Επισκέπτης
:'( :S :S :S :-(
Ελα αδερφε ποιο σπανιο και προστατευομενο απο το Παγκοσμιο Ταμειο για τη φυση εξαφανισες σημερα;
:'( :S :S :S :-(
τιποτα οικογενειακο τραπεζι μακαρονια με μοσχαρακι σαγανακι σαλατιτσα κατι παιδακια ενα κοντοσουβλι και ενα κοκορετσι για να σπρωχνω τα μακαρονια :S :S :SΕλα αδερφε ποιο σπανιο και προστατευομενο απο το Παγκοσμιο Ταμειο για τη φυση εξαφανισες σημερα;
βισωνες....
ο ατζελο φταει που δεν εχουμε πια γελαδια στην ελλαδα..
η κριση χτυπαει την πορτα μας....ο ατζελο θα τα φαει ολα και τα παιδια μας θα μεινουν νηστικα...Τυπος Αντζελο φταιει για τον υποσιτισμο των αναπτυσσομενων χωρων...
η κριση χτυπαει την πορτα μας....ο ατζελο θα τα φαει ολα και τα παιδια μας θα μεινουν νηστικα...
ελπιζω να εισαι διπλα μου στον δικαιο αγωνα αξιοτιμε λουστρο
Νημα στη κατρακυλα...νηματοθετης στη καραπουτσακλαρα του. :S :S :S
τιποτα οικογενειακο τραπεζι μακαρονια με μοσχαρακι σαγανακι σαλατιτσα κατι παιδακια ενα κοντοσουβλι και ενα κοκορετσι για να σπρωχνω τα μακαρονια :S :S :S
Ο Αντζελο θα φαει ΚΑΙ τα παιδια μας αξιοτιμε αυγολεμονε....
προτεινω αγαπητε να του δωσουμε ως θυσια να φαει τους αξιαγαπητους κλωνους σου γιατιοχιετσιεπειδη και σελεπριτρι να δουμε της διαθεσεις του....Ο Αντζελο θα φαει ΚΑΙ τα παιδια μας αξιοτιμε αυγολεμονε....
ποιος ειναι ο νηματθετης ρε μαν? :S :S :SΝηματοθετης οχι μονο δεν στηριζει το νημα του, αλλα ανοιγει κ νεο με μπουρδελοτσαρκες χωρις να μας καλεσει... :S :S :S
ο μεταξοσκωληξ....ποιος ειναι ο νηματθετης ρε μαν? :S :S :S
Νηματοθετης οχι μονο δεν στηριζει το νημα του, αλλα ανοιγει κ νεο με μπουρδελοτσαρκες χωρις να μας καλεσει... :S :S :S
στηριζω.....ο μεταξοσκωληξ....
προτεινω αγαπητε να του δωσουμε ως θυσια να φαει τους αξιαγαπητους κλωνους σου γιατιοχιετσιεπειδη και σελεπριτρι να δουμε της διαθεσεις του....
οργανωσε μπουρσελοτσαρκα σκληρων καριοληδων τυπε......στηριζω...Ετσι τυπε...μας αφηνει στην αποξω το νιμου για να μην μπαχαλευουμε.Εγω φταιω που τον στηριξα με Πιπαλεκο...
οργανωσε μπουρσελοτσαρκα σκληρων καριοληδων τυπε......στηριζω...
Οι κλωνοι μου ειναι οι CelebC και Dodinos και εγω ειμαι κλωνος του DengnorizoDenapanto....