treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Υποκριτης ? Αποδειξε το αυτο αν μπορεις
Αντιπροσωπος ? Σε τι ? Δεν καταλαβαινω τι λες......
σε αμαξια εννοει
αν πηρες αντιπροσωπεια της φολκσβαγκεν
Υποκριτης ? Αποδειξε το αυτο αν μπορεις
Αντιπροσωπος ? Σε τι ? Δεν καταλαβαινω τι λες......
Καλα ξηγηθηκες....αυτα μενουν για να θυμομαστε φιλε μου!Παιχτουρα εγω να δεις πως νιωθω. Μια βδομαδα απο χωριο σε χωριο και καθε βραδι δουλεια μεχρι το πρωι. Εκλεισα 37 ωρες χωρις υπνο, με πιωματα και μουσικη. Αλλα αξιζε τον κοπο.
Ο αχαχουχας ειναι δυναμη.....που να δειτε το μωρο που εχει αυτη την εποχη!!!...Υ.Γ(Σορρυ Μητσο που το αποκαλυπτω,αλλα δεν θα προχωρησω σε λεπτομερειες)!!!αχαχουχα σ εχω ικανο να πηγαινες σε ταξιδιωτικα γραφεια, να στηνωσουν μπροστα στις γιγαντοαφισες με τις παραλιες, να σε τραβαγες φωτο με το ipad 5 και μετα να ποσταριζες στο φεητςποκ oτι εισαι εκει για μπανιο
εισαι εσυ ενας....
Καλα ξηγηθηκες....αυτα μενουν για να θυμομαστε φιλε μου!
Ο αχαχουχας ειναι δυναμη.....που να δειτε το μωρο που εχει αυτη την εποχη!!!...Υ.Γ(Σορρυ Μητσο που το αποκαλυπτω,αλλα δεν θα προχωρησω σε λεπτομερειες)!!!
Αντι να πατε με τα νερα του να σας γνωρισει καμμια φιλη της.....εσεις του την μπαινετε!!!!...Εχει κανει κονε ο Αχαχουχας εδω και μερικες ημερες και περνα καλα.....αυτο σας γραφω μονο!!!
Ο αχαχουχας ειναι δυναμη.....που να δειτε το μωρο που εχει αυτη την εποχη!!!...Υ.Γ(Σορρυ Μητσο που το αποκαλυπτω,αλλα δεν θα προχωρησω σε λεπτομερειες)!!!
φίλοι αρχιδια! !!!!!!Δεν λεει ρε μαγκες που του την μπαινετε......πιστεψτε με, δεν λεει και ειδικα καποιοι απο σας που εισαστε και δηθεν φιλοι του!!!!
Προχτες φιλε, ειχα παει στην θαλασσα για μπανακι!!..Μπηκα μεσα αλλα μεχρι τα γονατα!!..Με βλεπει ενας και με ρωτα....Γιατι δεν μπαινεις πιο μεσα..δεν ξερεις να κολυμπας;;;....Και του απαντω.....Για να μην σβηστουν αυτους που εχω γραμμενους στα @@ μου!!...Μεγα το μηνυμα που σου κανω δωρο....αν το πιασεις θα ζεις πιο ομορφα!φίλοι αρχιδια! !!!!!!
Αν είναι έτσι οι φίλοι οι εχθροί δεν χρειάζονται.
Ιιιιιισα ρε γυφτο που θα μιλησεις για φιλια.φίλοι αρχιδια! !!!!!!
Αν είναι έτσι οι φίλοι οι εχθροί δεν χρειάζονται.
Ελα καλη μου φιλη....τι επιθυμεις να διορθωσω;;;Ας διορθωσει τον τιτλο καποιος... Τοσες σελιδες και ακομα το νΟΙωθω παραμενει;
Ελα καλη μου φιλη....τι επιθυμεις να διορθωσω;;;