Καλημερα φιλε!Και να εκανες διπλαρωμα με π.μ δεν ειναι κακο ρε...μην αρπαζεσαι!!!...Δεν το πιστευω ομως οτι εκανες κατι τετοιο, αν με ρωτησεις την γνωμη μου!!!!
Kαλημερα φιλαρακι μου ...
Δεν αρπαζομαι φιλε μου, αλλα το θεωρω πολυ μειωτικο απο μερους μου, να διπλαρωσω μια κοπελα με πμ, με πονηρο σκοπο..... (πιθανον να ειναι λαθος αντιλληψη αυτο αλλα ετσι το βλεπω εγω και ειδικα απο εδω μεσα)
Οτι πμ κι αν εχω στειλει σε κοπελα ειναι μονο φιλικο και συμβουλευτικου χαρακτηρα, κατι που αποφευγω πλεον για ευνοητους λογους .....
Αν υπαρχει κοπελα που δεχτηκε πονηρο πμ απο μενα, με οποιοδηποτε απο τα δηλωθεντα νικ μου ας το παρουσιασει, πανε και 4-5 μηνες που τα εχω χαρισει δεξια κι αριστερα ολα (διαγραφωντας φυσικα ολα τα πμ), κρατωντας μονο δυο κλωνους που δεν χρησιμοποιουνται πλεον, οι οποιοι χρησιμοποιηθηκαν μονο 2 φορες για προσωπικο θεμα.... ο ενας περισσυ και ο αλλος πριν 3 ετη και εχω ξεχασει και τους κωδικους ....
Τα δηλωμενα νικ κλωνοι μου ηταν οι εξης και τα αναφερω για τελευταια φορα γιατι βαρεθηκα να απολογουμαι για αυτη την μαλακια πλεον...
Δημητρηςς
Jim the greek
Knight Rider
Polygamikoulas
Panasximos
Playboy$
Nwntοmama (για χαβαλε στον νωντα)
Και ο ΠΟΥΛΟΣ κοινο νικ για πολυ ελαχιστα με τον αβραμακο ο οποιος αναθεμα αν χρησιμοποιηθηκε κιολας (για το τσατ ηταν αυτος)
Αυτα ..... και θεωρω οτι παρασχοληθηκα !!!!!