guru
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
μουφα εντελως πλεοννιρβανα χωρις μπικινι = μουφα
παμε 3 φορες συνεχομενα με τη γυναικα μου και ουτε τα καθιερωμενα τσιμπουκακια για ζεσταμα δεν παιζουν πια
μουφα εντελως πλεοννιρβανα χωρις μπικινι = μουφα
Επισκεψη Σαββατο στο Νιρβανα,λιγος κοσμος,μεγαλες ηλικιες,εμφανισιακα κατω του μετριου,στο κελι τιποτα το ιδιετερο,τουλαχιστον την ωρα που πηγα.
Μονο η μεγαλη παρεα με τους γνωστους στο κεντρο του μαγαζιου,μαζι οπως παντα και η ξανθια μουναρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ/ΙΛΟΝΑ/ΕΥΤΕΡΠΗ javascript:void(0);
Καλημερα.
ναι οντος η γνωστη παρεα με την ξανθια πουτανιαρα ειναι παντα εκει....καλα αυτοι δεν πανε πουθενα αλλου...παντα εκει τους βλεπω. μπας και περνουν ποσοστα απο το μαγαζι!!! τι να πω !!!
περασε στην ιστορια και αυτο το μαγαζι. παμε για αλλα...
ναι οντος η γνωστη παρεα με την ξανθια πουτανιαρα ειναι παντα εκει....καλα αυτοι δεν πανε πουθενα αλλου...παντα εκει τους βλεπω. μπας και περνουν ποσοστα απο το μαγαζι!!! τι να πω !!!
περασε στην ιστορια και αυτο το μαγαζι. παμε για αλλα...αλλωστε τωρα καλοκαιρι δεν θα παμε και να κλειστουμε εκει μεσα
μαλλον εχεις καποια σχεση με την παρεα εσυ.....
Θα ηταν 2:15 με 3:30 Στο τελος ειδα να μπαινει ενα καλο νεαρο ζευγαρι απο την γνωστη παρεα (η μικρη παλυ καλη)Δεν τσεκαρα και συνεχεια....οτι ειδα λεωΤι ώρα περίπου πήγες φίλε;
Φίλοι, νομίζω πως οι χαρακτηρισμοί θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται - και για εμάς ως κοινότητα, για να έχει αξία το φόρουμ - και για τον κόσμο που συχνάζει σε αυτά τα μαγαζιά. Η συγκεκριμένη τουλάχιστον δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, αν εξαιρέσει κανείς τον τρόπο που ντύνεται, που στο κάτω κάτω είναι και πολύ σέξυ. Είναι λίγο άσχημο να χαρακτηρίζεις έτσι μια κοπέλα φίλε μου όταν είναι εύκολη η ταυτοποίησή της - αφού όντως συχνάζει σε αυτό το μαγαζί - και μπορεί να αρχίσουν διάφοροι να την ενοχλούν. Επαναλαμβάνω, ότι δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα - τουλάχιστον μπροστά μας.
ποια είναι η άννα? Πως είναι αυτή η κοπέλα ρε παιδιά?
[/quote
Συμφωνω σε αυτο +1000 Παντα ειναι με το Δικο της εκει,παντα ντυμενη sexy ,ποτε δεν εδωσε δικαιωμα.Αλλα ρε μαγκες μιαζει πολυ με την ΑΝΝΑ ...Χωρις να θελω να πω κατι περισσοτερο για την κοπελα.