You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοιώθω κουρασμένος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
κε πια ι τιχερι???κι γο νιοθο εροτεβμενοσ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.605
- Πόντοι
- 22.785
ι μερικε πια ι τιχερι???
εσυ εισαι οντως νεκροθαφτης! Οχι ομως του ΟΠΑΠ, εχεις θαψει κυριολεκτικα οσους εμπιστευονται της προβλεψεις σου...σημερα δινω τα δυο παιχνιδια του EUR(144 και 145)και τα δυο ισοπαλιες!!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
εσυ εισαι οντως νεκροθαφτης! Οχι ομως του ΟΠΑΠ, εχεις θαψει κυριολεκτικα οσους εμπιστευονται της προβλεψεις σου...
Καλημέρα και καλό μήνα...Μητσοτάκη!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλο σου μηνα και σε σενα αγαπητε μου φιλε!Καλημέρα και καλό μήνα...Μητσοτάκη!!!
Επισκέπτης
καλο μηνα δασκαλε!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλο σου μηνα...που χαθηκες????....Εκανα την σκεψη οτι εμπλεξες σε σταθερη σχεση και σε χασαμε!!!!....μην την κανεις την μαλακια αυτη...ειδικα τωρα που οι καιροι ειναι δυσκολοι....τωρα ειναι να χτυπας και να φευγεις σαν τον Μαγο!!!!!!!καλο μηνα δασκαλε!
Επισκέπτης
εδω ειμαι δασκαλεΚαλο σου μηνα...που χαθηκες????....Εκανα την σκεψη οτι εμπλεξες σε σταθερη σχεση και σε χασαμε!!!!....μην την κανεις την μαλακια αυτη...ειδικα τωρα που οι καιροι ειναι δυσκολοι....τωρα ειναι να χτυπας και να φευγεις σαν τον Μαγο!!!!!!!
ποσταρω σχεδον καθημερινως!!εσυ τι κανεις???το παιδακι τι κανει??τα στουντιοκοριτσα??
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ολα ειναι καλα φιλε μου!!!εδω ειμαι δασκαλε
ποσταρω σχεδον καθημερινως!!εσυ τι κανεις???το παιδακι τι κανει??τα στουντιοκοριτσα??
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αυτος που λεει λιγοστα,λεει πιο πολλα και πιο σωστα...οποτε τουδε και στο εξης θα σας δινω τα μηνυματα λακωνικα.....παμε με το σημερινο...."θα αστραψει ο ουρανος..αστραπες και βροντες"..σημαινει παω να καινουργιο στουντιοκοριτσο!!!!! Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Επισκέπτης
[move]Αυτος που λεει λιγοστα,λεει πιο πολλα και πιο σωστα...οποτε τουδε και στο εξης θα σας δινω τα μηνυματα λακωνικα.....παμε με το σημερινο...."θα αστραψει ο ουρανος..αστραπες και βροντες"..σημαινει παω να καινουργιο στουντιοκοριτσο!!!!! Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
[/move]
[move][size=20pt]ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΔΑΣΚΑΛΕ!! [/size][/move]
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το μουνι και ο τζογος θελουν καρτερι...δεν εχω κοιταξει ακομα τιποτα....αν ειναι και ανακαλυψω καμμια φλεβα χρυσου.. για αυριο στο στοιχημα...θα γραψω!!!!!!!!Παιχτούρα σου αρέσει η Σίτι αύριο?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Και φυσικα να γράψεις εχουμε καιρο να τα παρουμε απο πρακτορεςΤο μουνι και ο τζογος θελουν καρτερι...δεν εχω κοιταξει ακομα τιποτα....αν ειναι και ανακαλυψω καμμια φλεβα χρυσου.. για αυριο στο στοιχημα...θα γραψω!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αυτος που λεει λιγοστα,λεει πιο πολλα και πιο σωστα...οποτε τουδε και στο εξης θα σας δινω τα μηνυματα λακωνικα.....παμε με το σημερινο...."θα αστραψει ο ουρανος..αστραπες και βροντες"..σημαινει παω να καινουργιο στουντιοκοριτσο!!!!! Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ορμα !!!!!!!!!