κατι παλιες βιντεοκασσετες κι εχω πεσει με τα μουτρα ...
το παραμυθα το λοχιαΠοιον λέτε ναύαρχο συνέχεια ρε;
Παμε παλι γιατι λασκαραμε...το παραμυθα το λοχια
Παμε παλι γιατι λασκαραμε...
[size=30pt]Φ-15[/size]
Ποιον λέτε ναύαρχο συνέχεια ρε;
ρε νιαμου γιατι δεν στηριζετε τα νηματα :S :S :SΝημα στη κατρακυλα...νηματοθετης στη καραπουτσακλαρα του. :S :S :S
:smoking:Ποιος θα πηδαει για 5 λεπτα τυπε;