Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τα πορνιδια με εχουν ρημαξει...νοιωθω πτωμα....θελω βιταμινες.....χαλαλι τους ομως γιατι ειναι υπεροχες και ανεπαναληπτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νωντα..... η ''μητερα'' Τερεζα την φυσαρμονικα την εχει σπουδασει με μεταπτυχιακα......δασκαλε
διαβασα την τελευταια σου κριτικη!
παιχτουρα εργολαβε θελω να σε ρωτησω κατι...Ο Τιτανομεγιστος και τιτανοτεραστιος Ελλην....ο συγχρονος Αχιλλεας... το μεσημερι σημερα μετα απο πεντε καραφακια ουζο...καρφωσε με την πεννα του και χωρις καλυψη, με 18 ευρω ....τρεις ισοπαλιες κολωνα... το 104,114,117 και τωρα που σηκωθηκα και τις κοιταξα, γραψανε και κανει να παρω αυριο 637 ευρω......Ειμαι ο μοναδικος και ανεπαναληπτος, εργολαβος κηδειων στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π?????????...πειτε το να το ακουσω για να καβλωσω!!!!!!! Ο Παιχτουρας σας!!!!!!!!!!
Και να πεθαινω...και να αφηνω την τελευταια μου πνοη....γαμωντας το παιδακι(Ο.Π.Α.Π) αυτο, θα με βαζουν στην κασα....τοσο πολυ το αγαπαωπαιχτουρα εργολαβε θελω να σε ρωτησω κατι...
εχω μια απορια...
αυτο το παιδακι...που ακουσει στο ονομα Ο.Π.Α.Π....ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΣ??????????
προγνωστικα θελεις...η...πως συμπληρωνεται???????????Παιχτουρας θα μου πεις ρε συ ένα δελτίο μία φορά πώς να το παίξω;!
Προγνωστικά,είπαμε ασχετός αλλά όχι τόσο!!!προγνωστικα θελεις...η...πως συμπληρωνεται???????????
Και να πεθαινω...και να αφηνω την τελευταια μου πνοη....γαμωντας το παιδακι(Ο.Π.Α.Π) αυτο, θα με βαζουν στην κασα....τοσο πολυ το αγαπαω
Μακαρι να γινουν αυτα που θα δωσω παρακατω και τα κερδη δεν σου τα τρωει κανεις... ο Ο.Π.Α.Π πληρωνει και εχει μπολικο χρημα...φτανει να γινουν ομως σου τα γραφω... και αν σου γυαλιζουν στο ματι...τιμησετε με ενα ελαχιστο πονταρισμα των 6 ευρω...τρεις ισοπαλιες σου δινω σε διεθνη φιλικα.....134,135,145.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Προγνωστικά,είπαμε ασχετός αλλά όχι τόσο!!!
Με pm μην μου φαν τα κέρδη!!!
ρε μπαγασα, και τα 3 τα επιασες?Μακαρι να γινουν αυτα που θα δωσω παρακατω και τα κερδη δεν σου τα τρωει κανεις... ο Ο.Π.Α.Π πληρωνει και εχει μπολικο χρημα...φτανει να γινουν ομως σου τα γραφω... και αν σου γυαλιζουν στο ματι...τιμησετε με ενα ελαχιστο πονταρισμα των 6 ευρω...τρεις ισοπαλιες σου δινω σε διεθνη φιλικα.....134,135,145.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Μάστορα από χτες όλη η Ελλάδα νοιώθει κουρασμένη. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_012.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_012.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_012.gif[/img[/URL]]
[/quote] Αλλα να το βλεπεις απο κατεβασμα και αλλο να αγορασεις την ταινια.........μιλαμε την βλεπω και την ξαναβλεπω....να μας ζησει η καινουργια Πορνοσταρ...........αντε Φαρμακη και Πετρουλα και εσεις στο δρομο που σας χαραξε η Τζουλια......... για να μας αποτελειωσετε :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:!!!!!!!!!!
Του ειπα του παιδιου να τα παιξει 6 ευρουλακια.....δεν γινεται συνεχεια να ειμαι μεσα....μετα του τονισα οτι τα παιχνιδια ησαν φιλικα........ μεμο μου!!!!!!!ρε μπαγασα, και τα 3 τα επιασες?
δε τον λυπασαι ρε τον παπαζολη πουναι φοιτητακος και δεν εχει λεφτα να χαριζει στον ΟΠΑΠ?
Αλλα να το βλεπεις απο κατεβασμα και αλλο να αγορασεις την ταινια.........
παίχτη σήμερα που έχεις έμπνευση (λόγω τζούλιας) δώσε κάνα προγνωστικό.Του ειπα του παιδιου να τα παιξει 6 ευρουλακια.....δεν γινεται συνεχεια να ειμαι μεσα....μετα του τονισα οτι τα παιχνιδια ησαν φιλικα........ μεμο μου!!!!!!!