up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δάσκαλε παιχτουρα περιμένουμε τη διάγνωση σου για συμερα
Στρατηγέ μου καλά περνάς!!!Μολις τωρα συνηλθα με το δευτερο συνεχομενο καφε....χτες εκανα την νυχτα μερα!!!!!!!!! ξεκινησα το απαογευματακι με ΡΟΜΙΝΑ στη συνεχεια σε ταβερνα για μπακαλιαρο(κατεβασα δυο κιλα κρασι)..μετα θυμηθηκα οτι γιορταζε μια πρωτη μου ξαδελφη..πηρα μια τουρτα και την επισκεφτηκα(κατεβασα πεντε ουισκι)μολις ζητησα και εκτο μου ειπε να φυγω ...στην συνεχεια πηγα στα εγκαινια μπαρ, φιλου μου και μια μουναρα Ρωσιδα(35χρ)βαλτη απο το μαγαζι μου εκανε προσωπικο στριπτιζ και εγω να κατεβαζω αφθονο ουισκι και να χυνω σαμπανια στην μουναρα της και στις βυζαρες της...αυτη να μου δενει στο κεφαλι μου το στηθοδεσμο της(που καταντησα!! ) και να καταληγουμε με το που εκλεισε το μαγαζι σε πλαινο ξενοδοχειο και να βγαζουμε τα ματια μας!!!!!!!!!!! Παμε τωρα στο σημερα,σε λιγη ωρα να συνελθω πληρως..... θα γραψω... τι θα παιξω σημερα στο Ο.Π.Α.Π.....Μακαρι να το γαμησω το παιδακι αυτο σημερα...το εχω αγαμητο πεντε μερες τωρα(με εχει γαμησει αυτο)!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ομως θα του πεταξω τα ματια εξω και θα βλεπει το κοσμο τρυπιο...τα παιδακια αυτα του στυλ(Ο.Π.Α.Π) το μονο σιγουρο (μαζι με τους βραχιονες... τους πρακτορες) δεν θελουν λυπηση!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Αχιλλεας με την ψυχη του Αιαντα του Τελαμωνιου!!!!!!!!
Λογο οτι εχω ζησει πολυ εντονα(Σε διασκεδαση)....τα τελευταια τεσσερα χρονια κανω επιλεχτικες και αραιες εξοδους...Χτες χωρις να το εχω προμελετησει..ηταν μια απο αυτες!!!!!!!!!!!!Στρατηγέ μου καλά περνάς!!!
Καλο σου μεσημερι, αγαπητε νεαρε μου φιλε!!!!!!!!!
καλο μεσημερι και τα σεβη μου δασκαλεΚαλο σου μεσημερι, αγαπητε νεαρε μου φιλε!!!!!!!!!
Λογο οτι εχω ζησει πολυ εντονα(Σε διασκεδαση)....τα τελευταια τεσσερα χρονια κανω επιλεχτικες και αραιες εξοδους...Χτες χωρις να το εχω προμελετησει..ηταν μια απο αυτες!!!!!!!!!!!!
Δεν ξαναστοιχηματιζω στον Παναθηναικο για φετος!!!!!!! Στα υπολοιπα ειμαι καλα φιλε!!!!!Παιχτούρα-παίχτη μου...καλησπέρα!!!Καλά είσαι φίλε μου????Θέλω να μου δώσεις 1 στάνταρ στο στοίχημα:Θα πάρει ο βάζελος το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο???
Θέλω να ποντάρω 1.000 ευρώ!!!
Δασκαλε εγω θα τη κάνω έτσι στο χαλαρό για συμερα.
Τι λες?
107-1Χ
109-1Χ
121-1Χ
Ρε κουφαλα παιχτουρα εχεις βαλει τους κλωνους σου, να σε λενε δασκαλο...?Καλησπερα δάσκαλε
εχεις κανένα προγνωστικό για σήμερα?
πες αληθεια μια καλη τριαδα να παιξω κι εγω....Παιδια αυτες τις μερες εχω γκινια και λαμβανομενου υποψη οτι εχω το πανω χερι οικονομικα απο χρηματα που εχω παρει προσφατα απο τον σεβαστο Ο.Π.Α.Π....δεν βρισκω το λογο να συνεχιζω καθημερινα να παιζω!!!!!!!Για λιγες μερες θα σταματησω!!!!!!!! Τον εχω στην τσεπη μου τον Ο.Π.Α.Π δεν με εχει αυτος!!!!!!!!!!!!!
...δεν παιζω συνεχεια....γιατι αποκλειεται να κερδιζεις συνεχεια!!!!!!!!πες αληθεια μια καλη τριαδα να παιξω κι εγω....