Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

livrpan1892

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2020
Like
1.036
Πόντοι
201
Και φυσικά περιτριγυρίζεται από gay. Γιατί ποιός άντρας θα άντεχε να την βλέπει αυτή την ποδαρα ανοιχτή σε απόσταση 2 μέτρων και δεν θα τον έκανε λάστιχο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Και να φανταστείς δεν είμαι βυζολαγνος...οι βυζάρες της Αντριανας δεν είναι το πρώτο που προσέχω ιδίως οταν φοράει τα κοσμήματα οράσεως της... :smitten:

tiongiokol

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;
Οχι παιδι μου...ο δρομος προς τον αυνανισμο ειναι γεματος κακουχιες και παγιδες.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;

Τυπε να ξερεις το σαητ ειναι γεματο απο ανωμαλους , καθιζηματα , ψυχασθενεις , παρανοικους , ποινικους , οπισθοδρομικους , οπορτουνιστες , λαικιστες , υβριστες , λεσβιες , τρανς , φεμιναζι , φιλοβασιλικους-χουντικους , αναρχομπαλαχαλακοσυριζαικους , φλωρονεοδημοκρατικους , πλεμπαιους και εχοντες-κιντερους , γυναικωτους , Σταθικοπαναγιωτοπουλικους , ανηθικους-μοχθηρους , βλασφημους , αναξιοπιστους παρακρατικους και φυλακοβιους .

Οτι χρειαστεις εγω ειμαι στη διαθεση σου . Για το βιδεο της δεσποινιδος απευθυνσου στο γνωστο μελος αλλα αν σε ρωτησει αν το θες σε βιντεοκασετα ειναι συνθηματικο εχε υποψιν :wink:

tiongiokol

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Τυπε να ξερεις το σαητ ειναι γεματο απο ανωμαλους , καθιζηματα , ψυχασθενεις , παρανοικους , ποινικους , οπισθοδρομικους , οπορτουνιστες , λαικιστες , υβριστες , λεσβιες , τρανς , φεμιναζι , φιλοβασιλικους-χουντικους , αναρχομπαλαχαλακοσυριζαικους , φλωρονεοδημοκρατικους , πλεμπαιους και εχοντες-κιντερους , γυναικωτους , Σταθικοπαναγιωτοπουλικους , ανηθικους-μοχθηρους , βλασφημους , αναξιοπιστους παρακρατικους και φυλακοβιους .

Οτι χρειαστεις εγω ειμαι στη διαθεση σου . Για το βιδεο της δεσποινιδος απευθυνσου στο γνωστο μελος αλλα αν σε ρωτησει αν το θες σε βιντεοκασετα ειναι συνθηματικο εχε υποψιν :wink:
Χαχα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω το καθετί βρεθεί μπροστά στον διαβα μου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931
Καινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;
Πολυ πιο παλιος εδω. Δεν υπάρχει κανενα βίντεο τυπε, τζάμπα ψάχνεις και παρακαλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom