soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ε βεβαια ειναι σαν να μην εχει η θαλασσα ψαριακαι τραβέλια ;)
ε βεβαια ειναι σαν να μην εχει η θαλασσα ψαριακαι τραβέλια ;)
εννοω αν ενα ζευγαρι μπορει να φερει τον φιλο τους που πηδαει την γυναικα του αλλου?!!ρε τύπε αν πάει μια παρέα 3 γυναίκες 3 άντρες , ξέρει ο άλλος στην πόρτα αν είναι κάποιος ο γαμίας της γυναίκας του άλλου
εσυ εισαι ο φιλος η ο αλλος?εννοω αν ενα ζευγαρι μπορει να φερει τον φιλο τους που πηδαει την γυναικα του αλλου?!!
προσπαθω να καταλαβω πως στο διαολο λειρουργει το swing party sto nirbana
μαλλον και τα δυο θα ειναι τυπεεσυ εισαι ο φιλος η ο αλλος?
πρέπει να είναι ζυγός αριθμός η παρέα...αν μέσα είναι και ο γαμίας της κυρίας δεν μας απασχολεί ;)εννοω αν ενα ζευγαρι μπορει να φερει τον φιλο τους που πηδαει την γυναικα του αλλου?!!
προσπαθω να καταλαβω πως στο διαολο λειρουργει το swing party sto nirbana
mersi smyrniπρέπει να είναι ζυγός αριθμός η παρέα...αν μέσα είναι και ο γαμίας της κυρίας δεν μας απασχολεί ;)
αγγλικα που πρεπει να σε ξερουν για να σου ανοιξουν την πορτα
ανοιγει τον "επανω" οροφο σχετικα αργα!
τρεις η ωρα αλλου σχολανε..Ναι, οι αδερφές οι εγγλέζοι το 'χουν αυτό το βίτσιο με τις "συστάσεις":
Εγώ είχα πάει σε τράπεζα στο Λονδίνο (πάει καιρός - πολύ προ κρίσης) να ανοίξω λογαριασμό (είχα και κανα εκατομμύριο (δραχμές τότε) σε λίρες) και με ρώτησαν: "Ποιός σας σύστησε στην τράπεζα μας?" (Barkley's bank).
Τελικά πήγα σε άλλη (Midland bank - δεν υπάρχει πια) που δεν ζήταγε... συστάσεις!
Το ότι ο όροφος στο μαγαζί ανοίγει αργά ναι, είναι ένα πρόβλημα. Δε μπορούν όλοι να περιμένουν να πάει τρεις η ώρα για να το "ζεστάνουν" το πράμα!
ναι δυστυχως,,,, το ειδα,νομισα λιρες...δραχμές τύπε
1) Ρε ούφο, για ένα μύριο ΔΡΑΧΜΕΣ σου λέω, όχι ένα μύριο ευρά!εχεις ενα μυριο και "μενεις ελλαδα"?????
ρε βιτσια πουχει ο κοσμος...
υγ
ειναι κατα την γνωμη σου η αγγλια η η ελβετια το πιο σιγουρο μερος για καταθεσεις, κατα την γνωμη σου
υγ2, ποιο σουινγκ εχει φημη στο λονδινο?
Nαι γιατι αλλοι που τα εχουν...Γνωστος με 1 χαρτι στο χερι (1 εκα ευρο).40αρις τα εχει με 15 χρονια μεγαλυτερη κολογρια και κυκλοφορει με παπια...τρεις η ωρα αλλου σχολανε..
αλλα,αλλο θελω να σ ρωτησω
εχεις ενα μυριο και "μενεις ελλαδα"?????
ρε βιτσια πουχει ο κοσμος...
υγ
ειναι κατα την γνωμη σου η αγγλια η η ελβετια το πιο σιγουρο μερος για καταθεσεις,κατα την γνωμη σου
υγ2,ποιο σουινγκ εχει φημη στο λονδινο?
εγω θα παω με την μιμα δικε μου της το εριξα το παραμυθι και ειπε γιατι οχιπρέπει να είναι ζυγός αριθμός η παρέα...αν μέσα είναι και ο γαμίας της κυρίας δεν μας απασχολεί ;)
φανταζομαι εννοειται!!!καλησπέρα..τι κανέτε.μια ερώτηση αν παω με την κοπελα μου και 2 φιλεσ τισ μπορο να μπω στο μαγαζι??
καλησπέρα..τι κανέτε.μια ερώτηση αν παω με την κοπελα μου και 2 φιλεσ τισ μπορο να μπω στο μαγαζι??