mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι να σου απαντησω τωρα εισαι λιγοτι είναι όλα αυτά?
άσσος?
βρες και τα νούμερα μην ψάχνουμε.
τι να σου απαντησω τωρα εισαι λιγοτι είναι όλα αυτά?
άσσος?
βρες και τα νούμερα μην ψάχνουμε.
δεν παίζω στοίχημα ρε φίλε.τι να σου απαντησω τωρα εισαι λιγο
Εφοσον εισαι πρωταρης στο στοιχημα καλυτερα να παιξεις με την τυχη την δικη σου!!!!!!!!!!!!δεν παίζω στοίχημα ρε φίλε.
κακό είναι?
πρωτη φορά έπαιξα προχτές με τις προβλέψεις του παίχτουρα και είπα μην έχω την τύχη του πρωτάρη!
μόνο κάνα τζοκεράκι πού και πού.
And now is time to go.....αυριο παλι!!!!!!!!!!!!
Σε ενα φλυτζανι του καφε βαλε καθαρη τσικουδια με μια κουταλια μελι..........θα γινεις περδικι αμεσως...το εχω μαθει στην Κρητη κατω οτον υπηρετησα!!!!!!!!!!!!δασκαλε νιωθω ρακος
κατι ιωση με γυροφερνει :-
Σε ενα φλυτζανι του καφε βαλε καθαρη τσικουδια με μια κουταλια μελι..........θα γινεις περδικι αμεσως...το εχω μαθει στην Κρητη κατω οτον υπηρετησα!!!!!!!!!!!!
δασκαλε νιωθω ρακος
κατι ιωση με γυροφερνει :-
σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και τις συμβοουλες σου συναδαλφεΣυνάδελφε νώντα,πριν καμιά βδομάδα(θυμάμαι πάλι Σάββατο ήταν,καλή ώρα) είχα κι εγώ τα ίδια συμπτώματα(αδυναμία,δεν είχα όρεξη για φαγητό,κλπ).Λοιπόν βγαίνω έξω κι αποφασίζω να πάω κωλόμπαρο ,όπου παραγγέλνω βότκα πορτοκάλι .Ε μετά από 5 βότκες,αν και ζαλίζομαι λιγάκι,δε νιώθω κανένα πρόβλημα σε στομάχι-κεφάλι.Ίσα-ίσα που έχω φτιάξει διάθεση και πάω και κοιμάμαι σαν πουλάκι .Την άλλη μέρα πέρνω ένα φίλο μου γιατρό τηλέφωνο και του περιγράφω την όλη φάση.Του ακούστηκε κάπως,αλλά από την στιγμή που εγώ ήμουν εντάξει,όφειλα να στο προτείνω και 'σενα ..Κέρασα και 3-4 ποτάκια βέβαια,έτσι για να φτιάξει και η ψυχολογία μου!!!
Σε ενα φλυτζανι του καφε βαλε καθαρη τσικουδια με μια κουταλια μελι..........θα γινεις περδικι αμεσως...το εχω μαθει στην Κρητη κατω οτον υπηρετησα!!!!!!!!!!!!
Το ενα που σας εδωσα περασε..διπλη ευκαιρια να το παιζατε ειχε αποδοση 2.05.....περιμενουμε τωρα την Πεμπτη για το αλλο που σας εχω δωσει...αντε γεια τωρα κοροιδα!!!!!!!!!!!Δεν χανει η Ιντερ αυριο......... ουτε ο Παναθηναικος την Πεμπτη!!!!!!!!!
λες να κραατησουμε ως το ημιχρονο το χ με λεοναρντο αριστερα?μπαααααααΗμιχρονο Χ και τελικο ασσσο(1)!!!!!!!!!! Για το παιχνιδι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σημερα στη Γαλλια!!!!!!!! Αντε γεια τωρα!!!!!!
Θα παιξετε μπαλα σημερα....στο δευτερο ημιχρονο σας προδιδουν οι δυναμεις σας.....μην αποκλεισεις και την ισοπαλια!!!!!!!!!λες να κραατησουμε ως το ημιχρονο το χ με λεοναρντο αριστερα?μπααααααα