tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν ξέρω , δεν ρωτώ . Εσένανε :o
Τη γυναίκα σου την πήδηξε ποτέ φίλος σου;
Τη γυναίκα σου την πήδηξε ποτέ φίλος σου;
εκλεισε και το μπικινι, αμα δεν αλλαξει τακτικη θα χασει πολυ κοσμο. ηδη το 2+2 και το swingclub4 κανουν τη διαφορα.
εκλεισε και το μπικινι, αμα δεν αλλαξει τακτικη θα χασει πολυ κοσμο. ηδη το 2+2 και το swingclub4 κανουν τη διαφορα.
α ρε κωστάκη...από κει που έκανες ρομαντικά γλωσσόφιλα και 69 με την τερέζα κατάντησες ηδονοβλεψίας σε καμένα μαγαζιάΦίλε έχεις πάει στο swing4 γιατί εγώ το έψαχνα την περασμένη Παρασκευή αλλά τίποτα
α ρε κωστάκη...από κει που έκανες ρομαντικά γλωσσόφιλα και 69 με την τερέζα κατάντησες ηδονοβλεψίας σε καμένα μαγαζιά
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!!!
σ'έχουμε αναγκη πόρνε μου!που είσαι :'( :'(Άλλη φάση το ένα άλλη το άλλο ;) ;).Και γιατί καμένα μαγαζιά ρε λαστ,έχεις πάει και δεν σ 'άρεσε
σ'έχουμε αναγκη πόρνε μου!που είσαι :'( :'(
Τώρα πλέον μόνο σ'αυτό που γράφει το προφίλ μου ;) .Νιώθω ότι είναι το μόνο που έχω ανάγκη .Εύχομαι καλά σε σένα και σ'όλη την πορνοπαρέα
Kostas Σουπερ πληροφοριοδοτης!!! ευχαριστω και θα σε ενημερωσω συντομα για το 2+2.
Επειδη εδω ειναι ομως για το Νιρβανα, αληθεια εκλεισε τελειως το μπικινι?
Παιδες, μια ερωτηση, εχω μια καραπουταναρα γνωστη που της αρεσουν οι παρτουζες... μιλαμε οτι γουσταρει να την γαμανε 6-7 αντρες, ακομα και bukkake party θελει να κανει.. σε ποιο μαγαζι να τη παω για να εκπληρωσει το ονειρο της? και με την ευκαιρια να εκμεταλευτω κ εγω την καταστση να γαμησω κανα γκομενακι αλλο? Η τυπισσα ειναι καλη, μεγαλο βυζι, λιγο κοντη, αρκετα χουφτωματα, αλλα τετλεια παρτουζιαρα!!!!
Δεν λεει ομως να τη ν βαλω να πληρωσει 20-30 ευρω για να τη γαμησουν ,δεν ειναι και μαλακω... το λεω αυτο γιατι ειδα εδω για τιμες ειδοδου περιεργες.. και ουτε ειμαι διατεθειμενος να τα βαλω εγω... αλλα τεσπα, ποια ειναι η γνωμη σας?
Φίλε έχεις πάει στο swing4 γιατί εγώ το έψαχνα την περασμένη Παρασκευή αλλά τίποτα
Kostas Σουπερ πληροφοριοδοτης!!! ευχαριστω και θα σε ενημερωσω συντομα για το 2+2.
Επειδη εδω ειναι ομως για το Νιρβανα, αληθεια εκλεισε τελειως το μπικινι?
ναι εκλεισε και εκανε χωρο πισω κοντα στις τουαλετες για παιχνιδι
Και απο μπροστά καλή είναι. Νομίζω ότι θα περάσει καλά στο Nirvana
μπορεί κάποιος να μου πει ποιο ειναι πιο καλό? το νιρβάνα η το καζαμπλάνγκα? εκτός και αν παίζει καλέ φαση στο hotel