livrpan1892
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2020
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
Και φυσικά περιτριγυρίζεται από gay. Γιατί ποιός άντρας θα άντεχε να την βλέπει αυτή την ποδαρα ανοιχτή σε απόσταση 2 μέτρων και δεν θα τον έκανε λάστιχο;
Καυλαρος..Πολύ δυνατή η γυναίκα αυτή...
Κουκλάρα
Ερωτασσσσσσς εισαιιιιιι κοπέλα μου ερωτασσσς..Ας τα βάλω και σε βίντεο τα μπούτια της καυλιάρας...
Δυναμίτης η γυναίκαΚαυλαρος..
Ποιος είπε ότι δεν έχει επανέλθει ..!!!
Εγώ πάντα προτιμούσα Αντριάνα Χαλκίδη με τα σέξυ γυαλιά της και παρόμοιο ύψος....Δυναμίτης η γυναίκα
επαιξε κατι καλο?Με έχει τρελάνει σήμερα η κολλητή
Μπουτάρεςεπαιξε κατι καλο?
Ίσως να έχει το κάτι παραπάνω ξέρεις...Εγώ πάντα προτιμούσα Αντριάνα Χαλκίδη με τα σέξυ γυαλιά της και παρόμοιο ύψος....
Ως διοπτρολαγνος ΞΕΡΩ....Ίσως να έχει το κάτι παραπάνω ξέρεις...
Παλιος εδω.Ολοι το εχουμε εκτος απο σενα....Καινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;Παλιος εδω.Ολοι το εχουμε εκτος απο σενα....
Οχι παιδι μου...ο δρομος προς τον αυνανισμο ειναι γεματος κακουχιες και παγιδες.Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;
Τώρα όντως έχεις το βίντεο ;Οχι παιδι μου...ο δρομος προς τον αυνανισμο ειναι γεματος κακουχιες και παγιδες.
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;
Χαχα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω το καθετί βρεθεί μπροστά στον διαβα μου.Τυπε να ξερεις το σαητ ειναι γεματο απο ανωμαλους , καθιζηματα , ψυχασθενεις , παρανοικους , ποινικους , οπισθοδρομικους , οπορτουνιστες , λαικιστες , υβριστες , λεσβιες , τρανς , φεμιναζι , φιλοβασιλικους-χουντικους , αναρχομπαλαχαλακοσυριζαικους , φλωρονεοδημοκρατικους , πλεμπαιους και εχοντες-κιντερους , γυναικωτους , Σταθικοπαναγιωτοπουλικους , ανηθικους-μοχθηρους , βλασφημους , αναξιοπιστους παρακρατικους και φυλακοβιους .
Οτι χρειαστεις εγω ειμαι στη διαθεση σου . Για το βιδεο της δεσποινιδος απευθυνσου στο γνωστο μελος αλλα αν σε ρωτησει αν το θες σε βιντεοκασετα ειναι συνθηματικο εχε υποψιν
Πολυ πιο παλιος εδω. Δεν υπάρχει κανενα βίντεο τυπε, τζάμπα ψάχνεις και παρακαλας.Καινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;