ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Α ρε Βλαχάκοοοοοοο!!!Ολα τα καταλαβαίνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Respect!
Κόψε τα "τριάρια" μάστ'ρα...
Δεν έχεις σταυρώσει ματς για ματς...
Α ρε Βλαχάκοοοοοοο!!!Ολα τα καταλαβαίνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Respect!
Κόψε τα "τριάρια" μάστ'ρα...
Δεν έχεις σταυρώσει ματς για ματς...
μπας και τελευτησε;δασκαλε που εχεις χαθει??
γινε αρης να ποσταρεις αχαχαχαχαχαχαχαχαδασκαλε τι σου συμβαινει ??
γιατι δεν ποσταρεις? :-
Καλο σου Μηνα.....φιλικα ο Παιχτουρας...Υ.Γ(φευγω τωρα, θα μπω σε συνδεση μαλλον το απογευμα....ευχομαι να εισαι καλα φιλε μου!!!!).δασκαλε τι σου συμβαινει ??
γιατι δεν ποσταρεις? :-
αντε ρε δασκαλε!ειχα ανησυχησει!!!!σε περιμενω το απογευμα να μου πεις τα νεα σουΚαλο σου Μηνα.....φιλικα ο Παιχτουρας...Υ.Γ(φευγω τωρα, θα μπω σε συνδεση μαλλον το απογευμα....ευχομαι να εισαι καλα φιλε μου!!!!).
Το Σαββατο ειναι το παιχνιδι....λαθος εγραψα Κυριακη!Νικη της Βραζιλιας αυριο.....και ισοπαλια την Κυριακη η Αργεντινη!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τυπε παιχτουρα που εισαι ρεΤο Σαββατο ειναι το παιχνιδι....λαθος εγραψα Κυριακη!
Προσθεσα μερικες καινουργιες πινελλιες στην προσωπικη μου ζωη....γιατι διαπιστωσα οτι καθομουν πολλες ωρες στο Internet και δεν μου αρεσε αυτο...καθοτι εχανα την πραγματικη και φυσικη ζωη εξω!!!!!Παρα ταυτα σας διαβαζα σε καποιες στιγμες και σας ευχαριστω που με πεθυμησατε!!!!Να εισαστε καλα!!!!τυπε παιχτουρα που εισαι ρε
χαθηκες δικε μου
τυπε βγηκε μια φημη οτι τα κονομισες και πηγες εξωτερικοΠροσθεσα μερικες καινουργιες πινελλιες στην προσωπικη μου ζωη....γιατι διαπιστωσα οτι καθομουν πολλες ωρες στο Internet και δεν μου αρεσε αυτο...καθοτι εχανα την πραγματικη και φυσικη ζωη εξω!!!!!Παρα ταυτα σας διαβαζα σε καποιες στιγμες και σας ευχαριστω που με πεθυμησατε!!!!Να εισαστε καλα!!!!
Προσθεσα μερικες καινουργιες πινελλιες στην προσωπικη μου ζωη....γιατι διαπιστωσα οτι καθομουν πολλες ωρες στο Internet και δεν μου αρεσε αυτο...καθοτι εχανα την πραγματικη και φυσικη ζωη εξω!!!!!Παρα ταυτα σας διαβαζα σε καποιες στιγμες και σας ευχαριστω που με πεθυμησατε!!!!Να εισαστε καλα!!!!
Εβγαλα καλα χρηματα μεχρι τωρα απο το Παγκοσμιο κυπελλο......δεν υπαρχει ομως περιπτωση να φυγω απο την Πατριδα μου.....γιατι αγαπω τις φυσικες ομορφιες της και τους απλους Ελληνες της καθημερινοτητας!!!!!.....Οσες ανασφαλειες και να εχουμε, την Πατριδα μας δεν την αλλαζουμε.....γιατι, για τον καθε ανθρωπο δεν υπαρχει.... αλλος καλυτερος τοπος καταγωγης...απο τον δικο του!!!!!τυπε βγηκε μια φημη οτι τα κονομισες και πηγες εξωτερικο
Σε ευχαριστω και αντευχομαι!!!!γεια σου ρε παιχτουρα μοναδικε. ο ενας και μοναδικος αλεκος σου στελενει την αγαπη του και του χαιρετισμους του. εισαι ατομο λεμε
νασαι καλα να βγαζης καλα χρηματα,και να ζης οσο καλυτερα μπορεις,φιλε!!!!!Εβγαλα καλα χρηματα μεχρι τωρα απο το Παγκοσμιο κυπελλο......δεν υπαρχει ομως περιπτωση να φυγω απο την Πατριδα μου.....γιατι αγαπω τις φυσικες ομορφιες της και τους απλους Ελληνες της καθημερινοτητας!!!!!.....Οσες ανασφαλειες και να εχουμε, την Πατριδα μας δεν την αλλαζουμε.....γιατι, για τον καθε ανθρωπο δεν υπαρχει.... αλλος καλυτερος τοπος καταγωγης...απο τον δικο του!!!!! Σε ευχαριστω και αντευχομαι!!!!
Και που ζουν καποιοι...και που πεθαινουν.....το ιδιο πραγμα ειναι...εφοσον οι ψυχες ειναι αταφες και στους ζωντανους και στους πεθαμενους.......απλα ας δουμε τα σημαδια των καιρων....γιατι παλι στο γνωστο μερος θα γινει η τελικη αναμετρηση..........τελευταια φορα εγινε τον Μεσσαιωνα.....την φορα αυτη ομως θα ειναι το τελος τους!!!!θα πεθανει συντομα αυτος που τ ονομα του αρχιζει απο "Ο" δασκαλε??