Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τα όργια, και ειδικά σε δημόσιο χώρο, δεν απαγορεύονται;
Κύριε Αναγνώστου,
Κατ' αρχήν δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει "τα όργια".
Υπάρχουν νόμοι για προσβολή της δημόσιας αιδούς, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τέτοια. Πρέπει να το ψάξεις λίγο.
Κατά δεύτερον ένα τέτοιο club ή "κέντρο διασκέδασης" ή όπως έχει πάρει την άδεια του ο τύπος που το έχει, δεν είναι απαραίτητο να θεωρείται "δημόσιος χώρος". Δημόσιος χώρος είναι η πλατεία, ο δρόμος, η παραλία, μέρη που μπορεί να πάει ο καθένας χωρίς κανέναν έλεχγο από κανέναν.

Σίγουρα χαρακτηρίζεται σαν "χώρος συνάθροισης κοινού" (όπως είναι και το σινεμά). Νόμοι γι αυτούς τους χώρους υπάρχουν (π.χ. πυρασφάλεια, υγειινή κλπ), αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι νόμοι που υπάρχουν προβλέπουν τι θα κάνεις εσύ και η κοπέλα σου όταν είστε εκεί.

Γιατί δε ρωτάς τον μάνατζερ (αποκαλούμενο και "αυτοφωράκια"), που σίγουρα έχει το μαγαζί?
Θα ξέρει περισσότερα από μένα.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Επειδή μένω κοντά βλέπω κάτι τζιπάρες και γενικά ωραίο κόσμο να συχνάζει. Αυτό όμως που με έστειλε είναι το ότι έχει glory-room. Ισχύει?

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δε ρωτάς τον μάνατζερ (αποκαλούμενο και "αυτοφωράκια"), που σίγουρα έχει το μαγαζί?
Θα ξέρει περισσότερα από μένα.

Ένας λόγος είναι ότι δεν θα ήθελα να τον φέρω σε απολογητική θέση, ή να νομίζει ότι είμαι κάποιος μπάτσος που ψαρεύει. Ένας δεύτερος είναι ότι και να τον ρωτήσω, τι θα μου πει, "ξέρετε ναι, μπορεί να μας την πέσουν μπάτσοι και να μας πάνε όλους μαζί μέσα για διοργάνωση οργίων κτλ".

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
παιδιά αφηστε τις κουραστικές συζητησεις και πιαστε την ουσία του θέματος!
οποιος φοβάται μην τον δουν αν θα τον πιάσουν η τι θα γινει μετα δεν είναι για τέτοιους χώρους.
αυτοί που γίνονται ένα μερος του συνόλου σε τέτοια μαγαζιά εχουν περάσει προ πολλου αυτό το στάδιο
ενημερωτικα το λέω για να μην χάνουμε χρονο και μελάνι σε ανούσιες συζητήσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μονος δεν μπορεισ να μπεις δηλαδη?θα σου πουνε τιποτα στην εισοδο?

Επισκέπτης
ε ναι ρε συ! για φαντασου να εμπαιναν free αντρες ! και να πηδαγες τσαμπα??? τι το θελαμε μετα το μεταξουργειο..

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά αφηστε τις κουραστικές συζητησεις και πιαστε την ουσία του θέματος!
οποιος φοβάται μην τον δουν αν θα τον πιάσουν η τι θα γινει μετα δεν είναι για τέτοιους χώρους.
αυτοί που γίνονται ένα μερος του συνόλου σε τέτοια μαγαζιά εχουν περάσει προ πολλου αυτό το στάδιο
ενημερωτικα το λέω για να μην χάνουμε χρονο και μελάνι σε ανούσιες συζητήσεις.

Διαφωνώ κύριέ μου. Μπορεί να θες να πάρεις μέρος σε τέτοιες σεξουαλικές φάσεις και να το έχεις ξανακάνει με παρέες σε διακοπές και σε ταξίδια ή στο εξωτερικό (όχι εγώ, ένας φίλος μου  :grin: :grin: :grin:) αλλά να μην θες να σε μπαγλαρώσουν κιόλας αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται στη συντηρητική Ελλάδα. Γι' αυτό ενδιαφέρομαι να εξασφαλίσω ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν συμμετάσχουμε.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ένας λόγος είναι ότι δεν θα ήθελα να τον φέρω σε απολογητική θέση, ή να νομίζει ότι είμαι κάποιος μπάτσος που ψαρεύει. Ένας δεύτερος είναι ότι και να τον ρωτήσω, τι θα μου πει, "ξέρετε ναι, μπορεί να μας την πέσουν μπάτσοι και να μας πάνε όλους μαζί μέσα για διοργάνωση οργίων κτλ".
Σωστό κι αυτό.

να σε μπαγλαρώσουν αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται

Γι' αυτό ενδιαφέρομαι να εξασφαλίσω ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν συμμετάσχουμε.
Εξασφάλιση δεν υπάρχει σε τέτοια πράματα, κύριε Αναγνώστου. Σε αυτά πας με πιθανότητες. Αν κρίνεις ότι είναι πολύ μικρές (ανεκτές για σένα), το ρισκάρεις. Αν όχι, κάθεσαι απ' έξω.
Το πρόβλημα της "συμμετοχής" είναι αλλού:
Στο ότι (αφού θες να ξενοπηδήξεις) θα σου πηδήξει και σένα τη γκόμενα κάποιος χλιμίτζουρας. Και μάλιστα μπροστά σου.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
αρχισαν παλι οι παρτουζες λογω κρισης? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό κι αυτό.
Εξασφάλιση δεν υπάρχει σε τέτοια πράματα, κύριε Αναγνώστου. Σε αυτά πας με πιθανότητες. Αν κρίνεις ότι είναι πολύ μικρές (ανεκτές για σένα), το ρισκάρεις. Αν όχι, κάθεσαι απ' έξω.
Το πρόβλημα της "συμμετοχής" είναι αλλού:
Στο ότι (αφού θες να ξενοπηδήξεις) θα σου πηδήξει και σένα τη γκόμενα κάποιος χλιμίτζουρας. Και μάλιστα μπροστά σου.

Αυτά τα έχουμε κάνει και τα έχουμε ξανακάνει, δεν έχουμε πρόβλημα :P Το νομικό μας κολλάει μόνο

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Θα επανέλθω και πάλι... και ίσως γίνω κουραστικός!
Εγώ μια φορά που είπα σε κοπέλα να πάμε εκεί, μόνο που δε με έκραξε...
Κατά τα άλλα, συνεχίζω να απορώ πού βρίσκεις τέτοιες κοπέλες;

Δέχομαι και pm αν δεν πρέπει να κοινοποιηθεί!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Θα επανέλθω και πάλι... και ίσως γίνω κουραστικός!
Εγώ μια φορά που είπα σε κοπέλα να πάμε εκεί, μόνο που δε με έκραξε...

Δέχομαι και pm αν δεν πρέπει να κοινοποιηθεί!
Δεν ειναι σπορ για ολο τον κοσμο!!!!!! :grin:
Υποθετω οτι σε παρτουζες και τριο γενικα εχει ανακατευτει ενα 5% γενικα
Απο αυτους ουτε το 0,5%!!!!!!!!!! δεν θα πηγαινε ευκολα σε ενα τετοιο
μερος για πολλους και διαφορους λογους.........
Που την εκανες την προταση ,ετσι στα ξεκαρφωτα?????

Υ.Γ Στο εξωτερικο και ειδικα Ελβετια,Γερμανια ,Αυστρια ειναι πολυ πιο διαδεδομενο το σπορ!!!

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
[quote author=bou_asd link=topic=108687.msg4053929#msg4053929 date=134728940

[/quote]

Από επαγγελματία ενημερώθηκα ότι την έχει πληρώσει πελάτης για να τον συνοδεύσει. Πολύ καλή και κυριλέ κατάσταση. Μάλιστα επειδή δεν την κάβλωσε η φάση δεν συμμετείχε σε κάποια φάση. Αρνήθηκε ευγενικά όταν της προτάθηκε.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Διαφωνώ κύριέ μου. Μπορεί να θες να πάρεις μέρος σε τέτοιες σεξουαλικές φάσεις και να το έχεις ξανακάνει με παρέες σε διακοπές και σε ταξίδια ή στο εξωτερικό (όχι εγώ, ένας φίλος μου  :grin: :grin: :grin:) αλλά να μην θες να σε μπαγλαρώσουν κιόλας αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται στη συντηρητική Ελλάδα. Γι' αυτό ενδιαφέρομαι να εξασφαλίσω ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν συμμετάσχουμε.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πάνω στο νομικό κομμάτι...
Από την στιγμή που όλοι είναι ενήλικες, κανείς δεν συμμετέχει με το ζόρι (δηλαδή με απειλή, εκβιασμό ή υπό την επήρρεια αλκοόλ ή ουσιών) και ό,τι γίνεται δεν συμβαίνει σε δημόσιο χώρο, δεν υπάρχει τίποτε το παράνομο.
Το θέμα της ηθικής είναι άλλο ζήτημα, ειδικά όταν έχει να κάνει με την ψευτοηθική του 'Ελλήνα, που αναγορεύει σε μαγκιά την λαμογιά και καταδικάζει ο,τιδήποτε δεν έχει αρχίδια να το κάνει κι ο ίδιος.
Συνεπώς, φίλε Νίκο, μην αγχώνεσαι με νομικές συνέπεις, οι οποίες δεν υπάρχουν, αρκεί να τηρηθούν όσα έγραψα πιο πάνω. Και ό,τι σου γράφω, το γράφω μετά λόγου γνώσεως...

Υ.Γ. Κι επειδή μόλις τώρα διάβασα ότι πιο πάνω έχει τεθεί το θέμα του "δημόσιος χώρος", να διευκρινίσω ότι ο συγκεκριμένος χώρος, κατ' αρχήν, δεν είναι δημόσιος. Δημόσιος γίνεται από την στιγμή που κάποιος θα θιγεί απ' ό,τι βλέπει και προχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία, πράγμα που μάλλον είναι απίθανο, αφού θα πρέπει να δικαιολογήσει και την παρουσία του εκεί.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να κάνεις την πρώτη επαφή σε έναν τέτοιο χώρο και η συνέχεια να δοθεί κάπου πιο ιδιωτικά (ξενοδοχείο, σπίτι κ.λ.π.)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πάνω στο νομικό κομμάτι...
Από την στιγμή που όλοι είναι ενήλικες, κανείς δεν συμμετέχει με το ζόρι (δηλαδή με απειλή, εκβιασμό ή υπό την επήρρεια αλκοόλ ή ουσιών) και ό,τι γίνεται δεν συμβαίνει σε δημόσιο χώρο, δεν υπάρχει τίποτε το παράνομο.
Το θέμα της ηθικής είναι άλλο ζήτημα, ειδικά όταν έχει να κάνει με την ψευτοηθική του 'Ελλήνα, που αναγορεύει σε μαγκιά την λαμογιά και καταδικάζει ο,τιδήποτε δεν έχει αρχίδια να το κάνει κι ο ίδιος.
Συνεπώς, φίλε Νίκο, μην αγχώνεσαι με νομικές συνέπεις, οι οποίες δεν υπάρχουν, αρκεί να τηρηθούν όσα έγραψα πιο πάνω. Και ό,τι σου γράφω, το γράφω μετά λόγου γνώσεως...

Υ.Γ. Κι επειδή μόλις τώρα διάβασα ότι πιο πάνω έχει τεθεί το θέμα του "δημόσιος χώρος", να διευκρινίσω ότι ο συγκεκριμένος χώρος, κατ' αρχήν, δεν είναι δημόσιος. Δημόσιος γίνεται από την στιγμή που κάποιος θα θιγεί απ' ό,τι βλέπει και προχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία, πράγμα που μάλλον είναι απίθανο, αφού θα πρέπει να δικαιολογήσει και την παρουσία του εκεί.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να κάνεις την πρώτη επαφή σε έναν τέτοιο χώρο και η συνέχεια να δοθεί κάπου πιο ιδιωτικά (ξενοδοχείο, σπίτι κ.λ.π.)

Επειδή απο  ότι βλέπω κατέχεις τα νομικά να σε ρωτήσω μια απορία που την έχω καιρό, αν και είμαστε off topic. Σε περίπτωση εφόδου αστυνομίας σε μπουρδέλο/ studio μπορούν να συλλάβουν πελάτη και να απαγγείλουν κατηγορίες; Λογικά δεν το κάνουν ποτέ,αλλά έχουν το δικαίωμα να σε πάνε στο αυτόφωρο μαζί με τις κοπέλες;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
έχουν το δικαίωμα να σε πάνε στο αυτόφωρο μαζί με τις κοπέλες;
Μπορείς να απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση σου αν κάτσεις και σκεφτείς:
Τι αδίκημα έχει κάνει ένας πελάτης μπουρδέλου/στούντιο που έχει πληρώσει 20 και κάθεται γυμνός σε ένα δωμάτιο και περιμένει?
Αν έχει κάνει κάποιο, πάει μέσα.
Αν όχι, δεν πάει.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Τελικα βρηκα παρεα και πηγα στο Νιρβανα το προηγουμενο Σαββατο.

Το κλαμπ ειναι ομορφο και απλο σε διακοσμηση με λογικες τιμες σε ποτα και αναψυκτικα αν και σιγουρα εκει δεν πας για να πιεις! Μεσος ορος ηλικιας τα 40-45 περιπου μιας και υπηρχαν αρκετα νεαρα ζευγαρια αλλα και αρκετα ισως και ανω των 50-55...

Να σημειωσω πως η κοπελα που με συνοδευε δεν ηταν αυτο που λεμε θεομουμο αλλα μια μετρα ελληνιδα με καποια κιλα παραπανω αλλα παρα πολυ καλη στο μπλα μπλα κατι που εγω δεν το εχω.... Μιασαμε εναν καναπε και σε λιγη ωρα καθησε ενα ζευγαρι (με την γυναικα αρκετα εντυπωσιακη) απεναντι μας. Η δικια μου αρχιζε να τους παιζει εντονα απο την πρωτη στιγμη με ματιες υπονοουμενα και τα σχετικα και στο τελος μετα απο μια ωρα περιπου οι γυναικες αλλαξαν θεσεις.... αρχισαν τα χαδια και τα παιχνιδια και αμεσως η δικια μου αρχισε ενα καλο τσιμπουκι να να ακολουθησει η δικια του με εμενα... Η δικια μου τον τελειωσε αμεσως τον τυπο (ειδικοτητα της) ενω η δικια του δεν ηθελε να με αφησει να τελειωσω. Ανεβηκαμε εν συνεχεια επανω εγω με την αλλη κοπελα οπου πηραμε ενα δωματιο (ντροπαλη γαρ) και ξεσκιστηκαμε με καθε τροπο...

Βγαινοντας πηρα λιγο ματι και μετα βρηκα και την δικια μου και φυγαμε, σιγουρα η μικρη (οπως και ολες οι γυναικες) περασε καλυτερα και σιγουρα δεν ειμαστε Ολανδια που ολα γινοντε ευκολα αλλα θελει το σχετικο μπλα μπλα και ψηστηρι, εαν δεν το "εχετε" δεν λεει να πατε...

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Τελικα βρηκα παρεα και πηγα στο Νιρβανα το προηγουμενο Σαββατο.

Το κλαμπ ειναι ομορφο και απλο σε διακοσμηση με λογικες τιμες σε ποτα και αναψυκτικα αν και σιγουρα εκει δεν πας για να πιεις! Μεσος ορος ηλικιας τα 40-45 περιπου μιας και υπηρχαν αρκετα νεαρα ζευγαρια αλλα και αρκετα ισως και ανω των 50-55...

Να σημειωσω πως η κοπελα που με συνοδευε δεν ηταν αυτο που λεμε θεομουμο αλλα μια μετρα ελληνιδα με καποια κιλα παραπανω αλλα παρα πολυ καλη στο μπλα μπλα κατι που εγω δεν το εχω.... Μιασαμε εναν καναπε και σε λιγη ωρα καθησε ενα ζευγαρι (με την γυναικα αρκετα εντυπωσιακη) απεναντι μας. Η δικια μου αρχιζε να τους παιζει εντονα απο την πρωτη στιγμη με ματιες υπονοουμενα και τα σχετικα και στο τελος μετα απο μια ωρα περιπου οι γυναικες αλλαξαν θεσεις.... αρχισαν τα χαδια και τα παιχνιδια και αμεσως η δικια μου αρχισε ενα καλο τσιμπουκι να να ακολουθησει η δικια του με εμενα... Η δικια μου τον τελειωσε αμεσως τον τυπο (ειδικοτητα της) ενω η δικια του δεν ηθελε να με αφησει να τελειωσω. Ανεβηκαμε εν συνεχεια επανω εγω με την αλλη κοπελα οπου πηραμε ενα δωματιο (ντροπαλη γαρ) και ξεσκιστηκαμε με καθε τροπο...

Βγαινοντας πηρα λιγο ματι και μετα βρηκα και την δικια μου και φυγαμε, σιγουρα η μικρη (οπως και ολες οι γυναικες) περασε καλυτερα και σιγουρα δεν ειμαστε Ολανδια που ολα γινοντε ευκολα αλλα θελει το σχετικο μπλα μπλα και ψηστηρι, εαν δεν το "εχετε" δεν λεει να πατε...
Μεγάλε συγχαρητήρια ωραία η φάση , να ξαναπάς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom