Νέα

Nirvana Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ασυνεπέστατο το κλάμπ.

Στο website του γράφει:

"Ανοιχτά Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, μετά τις 11 το βράδυ".

Οργανώθηκα Πέμπτη, κατέβηκα στου διαόλου τη μάνα (Αχαρνών) 12 η ώρα το βράδυ με τη γκόμενα, και ήταν κλειστό.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ασυνεπέστατο το κλάμπ.

Στο website του γράφει:

"Ανοιχτά Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, μετά τις 11 το βράδυ".

Οργανώθηκα Πέμπτη, κατέβηκα στου διαόλου τη μάνα (Αχαρνών) 12 η ώρα το βράδυ με τη γκόμενα, και ήταν κλειστό.

Έχεις δίκαιο που παραπονιέσαι, αφού η πληροφόρηση που παρέχεται στο κοινό είναι ανακριβής.

Όμως κατά τη ταπεινή μου γνώμη, αφού το club είναι για ειδικά γούστα θα έπρεπε ίσως να προϋπάρξει από μέρους σου τηλεφωνική επικοινωνία (στον αριθμό που υπάρχει στον ιστοχώρο τους) για επιβεβαίωση.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
το club είναι για ειδικά γούστα θα έπρεπε ίσως να προϋπάρξει από μέρους σου τηλεφωνική επικοινωνία (στον αριθμό που υπάρχει στον ιστοχώρο τους) για επιβεβαίωση.
Σίγουρα κάνεις πλάκα με αυτό που λες.
Δηλαδή αν ήταν εστιατόριο που σερβίρει σούσι (για μένα επίσης περίεργο γούστο) θα έπρεπε να δικαιολογείται η ασυνέπεια στις ανακοινώσεις του?

Τι λογική είναι αυτή?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σίγουρα κάνεις πλάκα με αυτό που λες.
Δηλαδή αν ήταν εστιατόριο που σερβίρει σούσι (για μένα επίσης περίεργο γούστο) θα έπρεπε να δικαιολογείται η ασυνέπεια στις ανακοινώσεις του?

Τι λογική είναι αυτή?

Σίγουρα, το να κανονίσεις να συνοδεύεσαι και όταν πας στο μαγαζί να το βρείς κλειστό, είναι ότι χειρότερο.

Στη θέση σου, πάντως (προσωπικά μιλώντας) θα είχα επιβεβαιώσει ότι είναι ανοικτά (γιατί...στην Ελλάδα ζούμε και τα πάντα είναι ρευστά). :cheesy:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Σίγουρα, το να κανονίσεις να συνοδεύεσαι και όταν πας στο μαγαζί να το βρείς κλειστό, είναι ότι χειρότερο.

Στη θέση σου, πάντως (προσωπικά μιλώντας) θα είχα επιβεβαιώσει ότι είναι ανοικτά (γιατί...στην Ελλάδα ζούμε και τα πάντα είναι ρευστά). :cheesy:
Μα,
είναι κανονισμός του μαγαζιού ότι μόνος δε μπαίνει άντρας.
Άρα ΞΕΡΟΥΝ ότι για να πάει να τους βρει (και να τους τα ακουμπήσει) κάποιος, πρέπει έχει να κανονίσει κάτι. Έτσι, το "είδα φως και μπήκα" δεν παίζει στο συγκεκριμένο.

Και ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΟ, σε γράφουν στ' αρχίδια τους.

Αλλά όπως το είπες:  Ελλάδα  (= μπουρδέλο).  Ακόμα και στα swinger's club.
Στ' αρχίδια του Ελληνάρα επιχειρηματία.

Τες πα, εγώ το 'γραψα εδώ για να μην την πατήσει κι άλλος.
Θα ξανακάνω attempt, γιατί έχω την περιέργεια...

Και μια που τα λέμε εδώ, μια τεχνική ερώτηση:
Αντιλαμβάνομαι ότι μέσα γίνονται διαφορα, που η καπότα είναι must.
Καπότες πουλάει μέσα το μαγαζί (έχει κανα μηχάνημα δηλαδή) ή πρέπει να γίνει προμήθεια εκ των προτέρων?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αλλά όπως το είπες:  Ελλάδα  (= μπουρδέλο).  Ακόμα και στα swinger's club.
Στ' αρχίδια του Ελληνάρα επιχειρηματία.

Δυστυχώς για την πραγματικότητα που ζούμε, στα λόγια μου έρχεσαι.

Τες πα, εγώ το 'γραψα εδώ για να μην την πατήσει κι άλλος.

Αυτό είναι το σημαντικότερο, για να είναι περισσότερο υποψιασμένοι όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν.

Και μια που τα λέμε εδώ, μια τεχνική ερώτηση:
Αντιλαμβάνομαι ότι μέσα γίνονται διαφορα, που η καπότα είναι must.
Καπότες πουλάει μέσα το μαγαζί (έχει κανα μηχάνημα δηλαδή) ή πρέπει να γίνει προμήθεια εκ των προτέρων?

Μετά από όσα βίωσες τις προάλλες......, ρισκάρεις να εισέλθεις στο μαγαζί χωρίς "κοστουμάκι" στην τσέπη σου? :cheesy: ;)

Έχει πάντως. ;)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
υπαρχουνε προφυλακτικα στα δωματια.
Αλλα μην φανταστεις και την καλυτερη μαρκα...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
υπαρχουνε προφυλακτικα στα δωματια.
Αλλα μην φανταστεις και την καλυτερη μαρκα...
Ρε Κωτσάκο,
Το ξέρεις το μέρος φαίνεται.
Για πες (για να χουμε καλό ρώτημα, επειδή δε διάβασα τίποτα σχετικό στο νήμα):
Τι κοστίζει μια επίσκεψη?
Έχει "είσοδο"?
Χρεώνει δωμάτιο extra?
Θέλω να μάθω, πόσο θα πάει το μαλλί γενικώς?

Μη φύγουμε με κανα κατοστάρικο λογαριασμό για να πιούμε δυο ποτά!

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Οτι πιεις θα πληρωσεις μονο.Οτι πιειτε μαλλον γιατι προυποθετει να ειστε ζευγαρι...
Δεν εχει εισοδο ,δεν πληρωνεις κατι στα δωματια.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μετά από όσα βίωσες τις προάλλες......
Ντάξει μωρέ! Μην τα παραλές!
Δε "βιωσα" και τίποτα τόσο τραγικό!
Πήγα, και ήταν κλειστό.
Ντάξει, σπάστηκα (δε μ' αρέσει να με στήνουν) αλλά δεν έγινε και τίποτα.
Πήγαμε και την πήδηξα αλλού.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δεν πληρωνεις κατι στα δωματια.
Τα "δωμάτια" είναι μέσα στο μπαρ?  Ή στην πολυκατοικία από πάνω?
Και πως αντιμετωπίζει το μαγαζί αυτούς που θέλουν απλώς να πηδήξουν, και αντί να πάνε να σκάσουν 20-30 στο ξενοδοχείο πάνε εκεί με τη γκόμενα?

Θα πάω να δω βέβαια (το είπα), αλλά κάτι δε μου κουμπώνει με όσα έχουν γραφτεί εδώ...  Καπότες τσάμπα, δωμάτια τσάμπα, ποτά φτηνά, από που βγάζει το μαγαζί?

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Τα "δωμάτια" είναι μέσα στο μπαρ?  Ή στην πολυκατοικία από πάνω?
Και πως αντιμετωπίζει το μαγαζί αυτούς που θέλουν απλώς να πηδήξουν, και αντί να πάνε να σκάσουν 20-30 στο ξενοδοχείο πάνε εκεί με τη γκόμενα?

Θα πάω να δω βέβαια (το είπα), αλλά κάτι δε μου κουμπώνει με όσα έχουν γραφτεί εδώ...  Καπότες τσάμπα, δωμάτια τσάμπα, ποτά φτηνά, από που βγάζει το μαγαζί?

απο τα ποτα βγαζει το μαγαζι.
εχει παρα πολλα στανταρ ζευγαρια πελατες.εχει ενα δωματιο μεσα στο club και αλλα πανω απο απο club στην πολυκατοικια οπως ειπες.
Δεν θα σε αντιμετωπισουνε στραβα αν θες απλα να πηδηξεις την δικια σου αλλοιμονο αλλα το μαγαζι εχει σαν σκοπο
το swinging.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
το μαγαζι εχει σαν σκοπο το swinging.
Το μαγαζί (και κάθε μαγαζί) έχει σκοπό να βγάζει κέρδη.
Αν ΔΕΝ βγάζει, τότε κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το (κάθε) μαγαζί.
Ξεπλύματα, εμπόρια, προώθηση άλλων πωλήσεων, όπου μπορεί να πάει ο νους σου παίζει. Αν ένα μαγαζί απλά δεν βγάζει κέρδη, απλά κλείνει.

Αν λοιπόν το συγκεκριμένο έχει τα έξοδα που έχει κάθε μπαρ (ποτά, νοίκια, ΔΕΗ, ΤΕΒΕ, σερβιτόρους, face control), και έχει και ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ έξοδα για να νοικιάζει δωμάτια στην πολυκατοικία, τότε με το να δουλεύει σαν μπαρ (μόνο), δε βγαίνει.
Για να βγει, ή πρέπει να πουλάει ακριβά τα ποτά.
Ή να πουλάει μπόμπες (αυτό αντιμετωπίζεται πίνοντας μπύρα, και όχι άλλα).
Ή πρέπει να χρεώνει κάτι ακόμα (εκτός απ' τα ποτά: π.χ. χρήση δωματίου, είσοδο, κλπ).
Το ότι το κάνει για "την ιδέα του swinging" (έστω και με χασούρα), δε με πείθει. Δε γίνεται αυτό. ΑΝ γινόταν, θα ήταν εθελοντική ΜΚΟ, όχι μαγαζί.

Δε λέω ότι θα πάω να γαμήσω τσάμπα για να γλυτώσω ένα ξενοδοχείο. Δε μου χρειάζεται. Αλλά μου κάνει απορία πως βγαίνει ένα τέτοιο μαγαζί, αφού λογικά, δε βγαίνει (μόνο από τα ποτά).

Κατάλαβες γιατί ρωτάω?
Για να καταλάβω τι άλλο μπορεί να παίζει.
Π.χ. μήπως φιλμάρεται τίποτα μέσα στα "δωμάτια", και μετά τα βίντεο "αξιοποιούνται"?
Όλα πρέπει να τα σκέφταται κανείς.

Τες πα, θα δούμε.
Θα σας κρατήσω ενήμερους τι είδα, όταν πάω.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
τουλαχιστον 2 φορες το μηνα ειμαι εκει και δεν παιζει τιποτα απο οσα εγραψες παραπανω.
Οταν το μαγαζι εχει καθε Παρασκευη και Σαββατο 300 και 400 ατομα μια χαρα βγαινει.
Πιστεψε με εχει πολυ κοσμο...πηγαινε και θα δεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απο ποιοτητα τι παιζει στο εν λογω;

εκτος απο προαπαιτουμενο μουνι,παιζει face control πριν μπεις ή μπαινει οποιος να ναι;

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
τουλαχιστον 2 φορες το μηνα ειμαι εκει και δεν παιζει τιποτα απο οσα εγραψες παραπανω.
Οταν το μαγαζι εχει καθε Παρασκευη και Σαββατο 300 και 400 ατομα μια χαρα βγαινει.
Πιστεψε με εχει πολυ κοσμο...πηγαινε και θα δεις.

έχει τόσο κόσμο ρε kotsako; όπου έχω αναφέρει το swinging όλοι με λένε ανώμαλο, τελικά πέφτει πολύ υποκρισία.

και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για την ποιότητα, έχεις δεί περιστατικά με ληγούρια κ.λπ. ή κρατιέται ένα επίπεδο;

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
ετσι και ετσι αναλογα τις μερες...
Αλλες φορες εχει πολυ καλο κοσμο αλλες φορες οχι και τοσο.
Παντως αν οντως γουσταρετε το swinging και ειστε παντρεμενο ζευγαρι σιγουρα θα βρειτε κατι να σας ταιριαζει.
Μην παρεξηγησετε το "παντρεμενο ζευγαρι" το γραφω γιατι οι περισσοτεροι εκει ειναι ζευγαρια παντρεμενα
και συνηθως ζητανε το ιδιο και απο οτυς αλλους για να προχωρησουνε.Λογω εχεμυθιας ισως...δεν ξερω...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δε θα παω με τη γκομενα μου..αφενος δεν υπαρχει μια στο μυριο να δεχθει καθως ειναι αρκετα ρομαντικη-σοβαρη-ξενερωτη οπως θελετε πειτε το,και αφετερου(το κυριοτερο)δε θελω να φαει πεσιμο..(ναι ειμαι μαλακας κ.ο.κ.)..αν παμε,θα μαστε 1 ζευγαρι,+ εγω κ μια φιλη της γκομενας ξεκωλο του κερατα..οι κοπελες ειναι μπαζα για τα γουστα μου,για αυτο ρωτω για φεισ κοντρολ καθως δεν ειμαι γω ο "ξυπνιος",λογικα και αλλοι θα χουν σκεφτει να κανουν κατι αναλογο..

ηλικιακα ειμαστε ολοι γυρω στα 25..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δε θα παω με τη γκομενα μου..αφενος δεν υπαρχει μια στο μυριο να δεχθει καθως ειναι αρκετα ρομαντικη-σοβαρη-ξενερωτη οπως θελετε πειτε το,και αφετερου(το κυριοτερο)δε θελω να φαει πεσιμο..(ναι ειμαι μαλακας κ.ο.κ.)..αν παμε,θα μαστε 1 ζευγαρι,+ εγω κ μια φιλη της γκομενας ξεκωλο του κερατα..οι κοπελες ειναι μπαζα για τα γουστα μου,για αυτο ρωτω για φεισ κοντρολ καθως δεν ειμαι γω ο "ξυπνιος",λογικα και αλλοι θα χουν σκεφτει να κανουν κατι αναλογο..

ηλικιακα ειμαστε ολοι γυρω στα 25..
μια χαρα ,τυχερος εισαι
μια χαρα και παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom