akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
πολύ καβλα και σήμερα...
ΟχιΓια χαρά, μπορώ να έχω και γω το βίντεο;
Πολύ δυνατή η γυναίκα αυτή...
Χυστε υπεύθυνα
Εδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...Σε προηγούμενη εκπομπή δοκίμαζε κάποιο κομμάτι κρέας και είπε "είναι νόστιμο σα να κάνεις σεξ με το στόμα" !! Λέτε να κάνει τέτοιες πράξεις το κορίτσι ?
Τυπε καλα που μας είπε να μην παει το μυαλο μας στο πονηρο γιατί το δικο μου ήταν έτοιμο να πάειΕδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...
Εδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...
Κι εμένα στο τσακ που δεν πήγε στο πονηρόΤυπε καλα που μας είπε να μην παει το μυαλο μας στο πονηρο γιατί το δικο μου ήταν έτοιμο να πάει
Η κοπελα ειναι αθωα. ΠαρεξηγησηΤυπε καλα που μας είπε να μην παει το μυαλο μας στο πονηρο γιατί το δικο μου ήταν έτοιμο να πάει
για ξεκαρφωμα το λεει, για να μην ψαχνουμε το βιντεο τηςΕδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
Χυστε υπεύθυνα
Έτσι τυπε απαξίωση, η θα τα πετάξει εξω η μηδέν τηλεθέαση.Σήμερα με το ντυσιμο τα εχει κρυψει ολα... Στο λεπτό πάνω άλλαξα κανάλι...
Ναι ας της το πει καποιος...Έτσι τυπε απαξίωση, η θα τα πετάξει εξω η μηδέν τηλεθέαση.