You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νοίκιασα διαμέρισμα σε στριπτιτζούδες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα epicouros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Για να σου δώσουμε υπεύθυνη απάντηση, πρέπει να μελετήσουμε επιτόπου το πρόβλημα. Για δώσε διεύθυνση...
Επισκέπτης
βαλε κρυφες καμερες και παιρναι ματι ολη μερα.......
υ.γ προσεχε μην τυφλωθεις απο αυνανισμο
υ.γ προσεχε μην τυφλωθεις απο αυνανισμο
Διεύθυνση και τηλέφωνο τώρα Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μια και τα πολλά τα κάνουν στον χόρο εργασίας.Γενικά οι στριπτιτζούδες όταν είναι σπίτι είναι για να χαλαρώσουν αλλά για τι εθνικότητες μιλάμε;Γιατί παίζει και ΠΟΛΥ σημασία στο πώς συμπεριφέρονται...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
Να τσεκαρεις καθε μηνα το καταλογο του σαιτ μηπως δεις καμια γνωστη εισοδο
Επισης οταν πας για εισπραξη να αναβεις τα φωτα τις εισοδου μηπως εχουν κιτρινισει οι λαμπες ;)
ΥΓ, Πλακα κάνω δες και ενα επισοδιο απο την 10η εντολή με εναν τυπο που νοικιασε διαμερισμα σε χορευτρια!!!
Επισης οταν πας για εισπραξη να αναβεις τα φωτα τις εισοδου μηπως εχουν κιτρινισει οι λαμπες ;)
ΥΓ, Πλακα κάνω δες και ενα επισοδιο απο την 10η εντολή με εναν τυπο που νοικιασε διαμερισμα σε χορευτρια!!!
Αυτό που φοβάμαι είναι μην αρχίσουν τα.. όργια και όχι τίποτα άλλο αλλά μένω από πάνω, δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω νοίκια σε είδος γιατί το σπίτι δεν είναι δικό μου απλώς εγώ έχω αναλάβει να το νοικιάζω, εθνικότητες δεν ξέρω το μόνο που ξέρω είναι ότι κάθε 2-3 μήνες θα αλλάζουν όπως μου είπε αυτός που το νοίκιασε και από τις ενδείξεις που έχω θα δουλεύουν σε μαγαζί της παραλιακής.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Το είχ
Το είχα ξανα-αναφέρει στο παλιό φόρουμ αλλά θα το ξαναπώ.
'Εμενα στην ίδια πολυκατοικία με μια στριπτηζού πριν 4-5 χρόνια. Το είχε πάντα καθαρό, βέβαια έφερνε καναν πελάτη το βράδι μετά το σχόλασμα, γενικά είχε πολλά τηλεφωνήματα, αρκετοί άντρες μπαινοέβγαιναν (όλοι φραγκάτοι με κάτι αμαξάρες) αλλά μπούληδες.
Τα είχα φτιάξει μαζί της κανα μηνα, αλλά μετά αν και τα χαλάσαμε γαμιόμασταν αραιά και που. Μου είχε γνωρίσει μια Ουκρανέζα φίλη της, κι αυτή είχε νοικιάσει λίγο πιο πέρα σπίτι, γενικά μερικές φορές αργούσαν το νοίκι κανα 10ήμερο, αλλά όλα οκ.
ΥΓ. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γαμας καλά μουνιά καθώς όπως λες θα αλλάζουν οι κοπέλες. Σκέψου όμως πως όπως κατάλαβα είναι οργανωμένο κύκλωμα, και αν γίνει κανα ντου θα τραβάνε και σένα που το εκμεταλεύεσαι αλλά και τον ιδιοκτήτη. Και αντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.
Παιδιά νοίκιασα ένα διαμέρισμα που έχω για να μείνουν 3 γυναίκες , εκ των υστέρων κατάλαβα ότι κατά 90% αυτές θα είναι στριπτιτζουδες! Λέτε να έχω φασαρίες με δαυτες;
Κάθε γνώμη σεβαστή.
Το είχα ξανα-αναφέρει στο παλιό φόρουμ αλλά θα το ξαναπώ.
'Εμενα στην ίδια πολυκατοικία με μια στριπτηζού πριν 4-5 χρόνια. Το είχε πάντα καθαρό, βέβαια έφερνε καναν πελάτη το βράδι μετά το σχόλασμα, γενικά είχε πολλά τηλεφωνήματα, αρκετοί άντρες μπαινοέβγαιναν (όλοι φραγκάτοι με κάτι αμαξάρες) αλλά μπούληδες.
Τα είχα φτιάξει μαζί της κανα μηνα, αλλά μετά αν και τα χαλάσαμε γαμιόμασταν αραιά και που. Μου είχε γνωρίσει μια Ουκρανέζα φίλη της, κι αυτή είχε νοικιάσει λίγο πιο πέρα σπίτι, γενικά μερικές φορές αργούσαν το νοίκι κανα 10ήμερο, αλλά όλα οκ.
ΥΓ. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γαμας καλά μουνιά καθώς όπως λες θα αλλάζουν οι κοπέλες. Σκέψου όμως πως όπως κατάλαβα είναι οργανωμένο κύκλωμα, και αν γίνει κανα ντου θα τραβάνε και σένα που το εκμεταλεύεσαι αλλά και τον ιδιοκτήτη. Και αντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.
Εγώ λέω να συστήσουμε μια τριμελή επιτροπή με πεντ-έξι άτομα και να μεταβεί επιτόπου προκειμένου να μελετήσει ενδελεχώς το ζήτημα.
Αθάνατος Βαμβακούλας
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Σωστός ο δικός σου.Εγω είχα μια φίλη στριπτιζου(τωρα το ποσο φιλοι είμασταν αφήστετο)Λεγόταν Νικολ απο το athens queens στο χαιδαρι.Μου έλεγε ότι βγάζει 2000-2500 ευρω το μήνα.Είχα πάει σπίτι της πολυ καθαρό φοβερο σπίτι και ήσυχο σπάνια φερνουν αντρες στο σπίτι τους για να μην διμιουργούν προβλήματα γενικα και το νοικι στην ωρα του.Αυτες δεν θέλουν να δημιουργουν προβλήματα και γενικα οποιοδήποτε θέμα.Οπότε μην ανησυχεις άδικα.Χαλάρωσε και δες την συνέχεια.
Βασικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά να σε ενδιαφέρει να σου δίνουν τα ενοίκια...Δεν ξέρω ποιος τα πληρώνει...αυτές ¨η ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου;Να είσαι χαλαρός με αυτές και διακριτικός...Αν αρχίσουν να φέρνουν κόσμο στο σπίτι μπορεί οι γείτονες να ενοχληθούν και να φωνάξουν καμια αστυνομια γιατι δεν 8α χαρουν να βλεπουν άντρες να μπαινουν σε ενα διαμερισμα στην ησυχη πολυκατοικια τους!!!
Επισκέπτης
όταν πας για το ενοίκιο βάλε κάνα τσίγκινο σώβρακο μην έχει σκάσει μύτη ο νταβάς με κανέναν αράπη.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Για έχε το νου σου μην το πηγαίνουν για στουντιάκι, κάτω από τη μύτη σου.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Καλη φαση να εχεις διαμερισμα με ενοικιο σε στριπτιζουδες-Ενας φιλος πριν 4 χρονια ειχε πηδηξει 2 μαζι κατα τη διαρκεια μετακομισης του απο το σπιτι αφηνοντας το σε 2 στριπτιζουδες-Οχι λιγουριες-Οχι σκουπιδια και πλαστικα-Η τυχη μπορει να ερθει αν την προκαλεσεις-
Αν το ειχε νοικιασει μια μονη της ή με καμια φιλη της που εργαζονται μονιμα στην Ελλαδα , θα σου ελεγα ολα οκ. Αλλα απο την στιγμη που ειναι κυκλωμα και καθε 3μηνες θα φερνουν καινουριες πιστευω οτι μπλεκεις σε περιεργες καταστασεις...
dimitrisathina
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ θα σου έλεγα να είσαι πολύ διακριτικός και να μην πολυ κολλάς αν δεις ότι δε σε παίρνει....
δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά είχα γνωρίσει στην αγγλία έναν τύπο που "πρόσεχε" κοπέλες από στριπτιζάδικο...
ήταν 120 κιλά όλα μύες.... βασικά ήταν 140 κιλά γιατί κουβάλαγε 2-3 ούζι και 5-6 χειροβομβίδες πάντα μαζί του !!!!
δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά είχα γνωρίσει στην αγγλία έναν τύπο που "πρόσεχε" κοπέλες από στριπτιζάδικο...
ήταν 120 κιλά όλα μύες.... βασικά ήταν 140 κιλά γιατί κουβάλαγε 2-3 ούζι και 5-6 χειροβομβίδες πάντα μαζί του !!!!