τυπε έχει ανέβει παράσταση στο village στο mall
τι ωρες και σε ποια αιθουσα please please πμ
τυπε έχει ανέβει παράσταση στο village στο mall
θέλει κωδικό τυπε..στείλε στον celebc να στον δωσειτι ωρες και σε ποια αιθουσα please please πμ
τον έχουν και οι μουνιτσες στα ταμεία αλλά δεν τον δίνουν οι καριολες!!!μονο αυτος τον εχει τον κωδικο ρε τυπε? οι αλλοι δεν τον εχει κανενας να τον στειλει?
εχει και κοπια ασφαλειας ο μπιρλας τυπε...ζητα πμ...εμενα μου εχει στειλειμονο αυτος τον εχει τον κωδικο ρε τυπε? οι αλλοι δεν τον εχει κανενας να τον στειλει?
τυπε με απαξιωσεςκαι αφου το εχετε ρε γιατι δεν το δινετε? και πετατε το μπαλακι στον αλλον οτι να ναι
απλα δεν το εχετε
τυπε μας απαξιωσες.....εχει και κοπια ασφαλειας ο μπιρλας τυπε...ζητα πμ...εμενα μου εχει στειλει
νασσος αθανασιαδης τυπε...εγγυησητωρα βγηκε και αλλο ονομα
εγω δινω 50 γιατι ειμαι large αλλα ας απαντησει κανενας σοβαρος γιατι πηξαμε στα ανωριμα
ρε τυπε εγώ τι να το κάνω το υλικό???εγώ την πηδούσα πριν πάει με τον κλαψομουνη..εστειλα πμ κανεις δεν απαντα ορεξη εχετε και τρολαρετε κανεις δεν εχει τον κωδικο ουτε το υλικο
το ξερω ρε φιλε οτι δεν εχεις τιποτα φαινεται απο χιλιομετρα
το χερι σου το εχεις ονομασει νικολεττα μαλλον εεεεε
τυπε ένα στοιχείο θα σου δώσω...πέρυσι τον Γενάρη ο κλαψομουνης ήταν νομαντς ναμπερ ουαν και η Νικολέττα Κολομβία.....το ξερω ρε φιλε οτι δεν εχεις τιποτα φαινεται απο χιλιομετρα
το χερι σου το εχεις ονομασει νικολεττα μαλλον εεεεε
πουση βαγκον με κλειστα ματια τυπε...ο ανθρωπος σου....ρε θα γραψεις ολα τα ονομα των μελων
δεν τσιμπαμε παμε παρακατω κανας σοβαρος υπαρχει εδω μεσα? μαλλον οχι