Με προσβαλλατε.... επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και δυο-τρεις φορες που ζητησατε παιχνιδια(εις γνωση μου, γιατι το ξερω απο το παρελθον μου,.. οτι οταν δινω και σε αλλους παιχνιδια το δελτιο παει κουβα)...εντουτοις εγω σας εδινα και εγινε αυτο που γραφω στην παρενθεση πριν.....Σημερα απο το πρωι ημουν θεριο ανημερο...πιανω το κουπονι και παρατηρω οτι στα παιχνιδα της 16/4/2010...ολους και ολους,... ειχε μονο δυο ασσους με αποδοση στρογγυλη.. 2.οο...εναν ΓΑΛΛΙΚΟ το 108 και ενα Ιρλανδεζικο το 119...ειχα στο τσεπακι την ισοπαλιουλα του 110 με την χαμηλη αποδοση του 2.75 και ειπα να ξεθαψω...... τον παλιο μου εαυτο και να παιξω αυτα τα τρια ματσακια δηλαδη το (108...1..το 110 Χ...το 119...1)λιγα παραπανω χρηματα... απο αυτα που παιζω συνηθως και τα επαιξα 60 ευρω και εγιναν σχετικα ευκολα...... αφου το Χ, δε..... δεν ξεκολλησε απο το μηδεν-μηδεν(ωστε να ειχα το αγχος της ισοφαρισεως της αλλης ομαδος)!!!!.....Πειτε μου ρε κοροιδα τωρα,.... με τα 6ο ευρω που τα στοιχηματισα..ποσα θα μου μετρησει αυριο ο πρακτορας μου?????????....να μου το γραψετε και να το διαβασω....ωστε να καβλωσω!!!!!!!!!!!!!...Αυτος ειναι ο Παιχτουρας....εφαρμοζει ξαφνικες τακτικες και ξαφνικα χτυπηματα......Ο Παιχτουρας ειναι λυκος....και αποτελεσματικος σε οτι στοιχηματιζει....αντε γεια κοροιδα τωρα!!!!