Αυτή είναι η Ράλλη; Μην πάει η μαλακια τζάμπα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νικολέττα Ράλλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.764
- Πόντοι
- 9.931
Οποια και να ναι ειναι μουναρα τυπε.Αυτή είναι η Ράλλη; Μην πάει η μαλακια τζάμπα
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.040
- Πόντοι
- 456
χλωμό πολύΑυτή είναι η Ράλλη; Μην πάει η μαλακια τζάμπα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.764
- Πόντοι
- 9.931
Ενας τροπος να το τσεκαρεις ειναι να δεις αν το κρεβατι και τα σεντόνια που φαίνονται στην φωτο ταιριάζει με το κρεβατι που φαίνεται στις αλλες φωτο, αλλα και παλι δεν ειναι 100% σίγουρο γιατι η φωτο μπορει να εχει τραβηχτεί αλλη μερα.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ο ραοπαο στα πμ ρωτάει τι ομάδα είσαι για να δώσει βίντεο
Με φωτοαντίγραφο του διαρκείας μόνο.ο ραοπαο στα πμ ρωτάει τι ομάδα είσαι για να δώσει βίντεο
FixerAO
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Like
- 760
- Πόντοι
- 86
H φωτο ειναι παλια και συνοδευεται απο το παρακατω κειμενο
"Η αλήθεια βέβαια κρύβεται στα stories μου, όπου έχω φάει μισό ταψί κανταΐφι γαλακτομπούρεκο και σε καμία περίπτωση δεν θα έχω αυτό το κορμί φέτος και ώχου και δεν νοιάζει!"
Eξαργυρωσε και τωρα πλεον ειναι μανουλα.
"Η αλήθεια βέβαια κρύβεται στα stories μου, όπου έχω φάει μισό ταψί κανταΐφι γαλακτομπούρεκο και σε καμία περίπτωση δεν θα έχω αυτό το κορμί φέτος και ώχου και δεν νοιάζει!"
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.764
- Πόντοι
- 9.931
Εδεσε τον γάιδαρο της η Νικολέττα και το έριξε στο φαει και σύμφωνα με τα γραφόμενά της δεν την βλέπω ορεξάτη να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.H φωτο ειναι παλια και συνοδευεται απο το παρακατω κειμενο
Meldorakos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος σαν εγγραφή αλλά χρόνια παρακολουθώ το site. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο να δω και εγώ τα βίντεο καθώς είναι τα μόνα που λείπουν από τη συλλογή μου. Σας ευχαριστώ.
livrpan1892
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2020
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
Φίλε στείλε και σε μας τίποτα από την συλλογή σουΚαλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος σαν εγγραφή αλλά χρόνια παρακολουθώ το site. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο να δω και εγώ τα βίντεο καθώς είναι τα μόνα που λείπουν από τη συλλογή μου. Σας ευχαριστώ.
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.835
- Πόντοι
- 1.056
Ότι μερικοί πίστευε ότι σας πασάρουν με την μια είναι τραγικό τουλάχιστον
Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
Θα συνεχισουν να λειπουν.Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος σαν εγγραφή αλλά χρόνια παρακολουθώ το site. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο να δω και εγώ τα βίντεο καθώς είναι τα μόνα που λείπουν από τη συλλογή μου. Σας ευχαριστώ.
Οταν η επιθυμια μπλοκαρει τη λογικη.Ότι μερικοί πίστευε ότι σας πασάρουν με την μια είναι τραγικό τουλάχιστον
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.764
- Πόντοι
- 9.931
Προσέξατε πώς είναι στο σκοτάδι το μουνάκι της Νικολέτας; Τυχαίο; Είναι μήνυμα ότι οι παλιές εποχές με τις διαρροές των φωτο και τα βίντεο από το γιοτ έχουν περάσει;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Αυτό είναι που λένε dark side of the moonΠροσέξατε πώς είναι στο σκοτάδι το μουνάκι της Νικολέτας;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις