Πήγα χθες.
Στις 12:00 που πήγαμε υπήρχαν 4-6 άτομα μέσα.
Μέχρι τις 02:15 που φύγαμε, είχαν μαζευτεί καμιά 50ριά.
Ούτε κατά διάνοια το μαγαζί δε χωράει 300-400 άτομα όπως είπε ο kotsakos. Στα 100 (βία) δε θα πέφτει καρφίτσα. Γενικώς, είναι μικρός (και υπόγειος) χώρος. Εξαερισμός πολύ καλός.
Τρία ποτά = 24 ευρώ. Χωρίς απόδειξη βέβαια. Αυτό δε με χαλάει, απλά θα ήθελα να πάρω (την πρώτη φορά) μία, έστω και μικρότερη για να δω την επωνυμία πάνω στην απόδειξη. Ντράπηκα όμως να ζητήσω απόδειξη από το (συμπαθέστατο) κοριτσάκι που σερβίρει.
Κάποια στιγμή ήρθε το κοριτσάκι και έφερε μια κάρτα (τη βάζω εδώ από κάτω) πίσω από την οποία σημείωσε δυο ψευδώνυμα που μας ζήτησε να ορίσουμε.
Αν κατάλαβα καλά η κάρτα (που μας την άφησε συμπληρωμένη και με ημερομηνία πάνω της) θα χρησιμοποιηθεί για να ανέβουμε στο δωμάτιο (που παρέχεται δωρεάν) είτε παρέα με άλλους, είτε μόνοι μας.
Η κοπελιά είπε ότι τα δωμάτια ανοίγουν στις 01:30, και ότι για το "άνοιγμα" θα ειδοποιούσε ο DJ από τα μεγάφωνα.
Στις 01:45 (που παράγγειλα το δεύτερο ποτό και) τη ρώτησα "τι γίνεται με τα δωμάτια?" η απάντηση ήταν "Ανοίγουν 01:30 ΜΕ 02:00".
Μεχρι τις 02:15 που βαρεθήκαμε και φύγαμε δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο.
Ο κόσμος (χαζεύαμε τους άλλους) ήταν από 25 ώς 60, με κυρίαρχες ηλικίες τα 40. Ένας καράφλας περί τα 55 κάρφωνε με επιμονή τα βυζιά της δικιάς μου (32) που είνει εξαιρετικά και είχε φροντίσει να τα "προβάλλει" κατάλληλα, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση επαφής.
Είδα και ωραίο ζευγαράκι, τύπος περί τα 28-30 με Gilf 50+ που τον κοίταζε στα μάτια σα μεζεδάκι, και άλλα διάφορα γραφικά. Γενικώς πέφτει μπαλαμούτι μεταξύ ζευγαριών χωρίς ντροπές. Εμείς δεν είμαστε τέτοιοι τύποι, πάντως εγώ έχωνα τη μουσούδα μου στο ντεκολτέ της δικιάς μου κάθε φορά ποου ο 55 καρφωνότανε σε αυτά πάνω από 30".
Για τα κέρδη του μαγαζιού (επειδή το συζητήσαμε):
25 ζευγάρια x 30 ευρώ το καθένα, = 750 είσπραξη τη βραδιά.
12 βράδια ανοιχτά το μήνα = 9 χιλιάρικα το μήνα.
Οριακά βγαίνει νομίζω. Έχει παρκαδόρο, DJ, δυο σερβιτόρες, μπάρμαν (υποθέτω - δε φαινόταν), κάποιον πάνω στα δωμάτια (που μαζεύει τις κάρτες - είπε η σερβιτόρα), και σίγουρα υπάρχει (αφανής) καθαρίστρια, λογιστής κλπ. Είναι μεροκάματα αυτά.
Ο παρκαδόρος που τον ρώτησα τι ώρα κλείνει το μαγαζί μου είπε "Ότι ώρα φύγει ο τελευταίος πελάτης".
Συμπερασματικά δεν καταλάβαμε και πολλά πράματα από swinging.
Καταλήξαμε ότι θα ξαναπάμε άλλη μια φορά, αλλά αυτή πια θα είναι στις 03:00, φαίνεται πως το "νωρίς" δεν έχει νόημα.
Και δυο ώρες καθιστοί σε ένα καναπέ έστω πίνοντας, έστω χαζεύοντας, γίνεται λίγο κουραστικό.
Αυτά.