sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλα να περασεις φιλε μου!!!!Ενα ρολοι σημανε................Παω σ'ενα παιδακι....το εχω παραμελησει τελευταια!!!!!!!
καλα να περασεις φιλε μου!!!!Ενα ρολοι σημανε................Παω σ'ενα παιδακι....το εχω παραμελησει τελευταια!!!!!!!
Άντε ακόμα εδώ είσαι, θα φωνάζει το παιδάκιΕνα ρολοι σημανε................Παω σ'ενα παιδακι....το εχω παραμελησει τελευταια!!!!!!!
ρε λεων παιδακι η παιδι αρνισιο ενοει χεχε!!Άντε ακόμα εδώ είσαι, θα φωνάζει το παιδάκι
Tι εκανεs παλι βρε Παιχταρα μου????Ο Τιτανομεγιστος....ο Τιτανοτεραστιος...Ο Ογκολιθος που απεναντι του, εχουν λυγισει βουνα!!!!!!...ο ανθρωπος με το νικ στο διαδικτυο "ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ"....ο εργολαβος παιχτικων κηδειων.........Τι εκανε παλι και πρωτοποριακο μαλιστα στο ΠΑΙΔΑΚΙ που ακουει στο ονομα Ο.Π.Α.Π?????...Ρωτηστε με γιατι ετσι μονο καβλωνω να σας το γραψω!!!!!
Στις τεσσερις το μεσημερι.... στο πρακτορειο που παιζω....ο πρακτορας με το που βαζει το δελτιο στοιχηματος στην μηχανη αξιας 36 ευρω...μου λεει εκανες ΑΜΕΣΗ ΝΙΚΗ και μαλιστα 1000 ευρω..... που δεν το ηξερα οτι ο Ο.Π.Α.Π εβαλε και την "ΑΜΕΣΗ ΝΙΚΗ"..στα δελτια στοιχηματος...και μου μετρησε με την παρακρατηση φορου..... 910 ευρω καθαρα....εκανα την μαλακια και του εδωσα για την παρτη του τα 10 ευρω και σβερκωσα τα 900....μειον τα 36 του στοιχηματος που επαιξα στην παντελονα 864 ευρω....αυτος μου ειπε ευχαριστω και του ειπα...... οτι και τα δυο ματσακια που επαιξα πανω στο τυχερο δελτιο...θα γραψουν και αυτα κατα την κριση μου...αλλα και την ξαφνικη κωλοφαρδια μου σημερα....αν τα θελετε να σας τα γραψω!!!!!!!!!!!!Tι εκανεs παλι βρε Παιχταρα μου????
Εισαι ο φοβοs κι ο τρομοs των ...πρακτορειων
Δεν το ξερω αγορι μου αν ειναι στα πλαισια των δυνατοτητων μου, να του κανω μεγαλη και ολοκληρωτικη κηδεια...κατι ομως που το προσπαθω, χωρις να το πιεζω το τελευταιο διαστημα των επτα ετων.... που βρισκομαι σταθερα σε καταπληκτικη ψυχολογια...το μειονεκτημα μου, ειναι οτι παιζω συντηρητικα και δυσαναλογα της οικονομικης μου καταστασης....γιατι για να ποδοπατησεις κατι.... πρεπει πρωτα να το σεβαστεις και με τα δικα του οπλα να το γαμησεις!!!!!!! Μετα τιμης ο ενας και μοναδικος "Παιχτουρας" του Internet!!!!!!!!ΟΠΑΠ!!!
Η ΠΛΗΡΗ εκσπερματωση....Αγρια ηδονη...εκτος του πανω....... και το δελτιο εγραψε και τα λεφτα ειναι πολλα....γεια σας...θα αργησω να εμφανιστω παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!....και εχω και παρολι κι αλλο.....πανω στο μπασκετ...δεν αντεχω....και το ασχημο ειναι οτι εκοψα το ποτο εδω και πεντε μηνες....θα με ξανακανουν να το ξαναπιασω....χαλαλι τους.......ετσι γαμαει ο Παιχτουρας!!!!!!Στις τεσσερις το μεσημερι.... στο πρακτορειο που παιζω....ο πρακτορας με το που βαζει το δελτιο στοιχηματος στην μηχανη αξιας 36 ευρω...μου λεει εκανες ΑΜΕΣΗ ΝΙΚΗ και μαλιστα 1000 ευρω..... που δεν το ηξερα οτι ο Ο.Π.Α.Π εβαλε και την "ΑΜΕΣΗ ΝΙΚΗ"..στα δελτια στοιχηματος...και μου μετρησε με την παρακρατηση φορου..... 910 ευρω καθαρα....εκανα την μαλακια και του εδωσα για την παρτη του τα 10 ευρω και σβερκωσα τα 900....μειον τα 36 του στοιχηματος που επαιξα στην παντελονα 864 ευρω....αυτος μου ειπε ευχαριστω και του ειπα...... οτι και τα δυο ματσακια που επαιξα πανω στο τυχερο δελτιο...θα γραψουν και αυτα κατα την κριση μου...αλλα και την ξαφνικη κωλοφαρδια μου σημερα....αν τα θελετε να σας τα γραψω!!!!!!!!!!!!
παιχτουρα πρεπει να μας κερασεις εμας τους γαυρους επιασες στοιχημα επειτα απο πολυ καιροΗ ΠΛΗΡΗ εκσπερματωση....Αγρια ηδονη...εκτος του πανω....... και το δελτιο εγραψε και τα λεφτα ειναι πολλα....γεια σας...θα αργησω να εμφανιστω παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!....και εχω και παρολι κι αλλο.....πανω στο μπασκετ...δεν αντεχω....και το ασχημο ειναι οτι εκοψα το ποτο εδω και πεντε μηνες....θα με ξανακανουν να το ξαναπιασω....χαλαλι τους.......ετσι γαμαει ο Παιχτουρας!!!!!!
Μαζευτειτε ολοι αυριο σε κυριλλε καφε..... της Φωκυονος Νεγρη να σας κερασω καφε της παρηγοριας!!!!!! .παιχτουρα πρεπει να μας κερασεις εμας τους γαυρους επιασες στοιχημα επειτα απο πολυ καιρο
παξιμαδακι κουλουρακι θα εχειΜαζευτειτε ολοι αυριο σε κυριλλε καφε..... της Φωκυονος Νεγρη να σας κερασω καφε της παρηγοριας!!!!!! .
Καπου κοντα εκει θα εχει....!!!!!!παξιμαδακι κουλουρακι θα εχει
[move]Φιλε εισαι δυναμη....σε παω με τις παντες!!!!!!! [/move]συναδελφε παιχτουρα να σε ενημερωσω τι επαθα το πρωι εφαγα 2 κουταλιες μελι του δασους το αποτελεσμα μετα απο 2 ωρες εχω το πρωτο σκραμπλ κανω μια ριψη βομβων το απογευμα παλι τα ιδια ακομα τωρα εχω κατι οχλησεις το αποτελεσμα ο βασιλικος πολτος συνιστατε για πολυ μεγαλα ξεκολιασματα χεχε ελπιζω να βοηθησα!!!!!μετα τιμης!!!
και συ[move]Φιλε εισαι δυναμη....σε παω με τις παντες!!!!!!! [/move]
Τους πεταξα τα ματια εξω!!....Ολο το κουπονι χτες κατεβηκε φυσιολογικο(εκτος τριων παιχνιδιων)....καταφερα να τους παρω 6000 ευρω....το σκατο ειχε ξεραθει στο κωλο μου, γιατι επαιξα δεκα παιχνιδια και επιανα τα εννεα και περιμενα το ιαπωνεζικο σημερα στις εννεα το πρωι που ευτυχως εγινε ασσος με 1-0 στο δευτερο ημιχρονιο!!....Παω τωρα στο "παιδακι" του πρακτορειου, που παιζω να μου τα μετρησει...τον πηρα φυσικα τηλεφωνο, αν τα εχει τα εξη χιλιαρικα...μου απαντησε να ελθω να πληρωθω αμεσως και με συγκινησε και θα κανω την σπαταλη να του αφησω δεκα ευρουλακια για την παρτη του!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.(Ο Επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων!!).....Υ.Γ...Παρτε και ενα δωρο απο μενα....τον Μιλιτο πρωτο σκορερ στον ομιλο μας....... και γιατι οχι της διοργανωσης!!!!!Αντε γεια κοροιδα τωρα!!