bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Τελικα υπαρχει βιντεο με παρτουζα σε κοτερο? Μην ειστε μοναχοφαηδες. Ποιος το εχει, αν ξερετς να του στειλουμε πμ?
όχι, σας δουλεύουνΤελικα υπαρχει βιντεο με παρτουζα σε κοτερο? Μην ειστε μοναχοφαηδες. Ποιος το εχει, αν ξερετς να του στειλουμε πμ?
όχι, σας δουλεύουν
για ποια ενδιαφερεσαι τυπε?Βίντεο από survivor σαν να διάβασα. Ας το στείλει κάποιος
Δεν έχω καταλάβει, έχω διαβάσει τις 3-4 τελευταίες σελίδες, και είδα για βιντεάκι από survivor.για ποια ενδιαφερεσαι τυπε?
Δεν έχω καταλάβει, έχω διαβάσει τις 3-4 τελευταίες σελίδες, και είδα για βιντεάκι από survivor.
κοιτα..τα πιο πολλα τα εχει το μελος eraser και το μελος troumbakis...αν θες πιο extreme οπως Σοφια και Αννα Μαρια και κατι κονδυλατους με ασημακοπουλο θα πρεπει να ρωτησεις τον raopao...Δεν έχω καταλάβει, έχω διαβάσει τις 3-4 τελευταίες σελίδες, και είδα για βιντεάκι από survivor.
Είχα ακούσει για Ελευθερία μόνο... Που ζω ρε γαμωτο ???κοιτα..τα πιο πολλα τα εχει το μελος eraser και το μελος troumbakis...αν θες πιο extreme οπως Σοφια και Αννα Μαρια και κατι κονδυλατους με ασημακοπουλο θα πρεπει να ρωτησεις τον raopao...
εγω ειχα μονο απο κατια αλλα κολλησε και δεν παιζει(μαλλον απο την χρηση )
Εκεινο προχθες που συναντηθηκαν με τους Τουρκους ποιος το εχει?Ακουσα για μεγαλη συνευρεση,αληθευει?κοιτα..τα πιο πολλα τα εχει το μελος eraser και το μελος troumbakis...αν θες πιο extreme οπως Σοφια και Αννα Μαρια και κατι κονδυλατους με ασημακοπουλο θα πρεπει να ρωτησεις τον raopao...
εγω ειχα μονο απο κατια αλλα κολλησε και δεν παιζει(μαλλον απο την χρηση )
Εκεινο προχθες που συναντηθηκαν με τους Τουρκους ποιος το εχει?Ακουσα για μεγαλη συνευρεση,αληθευει?
Σκετο?Και τι αν επιτρεπεται?
Τετοια δεν πινω,σκετο καφε,χωρις γαλα,ζαχαρη κλπΣήμερα καπουτσίνο. Ελάχιστη ζάχαρη, το έχω βαρεθεί το τελείως σκέτο.
Τετοια δεν πινω,σκετο καφε,χωρις γαλα,ζαχαρη κλπ
Εγώ δεν πίνω γενικά καφέ...
Μία στο τόσο.
Θα δούμε κανένα βίντεο τελικά?
Athinaios44
Έχει και το βίντεο με το γλειφοκώλι της Βανδή στην Στικούδη.