kleftomounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι εχεις δικιο, εχω και εγω εναν τετοιο γνωστο που του αρεσει να παιρνει ματι τη γυναικα του με 4-5 αντρες.
τύπε μήπως λες τον πανοφάνη;
ναι εχεις δικιο, εχω και εγω εναν τετοιο γνωστο που του αρεσει να παιρνει ματι τη γυναικα του με 4-5 αντρες.
Επίσκεψη Σάββατο κατά τις 3+ στο μαγαζί. Αρκετός κόσμος, σχετικά μεγάλες ηλικίες, ωραίες γυναίκες. Η μουσική λίγο ό,τι να ναι, εμείς ήπιαμε τη μπυρίτσα μας και εισχωρήσαμε στα ενδώτερα του μαγαζιού, το κελί λέει πολλά, συστήνεται ανεπιφύλακτα. Κάναμε ό,τι κάναμε, παίξαμε λίγο και με ένα άλλο ζευγάρι, δεν μας άρεσαν πολύ, αλλά έπαιξαν ωραία. Έχει μια cultila το μαγαζί, κρατιέται.
Παιδιά καλησπέρα,
Αν και καινούριο μέλος στο site, πηγαίνω στο Nirvana 7χρόνια και ο κόσμος είναι πιο απελευθερωμένος απ' οτι παλαιότερα.... Είναι μακράν το καλύτερο μαγαζί στο χώρο του swinging. To bikini δεν δουλεύει πια πάνω αλλά έχει φτιάξει καινούρια δωμάτια κάτω και είναι πιο προσβάσιμα στο να πίνεις το ποτό σου στο bar και δίπλα στο δωμάτιo να πηδάς
πηγα το σαββατο. πιο χαλια πεθαινεις ...
απο τοτε που εκλεισε το πανω ο κοσμος ειναι πολυ λιγος και χαμηλης ποιοτητας και δεν γινεται τιποτα απο φασεις....βαρεμαρα κανονικα.....πανε οι καλες εποχες. οσοι προλαβαμε το πανω ζουμε με τις αναμνησεις....
Ετσι και αλλιως σε λιγο καιρο θα κλεισει λογω καλοκαιριου αν δεν κανω λαθος
και επι της ουσιας τι γινοταν δηλ?Πολύ δυνατό χτες το Νιρβάνα. Πολύ καλός κόσμος, αρκετοί νέοι στο χώρο και νέοι στην ηλικία. Πλεον που δεν εχει μπικινι δεν ξερω ποιος παιζει και αν παιζει, αλλα το μαγαζι ειχε κοσμο και πολυ ωραιο κοσμο μαλιστα
τρεχα γυρευε..και στο σουινγκ με ορους χαζο-ελληνιδας θα παιχτουμε?με το καιρο οι περισσοτεροι γνωριστηκαν και κανουν παιχνιδι εκτος οπως εκαναν και παλιοτερα αν καποιο ζευγαρι οντως ομως θελει κανει φαση μπορει την κανει και σιγα σιγα γνωριστει και με αλλα ζευγαρια.
και επι της ουσιας τι γινοταν δηλ?
Πολύ δυνατό χτες το Νιρβάνα. Πολύ καλός κόσμος, αρκετοί νέοι στο χώρο και νέοι στην ηλικία. Πλεον που δεν εχει μπικινι δεν ξερω ποιος παιζει και αν παιζει, αλλα το μαγαζι ειχε κοσμο και πολυ ωραιο κοσμο μαλιστα