Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
εκλεισε και το μπικινι, αμα δεν αλλαξει τακτικη θα χασει πολυ κοσμο. ηδη το 2+2 και το swingclub4 κανουν τη διαφορα.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εκλεισε και το μπικινι, αμα δεν αλλαξει τακτικη θα χασει πολυ κοσμο. ηδη το 2+2 και το swingclub4 κανουν τη διαφορα.

Τι εννοεις εκλεισε το μπικινι ; δεν υπαρχει πλεον ο πανω χωρος ; δεν γινεται παιχνιδι ;

το swingclub4 το εχω ακουσει αλλα δεν εχω παει ακομα, εκει ειναι φαση μπικινι ή κλειστα δωματια που κανονιζεις κατω με αλλο ζευγαρι και ανεβαινεις ;

για το 2χ2 δεν εχω ιδεα πρωτη φορα το ακουω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885

Φίλε έχεις πάει στο swing4 γιατί εγώ το έψαχνα την περασμένη Παρασκευή αλλά τίποτα :uglystupid: :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε έχεις πάει στο swing4 γιατί εγώ το έψαχνα την περασμένη Παρασκευή αλλά τίποτα :uglystupid: :think:
α ρε κωστάκη...από κει που έκανες ρομαντικά γλωσσόφιλα και 69 με την τερέζα κατάντησες ηδονοβλεψίας σε καμένα μαγαζιά :grin:

ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!!! :s&m_3:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
α ρε κωστάκη...από κει που έκανες ρομαντικά γλωσσόφιλα και 69 με την τερέζα κατάντησες ηδονοβλεψίας σε καμένα μαγαζιά :grin:

ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!!! :s&m_3:

Άλλη φάση το ένα άλλη το άλλο :rockon: :rockon: ;) ;).Και γιατί καμένα μαγαζιά ρε λαστ,έχεις πάει και δεν σ 'άρεσε :idiot: :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
σ'έχουμε αναγκη πόρνε μου!που είσαι :'( :'( :grouphug:

Τώρα πλέον μόνο σ'αυτό που γράφει το προφίλ μου :sunglasses: ;) :rockon:.Νιώθω ότι είναι το μόνο που έχω ανάγκη :rockon: :rockon:.Εύχομαι καλά  :knockinb: :zfuck: :fuck1: σε σένα και σ'όλη την πορνοπαρέα

zorz21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα πλέον μόνο σ'αυτό που γράφει το προφίλ μου :sunglasses: ;) :rockon:.Νιώθω ότι είναι το μόνο που έχω ανάγκη :rockon: :rockon:.Εύχομαι καλά  :knockinb: :zfuck: :fuck1: σε σένα και σ'όλη την πορνοπαρέα

Kostas Σουπερ πληροφοριοδοτης!!! ευχαριστω και θα σε ενημερωσω συντομα για το 2+2.
Επειδη εδω ειναι ομως για το Νιρβανα, αληθεια εκλεισε τελειως το μπικινι?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Kostas Σουπερ πληροφοριοδοτης!!! ευχαριστω και θα σε ενημερωσω συντομα για το 2+2.

Φίλε zorz21 εύχομαι να εκπληρώσει τις προσδοκίες σου το 2+2 :grin: :grin:,όσο για το Νιρβάνα εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι από την βραδιά του μασκέ πάρτι(Σαββατόβραδο ήταν) δεν άνοιξε :o :rolleyes: :headbang: :headbang: μιας και λειτουργούσε ένας μικρός χώρος δίπλα στις τουαλέτες.Δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνιμο ή προσωρινό  :think: :think:πάντως εμένα και αρκετούς άλλους εκείνο το βράδι μας ξενέρωσε πολύ  :jerking: :jerking:

Deus46

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, μια ερωτηση, εχω μια καραπουταναρα γνωστη που της αρεσουν οι παρτουζες... μιλαμε οτι γουσταρει να την γαμανε 6-7 αντρες, ακομα και bukkake party θελει να κανει.. σε ποιο μαγαζι να τη παω για να εκπληρωσει το ονειρο της? και με την ευκαιρια να εκμεταλευτω κ εγω την καταστση να γαμησω κανα γκομενακι αλλο? Η τυπισσα ειναι καλη, μεγαλο βυζι, λιγο κοντη, αρκετα χουφτωματα, αλλα τετλεια παρτουζιαρα!!!!
Δεν λεει ομως να τη ν βαλω να πληρωσει 20-30 ευρω για να τη  γαμησουν ,δεν ειναι και μαλακω... το λεω αυτο γιατι ειδα εδω για τιμες ειδοδου περιεργες.. και ουτε ειμαι διατεθειμενος να τα βαλω εγω... αλλα τεσπα, ποια ειναι η γνωμη σας?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Παιδες, μια ερωτηση, εχω μια καραπουταναρα γνωστη που της αρεσουν οι παρτουζες... μιλαμε οτι γουσταρει να την γαμανε 6-7 αντρες, ακομα και bukkake party θελει να κανει.. σε ποιο μαγαζι να τη παω για να εκπληρωσει το ονειρο της? και με την ευκαιρια να εκμεταλευτω κ εγω την καταστση να γαμησω κανα γκομενακι αλλο? Η τυπισσα ειναι καλη, μεγαλο βυζι, λιγο κοντη, αρκετα χουφτωματα, αλλα τετλεια παρτουζιαρα!!!!
Δεν λεει ομως να τη ν βαλω να πληρωσει 20-30 ευρω για να τη  γαμησουν ,δεν ειναι και μαλακω... το λεω αυτο γιατι ειδα εδω για τιμες ειδοδου περιεργες.. και ουτε ειμαι διατεθειμενος να τα βαλω εγω... αλλα τεσπα, ποια ειναι η γνωμη σας?

Φίλε Παντελή σου προτείνω να διαβάσεις τις κριτικές για το Νιρβάνα και το 2+2 και μετά το αποφασίζεις :rockon: :rockon: ;) ;).Οι τιμές πάνω κάτω είναι οι ίδιες,χαλαρά θα σου φύγει ένα 40αρι στα ποτά.Κι αφού λες ότι γουστάρει χοντρή παρτούζα σίγουρα να πας Παρασκευή ή Σάββατο να το ευχαριστηθείτε  :pipa1: :zfuck: :fuck1: :2on1:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6

ναι εκλεισε και εκανε χωρο πισω κοντα στις τουαλετες για παιχνιδι

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
κάτι τέτοιο μου θυμίζει η φάση όλη...  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1604781_10201682141235448_129055971_n.jpg
    1604781_10201682141235448_129055971_n.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 37

ntipap

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
μπορεί κάποιος να μου πει ποιο ειναι πιο καλό? το νιρβάνα η το καζαμπλάνγκα? εκτός και αν παίζει καλέ φαση στο hotel

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
μπορεί κάποιος να μου πει ποιο ειναι πιο καλό? το νιρβάνα η το καζαμπλάνγκα? εκτός και αν παίζει καλέ φαση στο hotel

προσωπικα 2+2 (πρωην καζαμπλανκα) αλλα και το hotel καλο, κάνει ξανα παρτυ με εσωρουχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom