Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ξερω τι ηθελες να μου πεις...οτι ειμαι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ στην μαλακια!!!τιτατομεγιστος εισαι δεν το αμφισβητει κανεις.
Ξερω τι ηθελες να μου πεις...οτι ειμαι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ στην μαλακια!!!τιτατομεγιστος εισαι δεν το αμφισβητει κανεις.
οχι ρε.απλα τιτατομεγιστος.Ξερω τι ηθελες να μου πεις...οτι ειμαι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ στην μαλακια!!!
το στοιχημα που κολαει με το ειμαι κουρασμενος
....Ο ενας και μοναδικος στον κοσμο, εργολαβος κηδειων!!!!!!!!!!
μπα σε καλό σου...
Βατερλω...εχω πιασει μεχρι στιγμης τεσσερα ματσακια στα εξη που εχουν γινει..ειμαι με υπογλωσσιο και κοιταζω τα καροττα αναποδα...ο Ο.Π.Α.Π με γαμησε σημερα...θα ξαναγραψω μολις συνελθω απο το σοκ!!!!!!!!!Χτες η στοιχηματικη αγωνιστικη, λογικα για πολλους παιχτες πρεπει να πηγε ασχημα...περασαν καποια σημεια.... αλλα εντεχνα σπασαν πολλα αλλα....γι αυτο τα παιδακια αυτα δεν θελουν λυπηση και μονο γαμησι.... οπου τα βρισκετε λασκα.Σημερα πιστευω οτι διολου απιθανο τα περισσοτερα να ειναι φυσιολογικα..εξαλλου εχουν αυτοι το περιθωριο να μας γαμησουν τις επομενες μερες, στα κρισιμα παιχνιδια που ερχονται(πιστευω να ξερετε)ποια...αλλα και στο Παγκοσμιο κυπελλο που θα γελασει ο καθε πικραμενος..εκει πιστευω θα στεγνωσουν στην κυριολεξια το κοσμακη!!!!!!....Λοιπον αδελφια και συναγωνιστες παμε... και δυναμικα να το γαμησουμε το παιδακι αυτο, εμεις σημερα...μην ξεχνατε ποτε.. πως αερα θελει η πουτανια και η ψωλη παιχνιδια(μεταφορικα το γραφω..το επεξηγω για τους ηλιθιους)....αρχινω.....επτα οι μερες της εβδομαδος,επτα τα μυστικα(επτασφραγιστο μυστικο)..επτα οι τεχνες..κ.λ.π...οποτε επτα παιχνιδια σας δινω.......167.. 1 ,170.. 1, 174.. 2, 175.. 2, 178..1, 191..1, 203..Χ2.....Καλη επιτυχια σε οσους με ακολουθησουν...και αυριο να γαμαμε, στα στουντιο.. απο τα λεφτα του Ο.Π.Α.Π!!!!!!!! Ο Παιχτουρας δεν ειναι μονοφαης!!!!!!!!
Βατερλω...εχω πιασει μεχρι στιγμης τεσσερα ματσακια στα εξη που εχουν γινει..ειμαι με υπογλωσσιο και κοιταζω τα καροττα αναποδα...ο Ο.Π.Α.Π με γαμησε σημερα...θα ξαναγραψω μολις συνελθω απο το σοκ!!!!!!!!!
Μην τα γράφεις ρε αυτά...έχεις εκτεθεί...
Βατερλω...εχω πιασει μεχρι στιγμης τεσσερα ματσακια στα εξη που εχουν γινει..ειμαι με υπογλωσσιο και κοιταζω τα καροττα αναποδα...ο Ο.Π.Α.Π με γαμησε σημερα...θα ξαναγραψω μολις συνελθω απο το σοκ!!!!!!!!!
Γαματα παιχτουρα στον κουβα και χτες. Αν συνεχιστει η γκαντεμια με βλεπω να το κοβω το στοιχημα και να το γυρναω στη μονοπολη.
Μεγαλώσανε τα φυτά ?????????????????
Για φετος ειναι νωρις ακομα.
Για φετος ειναι νωρις ακομα.
Μην τα αφήσεις απότιστα! ;)
Δεν παει καλα ο κοσμος εδω παθαμε χτες την πανωλεθρια του Δραμαλη...και αυτοι εδω μιλανε,.... αν θα ποτισουν τα αποτιστα φυτα!!!!!!!!!!!!!! ..........Καλημερα φιλοι μου...καινουργια μερα...καινουργια αγαπη.......................το πολυτιμοτερο πραγμα ειναι οτι μας αγαπαει ο Θεουλης!!!!!!!!!
Πλακα εκανα....σημερα πανε οι μαλακες στα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ...και παιζουν για τα 19.000.000 του Τζοκερ....φαντασου φιλε δυστυχια που υπαρχει στο κοσμο!!!!!!!!....εχουν την εντυπωση οτι θα τα μοιρασει τα χρηματα ο Ο.Π.Α.Π!!!!!!!Δεν μας εμεινε και τιποτε αλλο στον προσωρινο ετουτο κοσμο ρε παιχτουρα. Αφου το στοιχημα δεν καθεται το ριξαμε στην κηπουρικη.
Πλακα εκανα....σημερα πανε οι μαλακες στα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ...και παιζουν για τα 19.000.000 του Τζοκερ....φαντασου φιλε δυστυχια που υπαρχει στο κοσμο!!!!!!!!....εχουν την εντυπωση οτι θα τα μοιρασει τα χρηματα ο Ο.Π.Α.Π!!!!!!!
Γαματα παιχτουρα στον κουβα και χτες. Αν συνεχιστει η γκαντεμια με βλεπω να το κοβω το στοιχημα και να το γυρναω στη μονοπολη.
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΑΧΕΙΑ !!!!
απο ΕΜΕΝΑ !!!!!
Υποψηφιος πελατης μου .....