The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Μάθαμε αν μέσα στα χακαρισμένα ήταν και το πλακομούνι με την Συνατσάκη;
Το πλακομούνι με Συνατσάκη είναι μούφα, δεν υπάρχει. Λεσβιακό μόνο με Αλεξανδράκη.Μάθαμε αν μέσα στα χακαρισμένα ήταν και το πλακομούνι με την Συνατσάκη;
Τώρα που το έλεγξα έχετε δίκιο.Το πλακομούνι με Συνατσάκη είναι μούφα, δεν υπάρχει. Λεσβιακό μόνο με Αλεξανδράκη.
αδερφε αν βρεις κατι στειλε και απο δωακομη να ανεβει κατι καλο;εστω τα μηνυματα που ανταλλασει !
Αν υπάρχει ακόμα το υλικό παρακαλώ στείλτε το μουΤώρα που το έλεγξα έχετε δίκιο.
Με την Συνατσάκη είναι γλειφοκωλι.
καλα λεει για τις φωτογραφιες που ειχαν βγει στη φορα πριν απο κανα 2-3 χρονια και υπηρχαν σε διαφορα απο τα γνωστα site. Δεν ειναι και τιποτα καινουργιοPeople article /1203858/hakaran-to-kinito-tis-nikolettas-ralli-kai-dierreusan-fotografies-apo-tis-prosopikes-tis-stigmes/
Παιδες, βγαλτε τα κενα πριν και μετα το article και καντε το θαυμα σας! Αυτα δε χανονται!!
Πιστεύω ότι ισχύει εδώ και καιρό: Βρείτε μου ΜΙΑ γυναίκα που δεν έχει βγάλει έστω μια nude!!!Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε ότι της χάκαραν το κινητό και πήραν φωτογραφίες της
Η Νικολέττα Ράλλη προχώρησε σήμερα σε μία αποκάλυψη, με αφορμή τις υποθέσεις εκδικητικής πορνογραφίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίοwww.enikos.gr
"να ξέρεις ότι στα επόμενα δύο χρόνια -πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια- δεν θα υπάρχει γυναίκα από τις νέες γενιές που δεν θα υπάρχει υλικό, φωτογραφία φωτογραφία που να αφορά προσωπική της στιγμή"
προφανως το πηγε στο Γερμανο για φτιαξιμο , ο Γερμανος το εδωσε στα κεντρικα και ανωνυμα καποιος απλως κατεβασε απο το cloud τις φωτο και την παρτουζα που η ηλιθια ξεχασε να σβησειΠοιός της χάκαρε το κινητό τύποι μου; Μην είναι η Εν Ες Έι; Εφ Ες Μπι; Πρώην γκόμενος για ριβέντζ πορν; Τι υπερπολύτιμο είχε στο κινητό της, που την έβαλαν στόχο;;;; Ποιούς διάσημους κρατάει απ'΄τα @αρχίδια, κύριέ μου; Μην έκανε η ίδια λαμακία και τα έχασε απ'την ασχετοσύνη της για την τεχνολογία; Θα λάμψει η αλήθεια και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο, επιτέλους;;;;
κυριοι σας παρακαλω...με σειρα προτεραιοτητας αυστηρα.. 4 bitcoin ειναι το ευτελες αντιτιμο..δωρο 6αδα fanta και ενα σακουλακι(μικρο) φουντουνια!!!!user @birlas , έχει τα άπαντα...