Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
θα της το πηρε ο γαμιας της , μπορει να ειναι και δικο του και να το φοράει αυτηαπο αγια?
γιατι για να το διαλεξε αυτη αποκλειεται
θα της το πηρε ο γαμιας της , μπορει να ειναι και δικο του και να το φοράει αυτηαπο αγια?
εγω μεχρι ενα q &q τις επαιρνα.θα της το πηρε ο γαμιας της , μπορει να ειναι και δικο του και να το φοράει αυτη
γιατι για να το διαλεξε αυτη αποκλειεται
αμα σου εβαζε το πουτσο σου αναμεσα στις βυζαρες της εγραφες και ολοκληρη πολυκατοικία εσυ και εμενες στην ψαθαεγω μεχρι ενα q &q τις επαιρνα.
για ενα εξοχικο στη ψαθα θα ηταν καλο ντιλ.αμα σου εβαζε το πουτσο σου αναμεσα στις βυζαρες της εγραφες και ολοκληρη πολυκατοικία εσυ και εμενες στην ψαθα
ρε της εγραφες και τα 2 νεφρα σουγια ενα εξοχικο στη ψαθα θα ηταν καλο ντιλ.
νεφρα να δωσω του πουσυ που ειναι και χαλασσμενα?ρε της εγραφες και τα 2 νεφρα σου
μην μου κανεις εμενα τον καμποσο
θα στον ρουφηξει αυτη και θα ξεχάσεις και το πιν απο την καρτα σου
τραβελιζει λιγο αυτη ....αμα ηταν ετσι και ρολεξ και οτι θελει.
πλακα πλακα οι πουτανες οι πλαστικες τις παραμορφωνουν τις μαλακισμενες.τραβελιζει λιγο αυτη ....
μηπως να το ξανακοιταγες το θεμα ?
λεω μηπως
αυτη αμα της παρεις ρολεξ θα της πετας το μπαλακι στο κηπο και θα στο φέρνει.πλακα πλακα οι πουτανες οι πλαστικες τις παραμορφωνουν τις μαλακισμενες.
οχι γυναικα ειναι αλλα ειδες?
θα χρειαστει λες εμβολια εκπαιδευση κτλ. η οχι λες να ειναι ετοιμο και πεντιγκρι?αυτη αμα της παρεις ρολεξ θα της πετας το μπαλακι στο κηπο και θα στο φέρνει.
αμα θες λουρια σκυλοσπιτο κτλ εχω εγω να σου δωσω ,μην πας και παρεις
ενα τσιπάκι ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙθα χρειαστει λες εμβολια εκπαιδευση κτλ. η οχι λες να ειναι ετοιμο και πεντιγκρι?
ενα τσιπάκι ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ
τωρα για εκπαιδευση δεν ειμαι σιγουρος , παντως εχω ανθρωπο που ερχετε σπιτι σου , και εχει δικες του λιχουδιες
το θεμα ειναι οτι θα σου τρωει πολλα στο κομμωτήριο σκυλων
καλα τα νυχια μην περιμενεις να στα κανουν ετσι , με κλαδευτηρι μικρό θα της τα κοψουν
θες και την μαλακια που βαζεις στο πορτμπαγκαζ για το αμαξι , να μην πηδαει απο το πορτμπαγκαζ στα πισω καθισματα , γραφουν τωρα οι μπατσοι να ξερεις
Απο αυτα που λεει κατα καιρούς δείχνει οτι δεν καίγεται να τα χάσει, τουλάχιστον άμεσα, εντάξει τώρα που έδεσε τον γαιδαρο της μπορει να τρώει λίγο παραπάνωεάν και εχει πάρει λίγα κιλα ακόμα είναι μουναρος η γυναικά!
ελπίζω να τα χάσει πάντως, γιατί αμα συνεχίσει έτσι....
Κακο δικο της εαν σκέφτεται έτσι, αδερφέ! Απο πολλες πλευρες μπαζει αυτη η λογικηΑπο αυτα που λεει κατα καιρούς δείχνει οτι δεν καίγεται να τα χάσει, τουλάχιστον άμεσα, εντάξει τώρα που έδεσε τον γαιδαρο της μπορει να τρώει λίγο παραπάνω
Ολε αυτες οσο ειναι στην γυρα για να βρουν εναν καλο γαμπρο προσέχουν λιγο παραπάνω την διατροφή τους και γυμνάζονται σχεδόν σε καθημερνή βάση, μόλις τον βρουν και τον παντρευτούν φυσικο ειναι να ρίχνουν λιγο τους ρυθμούς, δεν ειπα οτι θα γινει και τοφαλος αλλα εκει που οι ελεύθερες παλεύουν να χασουν και το τελευταίο περιττό κιλο εε αυτή μπορει να πει δεν γαμιεται ας μην το χάσω ποτέ!Κακο δικο της εαν σκέφτεται έτσι, αδερφέ! Απο πολλες πλευρες μπαζει αυτη η λογικη
Εχω ολα τα βίντεο και δεν τα δίνω σε κανέναν!