Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ανοιχτό είναι , αυστηρά και μόνο για ζευγάρια ή solo γυναίκες , αν πας ξεκάρφωτος έχεις φύγει ...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ελπίζω να καταλαβαίνεις καλά τα ελληνικά που γράφω εδώ.

Ομολογώ, πως αν κανονίζαμε να πάμε μαζί μια βόλτα προς τα εκεί, θα αισθανόμουν μια "ασφάλεια" με το να σε έχω δίπλα μου.

Που με άλλη γκόμενα, χωρίς τη δικιά σου εμπειρία δεν θα την αισθανόμουν.

Τι λες?

:thumbsup:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
απέναντι απο το δωμάτιο υπήρχε μιά καμπίνα όπου μπορούσε να μπει κάποιος και να του παράσχουν υπηρεσίες
gloryhole.....

Τι ειναι ακριβως αυτο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Βαζεις το πουλι σου σε μια τρυπα και στον παιρνουν πιπα, χωρις να βλεπεις ποιος η ποια. :grin:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
παιδια, καλησπερα σας!
Μετα απο περιπου 1.5 χρονο, ειχα την τυχη να περασω απτο Νιρβανα εχθες το βραδυ!
Το εν λογω μαγαζι, ανεκαθεν το συμπαθουσα, καθ οτι τιμιο, ακρως φιλικο, και οικονομικο, και εχει το κλιμα 'ολοι οι καλοι χωρανε' με την καλη εννοια!
Λοιπον, πρεπει να ομολογησω οτι ειχε ωραια ποικιλια απο κοσμο, πολλες διαφορετικες ηλικιες και στυλ, και απτην στιγμη που κατσαμε στο τραπεζι μας και απλα κοιταγαμε, δεν αργησε να μεγαλωσει η παρεα μας ευχαριστα!
5 Ευρω η μπυρα/κρασι, 7 το ποτο, αν μη τι αλλο πολυ οικονομικο.
Απο μουσικη, ο περιβοητος Μαριος (ο συμπαθεστατος DJ) εδωσε ρεσιταλ, και κατα τις 2:30 ανοιξε το μπικινι.

Ανεβηκαμε ολο περιεργεια να δουμε τι παιζει! Ειχαν ηδη γινει καποιες προεργασιες κατω, οποτε ηταν σιγουρο οτι θα γινοταν ωραιο παιχνιδι με την δικια μου, και 2 αλλα ζευγαρια που τα λεγαμε.
Λοιπον, πανω ειναι μια χαρα κυριλλε, νιωσαμε πολυ ανετα, δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να κανει τιποτα, οποιος θελει αραζει και τρωγοντας ανοιγει η ορεξη κιολας!
Πολλα ωραια και ευγενεστατα ζευγαρια, πολυ καθαρα ολα, ωραιο και το κλιμα, στο ενα δωματιο επαιζε ενα εργο χριστιανικο, στο διπλα δωματιο μαξιλαροκαναπεδες για αραγμα και φασεις, ενα παραβαν διπλα για αλλες φασεις, και τελος, ενα δωματιακι με glory hole!
Ελα ομως που η δικια μου ξαφνικα δεν πολυεκανε κεφι, την παροτρυνα ν αραξουμε ωραια και χαλαρα, και αυτη απλα ηθελε να φυγουμε να παμε στο ξενοδοχειο!
Δυστυχως, το μπικινι μου μεινε απωθημενο, καθως εχασα ωραιες φασεις!
Σημερα σαββατο, θα κανω μια προσπαθεια να ξαναπαω με μια αλλη κοπελα, που εχει πιο παιχνιδιαρικες τασεις, να δουμε!
Ωραιο να βλεπεις πως εχουμε χαλαρωσει σαν νοοτροπια, απο καποια ταμπου και κολληματα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα παει κανεις αυτη την παρασκευη η σαββατο στο nirvana? Ψηνω την φιλη μου να παμε για πρωτη φορα κ δεν ξερω τι παιζει κ τι γινεται....

elena1glif

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας!! Τι παιζει γενικα στο νιρβανα με τις γυναικες? κοπελα μονη της μπορει να παει? εχω ακουσει για ψιλομεγαλες ηλικιες.. ισχυει?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν εχω ξαναπαει μηπως θες να παμε παρεα χαλαρα για ενα ποτακι και βλεπουμε.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
παιζουν ολες οι ηλικιες με πολυ καλη ποιοτητα μαλιστα;
απλα διαλεγεις και γαμας,αρκει να γουσταρει και η δικια σου να γαμιεται(κι εσυ επισης να τη βλεπεις);
οποτε παρε το κοριτσι σου και φερτο να το χυσουμε παρεα
μοναχικος καβαλαρης μπορει να μπει μεσα ή θα φαει πορτα?

guru

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Γεια σας!! Τι παιζει γενικα στο νιρβανα με τις γυναικες? κοπελα μονη της μπορει να παει? εχω ακουσει για ψιλομεγαλες ηλικιες.. ισχυει?
παιζουν ολες οι ηλικιες με πολυ καλη ποιοτητα μαλιστα;
απλα διαλεγεις και γαμας,αρκει να γουσταρει και η δικια σου να γαμιεται(κι εσυ επισης να τη βλεπεις);
οποτε παρε το κοριτσι σου και φερτο να το χυσουμε παρεα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
στα gloryhole θα τον παρει γυναικα? :pipa1: η θα τον ρουφηξει καμμια αντρικη hoover? :grin:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
και ομορφόπαιδο και ομορφάντρας, πάλι πόρτα θα φας.

μόνο ζευγάρια και παρέες ζευγαριών

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
και ομορφόπαιδο και ομορφάντρας, πάλι πόρτα θα φας.

μόνο ζευγάρια και παρέες ζευγαριών
παρέες ζευγαριών???????? :think: :think:
εννοεις ο γαμιας της γυναικας σου? κατοπιν συνοδειας μπαινει μεσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom