Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αν και ειμαι σχετικα νεος (46χρ.) οταν ακουω γαμο τρεχω σαν τον Κεντερη.δηλαδη μετα απο 17 χρονια δεν ξαναπαντρευτηκες?
Αν και ειμαι σχετικα νεος (46χρ.) οταν ακουω γαμο τρεχω σαν τον Κεντερη.δηλαδη μετα απο 17 χρονια δεν ξαναπαντρευτηκες?
Αν και ειμαι σχετικα νεος (46χρ.) οταν ακουω γαμο τρεχω σαν τον Κεντερη.
Φοβαμαι τον εαυτο μου....ξερω οτι δυσκολα θα αλλαξω και θα ειναι κριμα να παρω μια γυναικα στο λαιμο μου.γιατι ?
αφου ουτε ησουν πολυ καιρο παντρεμενος, ουτε πληρωνεις διατροφη.
σαν σχεση ηταν αυτο που ειχες.
ποιος ο λογος να μην αλλαξεις;τα λεφτα σου στα μπουρδελα θα τα χαλας μια ζωη;Φοβαμαι τον εαυτο μου....ξερω οτι δυσκολα θα αλλαξω και θα ειναι κριμα να παρω μια γυναικα στο λαιμο μου.
Φιλε μου, η δυναμη της συνηθειας ειναι η μεγαλυτερη δυναμη στον ανθρωπο.Μετα για να αλλαξει καποιος θα πρεπει να βρει σωστο ανθρωπο,κατι που το εχω σχεδον αποκλεισει στις σημερινες εποχες.(Ολες μα ολες σε βλεπουν για συμφερον....αν θελεις σκεψου και την αποψη αυτη).ποιος ο λογος να μην αλλαξεις;τα λεφτα σου στα μπουρδελα θα τα χαλας μια ζωη;
Φοβαμαι τον εαυτο μου....ξερω οτι δυσκολα θα αλλαξω και θα ειναι κριμα να παρω μια γυναικα στο λαιμο μου.
Σε ευχαριστω καλε μου φιλε και οπαδε της ιδιας ποδοσφαιρικης ομαδος με εμενα.Πιστευω αν ειναι θα ελθει μονη της..ειναι τυχερα αυτα.....δεν με αγχωνει παντως το θεμα αυτο και γενικα κανενα αλλο θεμα.paixtoyra βρες μια γυναικα. να γαμας μπορεις να συνεχισεις.
το θεμα ειναι να μην εισαι μονος σου στα γεραματα.να χεις μια παρεα χωρις ναναι πουτανες.
τοσα κοριτσια υπαρχουν.και γυναικες 40 ρες
Τελικα βλεπω οτι γινονται διαφορα μαγικα εδω μεσα.Δεν εχει κανεις την τολμη και αρετη να μου πει πως εξαφανιστηκε το θρεντ του συναδελφου(μελους)?????????????Απο καθαρη περιεργεια ρωτω,για να δω αν πρεπει να δωσω βαση σε καποια μηνυματα που μου στελνουν μελη, οτι εδω μεσα παιζονται διαφορα συμφεροντα.Ειναι τελικα αληθεια???????? Και τι συμφεροντα ειναι αυτα??????????? Ξερει κανεις να με ενημερωσει?????????????????Καποιο θρεντ,που μιλουσαμε και παρακολουθουσαν τριαντα μελη.....εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!!!!! Μετα λυπης μου, διαπιστωνω κλικες εδω μεσα και αρχιναω να προβληματιζομαι...........
Πιστευω οι υπευθυνοι του site να μην σβησουν και το δικο μου θρεντ λογω οτι κανω αυτες τις αθωες ερωτησεις?????????????????????Τελικα βλεπω οτι γινονται διαφορα μαγικα εδω μεσα.Δεν εχει κανεις την τολμη και αρετη να μου πει πως εξαφανιστηκε το θρεντ του συναδελφου(μελους)?????????????Απο καθαρη περιεργεια ρωτω,για να δω αν πρεπει να δωσω βαση σε καποια μηνυματα που μου στελνουν μελη, οτι εδω μεσα παιζονται διαφορα συμφεροντα.Ειναι τελικα αληθεια???????? Και τι συμφεροντα ειναι αυτα??????????? Ξερει κανεις να με ενημερωσει?????????????????
Καλη σας συνεχεια....δεν μου δωσατε σημερα τις πολυτιμες συμβουλες σας,για να μην νοιωθω κουρασμενος..με αφησατε να κινδυνευω στο λακκο με τα κωλοδακτυλα....Μετα φιλοι και φιλες σου λενε.Παιδια εχω φαει μπολικο μελι σημερα...για να δω αυριο θα ειμαι ξεκουραστος?????????????????
Καποιο θρεντ,που μιλουσαμε και παρακολουθουσαν τριαντα μελη.....εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!!!!! Μετα λυπης μου, διαπιστωνω κλικες εδω μεσα και αρχιναω να προβληματιζομαι...........
Τελικα βλεπω οτι γινονται διαφορα μαγικα εδω μεσα.Δεν εχει κανεις την τολμη και αρετη να μου πει πως εξαφανιστηκε το θρεντ του συναδελφου(μελους)?????????????Απο καθαρη περιεργεια ρωτω,για να δω αν πρεπει να δωσω βαση σε καποια μηνυματα που μου στελνουν μελη, οτι εδω μεσα παιζονται διαφορα συμφεροντα.Ειναι τελικα αληθεια???????? Και τι συμφεροντα ειναι αυτα??????????? Ξερει κανεις να με ενημερωσει?????????????????
Πιστευω οι υπευθυνοι του site να μην σβησουν και το δικο μου θρεντ λογω οτι κανω αυτες τις αθωες ερωτησεις?????????????????????
λογικα πρεπει πλεον να ενεργεισαι και τακτικα με τοσο μελι...Παιδια εχω φαει μπολικο μελι σημερα...για να δω αυριο θα ειμαι ξεκουραστος?????????????????
[glow=red,2,300]"από πού κλάνει το μπαρμπούνι"[/glow]
όχι ρε πούστη!το σβήσανε?Καποιο θρεντ,που μιλουσαμε και παρακολουθουσαν τριαντα μελη.....εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!!!!! Μετα λυπης μου, διαπιστωνω κλικες εδω μεσα και αρχιναω να προβληματιζομαι...........
δεν ειχε τηλεθεαση και το κοψαν...αλλη φορα να βριζεστε καλυτερα....όχι ρε πούστη!το σβήσανε?![]()
παίχτουρα πάω και γω για μελι...ακολουθώ το πρόγραμμα σουΠαιδια εχω φαει μπολικο μελι σημερα...για να δω αυριο θα ειμαι ξεκουραστος?????????????????
και συ δυσκοιλιος;παίχτουρα πάω και γω για μελι...ακολουθώ το πρόγραμμα σου
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙκαι συ δυσκοιλιος;![]()
![]()
![]()